Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 072
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Кийп и от мен големи палци. По добре не пускай чхг поредни дни, не дава адекватни резултати. Аз така се бях ошашкала, че не се качва с моята Б, а то не е постоянна величина смисъл удвоява се на 48ч/72ч, но това не значи, че след 24ч ще се е качило с полвината, калкулатори те онлайн също само ще те сдухат, те са алгоритъм, не са тялото ти, не знам дали се разбра Какво искам да кажа...
Има надежда, изпращам ти позитивна енергия!!

# 706
  • Варна
Кийпи, знаеш колко позитивизъм има в мен, изпращам ти го целият! Каквото и да става, с теб съм!
Ще бъда честна, по-добре пусни ЧХГ и днес, и утре, ако се налага и по-нататък. Истината е, че не се покачва правилно, но това все още не означава нищо. През годините съм се нагледала на какви ли не случаи. Важно е да се следи динамиката на покачването. Не мисли за извънматочна бременност сега.

# 707
Направо не знам какво да правя - по принцип док. каза за днес да пускам и че ако е под 250 няма шанс.
Предвид че нараства с 20 единици на ден, едва ли ще е наваксало днес.
Иска ми се да вярвам, че докторът греши и да му дам шанс на бобчето, но от друга страна по-добре е да избегна тежките последици и да спра лекарствата, но сърце не ми дава.
Мисля да чакам до петък.

До0ре дошло на новото момиче Lifi , при нас ще ти е хубаво и уютно, но не стой за дълго.

Извинете ме, че окупирам темата, ще пиша пак като имам повече яснота и мнение на док.

# 708
Моята надежда за този месец ритуално умря! Много ми е тъпо! С ден закъснение съм. От М няма и следа.

# 709
Кийп, не знам какво да кажа, много брутално ми се струва казаното от доктора ти. Шанс да не се развие винаги има, при една от жените, с които бях при първото инвитро, ЧХГ на 12 ден беше 400, но след 4 дена се оказа, че е БХ. Аз не бих се вглеждала толкова в цифрите, в моята клиника щом ЧХГ е над 25, викат директно след 10 дена на преглед, не знам дали бих издържала психически подобно тестване и смятане.
Пожелавам ти много сила и вяра!
Джули, нищо ново няма при мен, след ентусиазма и оптимизма от миналите две седмици по график изпаднах пак в песимистична дупка, и ми е трудно в момента да се самоубеждавам, че всичко ще е ок. И при мен цифрите не са на моя страна...
Добре дошла на новото момиче, и ти пожелавам, да не се задържаш дълго при нас.
Mrs.Cherry, както обикновено казваме в такива ситуации - докато няма лелка, има надежда Flowers Four Leaf Clover

# 710
Кийпче как ще си окопирала темата, пиши си колкото ти идва.
Аз си мислех не може ли да си нараства нормално, но да е имало остатъци от хориомона преди това.
Марги, много ми пасна, което писа вчера, за работата и кое е по-важно, понеже обмислях подобни неща. Аз взех целия болничен сега, което е един месец, много ми е трудно, чак ми е неудобно. Само си повтарям, че трябва да съм отговорна към себе си като начало, и после чак за работа. То е ясно, кое е по-важно, другото са глупости.
Мис Чери, търпение Simple Smile
Джулка Hug

# 711
GrinningКийп, никакво отказване и отписване на този опит. Защо пък това да не е вашето чудо. Продължавам със стиснатите палци.

Ето и малко инфо за мен: вчера бях при "старото ми АГ". Той също не е сигурен за полип и ми препоръча, ако от клинката ми предложат диагностична хистероскопия да я направя.
Сега се връщам и от клиниката. Бях решила да има предложа за хистероскопия този месец и да се решава въпроса.
Да ама не. Приятно ме изненадоха.
Лигавицата ми е супер за този ден от цикъла, а на всичкото отгоре и май ще си имам и доминантен фоликул. Събота съм отново на преглед и ако всичко е ОК доки иска да направим ЗЕТ този месец.

Много се колебая дали да рискувам едното от двете ембриончета, което имам. Утре ще пусна контролно пролактин, но за един месец и ендокриноложката, и АГ-то ми казаха, че няма как да съм го вкарала в граници, НО по-д@волите много се изкушавам.
Иначе вече съм се насочила към друга клиника и лекар (по-скоро ме насочиха), но силно се надявам да не ми се наложи да ги посетя.
Вълнувам се и вътрешно май съм взела решение за себе си какво ще парвя Hug
Приятен ден Heart

Само да допълня. Взех си документите и веднага отворих да видя колко ми е бил АМХ преди опита: 2.39 , което май е супер за дърто магаре, като мен Blush .Има хляб в мен, нали Blush

# 712
Моята надежда за този месец ритуално умря! Много ми е тъпо! С ден закъснение съм. От М няма и следа.

Докато не ти дойде, надежда има! Hug
А и може хормона да не е нарастнал много още и да не показва! Стискаме палци да не ти дойде!

