Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 076
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
О ми е на 15-16 ден някъде, лутеалната ми фаза си е нормална- 14-15 дни. Цикъла ми е на  29-31 дни, не повече. Ivied, благодаря за отговора, мисля да ида на лекар, за да ми е по- спокойно на душата дето се вика 😁 🤗

# 106
Здравейте, не знам колко от вас ме помнят, с малко закъснение минавам да споделя, че на 10.12 със спешно секцио се роди втората ми рожба- дъщеричка, едно доооста голямо бебе 4900гр три седмици преди термин.
Беше една тежка бременност, с много притеснения, тревоги, прегледи, разочарования от лекари...Но след всичко лошо идва хубавото! Винаги е така!
Минавам да споделя, защото темата ми е свидна. И двата пъти бях част от нея по време на бебеправенето и тръпненето всеки месец. През цялата бременност, та и сега продължавам да ви чета и да се радвам на всеки положителен тест.
Въпреки всички трудности щастието идва в момента,в който си най-отчаян! Вярвайте!
Нека тази година бъде най-бебеносната за прекрасната тема!
Желая здраве и две черти на всички до края на 2020г.
Ще продължавам да си ви чета!
Успех,мили момичета!
П.П извинявам се,че нахлух така.
Кураж! Колкото и да е трънлив пътя -има край!

# 107
Честито, Попи! Живи и здрави бъдете.

# 108
Никол Честито, лека и успешна бременност до край.

Кийпче Стискам палци да се развият всичките. Дано скоро ни зарадваш с положителен тест.

rave Късмет и на теб. Дано лекарката намери причината. За   жалост не са много лекарите, които не се отказват от някой по заплетен случай.

попи Да ти