# 713
За съжаление и аз съм от отбора на неуспелите този месец. Даже и до тест не можах да го докарам.... Въпреки, че знам, колко е минимален шанса от инсе, имах някаква малка надежда. Честно казано много боли с този неуспех всеки месец, понякога имам чувството, че няма да се получат нещата. Но здраве да е. Направих каквото можах, останалото не зависи много от мен. Ще си потъгувам два три дни и после започвам борбата отново. Притеснава ме много кратката ЛФ /11 дни/, този път при докана О на 16ти ден.

# 714
Благодаря! Дано е грешен резултата, но нали уж шуър чек са най-точните тестове. Евентуално да съм имала по-късна О. Омръзна ми всеки месец да търся надеждата с лупа.
Диди, съжалявам! Ще си тъгуваме заедно! Гуш!

# 715
Диди , много съжалявам миличка. Прегръдки! Ти приема ли прогестероновия препарати, прави ли изследване на прогестерона в деня на процедурата или след това? Ако си приемала прогестерон, е странно, че така ти избързва цикъла. Много много съжалявам.

Mrs. Cherry, surecheck отчитат правилно Б., но не са най-чувствителните тестове на пазара. Колкото и да недолюбваме престо в темата, на мен той ми отчете сигурно на 20 единици, много рано. Изчакай още два три дни и ако няма цикъл, препишкай още един тест.

Одри, хванах се за написаното от теб. Ако на 10ти ден след ЕТ, когато направих първия тест, е имало остатък от 10 единици, то ЧХГто ми расте на 72 ч. Овитрела ми го поставиха на 6 февруари, ЕТ беше на 12ти февр., първия кръвен тест на 22 февр. (тоест 16 дни след тригера). За 16 дни не трябва ли да се е изчистил...дозата беше 250 мкг.

И аз вече ползвам близо 3 седмици болничен станаха , пълният взех за ЕТ. Еми понякога се налага, опитвам се да не ми мъчи съвестта и страховете дали ще запазя работата и доходите си.

Ще направя кръвен в петък и то ще стане ясно вече .... само се опасявам дотогава да не стане беля с тръбата, че какви ужасии четох за извънматочна не е истина. Чувствам си се добре , нямам болки , напрегнати гърди, не знам.

Марианка, супер ти е АМХто.  Пролактина може ли да обрече опита, док. какво казва? Двете бобчета на една сламка ли са замразени? Аз бих върнала и двете, ако са заедно  Simple Smile Ако ти е добре лигавицата и се чувстваш уверена, действай още този месец Heart

Марго, абсолютно си права, ще видя резултата в петък и ако расте що годе , вече ще записвам и час. На колко дни от закъснението би трябвало да се види?

Не знам какво бих правила без вас. Е така, да си обмениш няколко думи , да си споделиш притесненията. Безценно е.

# 716
Диди, съжалявам! Прегръдки!
Кийпче, казват 10-14 дни закъснение и може да се види. Аз и с трите Б съм ходила на седмица закъснение и са ми давали информация какво се случва- има или няма нещо. Продължавам да стискам палци и се моля всичко да е наред при теб.

# 717
Кийп, звучиш по-добре и това ми харесва. Двете са замразени отделно, така че имам шанс да решавам. Раздвоена съм, но въпреки всичко съм склонна да рискувам Stuck Out Tongue Winking Eye
Диди, много съжалявам. С двете от трите ми инсета ми дойде преди датата на теста, имайки предвид, че моя цикъл е на 36-40 дена.

# 718
Кийп, продължавам да вярвам, че има надежда ! Много силно стискам палци и чакам хубава развръзка !

Диди, горе главата, наистина шанса на инсеминациите е малък, но вървите в правилната посока !

Лилооо - на тва се вика да сцепиш мрака ! Дано ни сполети вашият резултат !

Арвен, Джули , тук съм и си стоя тихо в ъгъла. Нещо не знам какво да пиша и мисля.Днес подадохме документите за фонда. До края на март ще имаме заповед, но не ми се иска да я ползваме. Може би ще отложим за есента и ще си дадем шанс. Средата на март ММ ще ходи да пусне нова СГ 6 месеца след операцията и 3м от спирането на цигарите + пиене на витаминчета.

# 719
  • София
отдавна не бях влизала в темата, добре дошли на новите момичета и бързо да се изнасяте към отчетните!

Кийп, аз вярвам, че ще се задържи човечето! Според мен ЧХГ-то ти е много добро, при БХ лятото на 10ти ден закъснение моето беше около 80, и казват, че не винаги расте двойно. Стискам ти всякакви палци на всички крайници!

Общи условия

Активация на акаунт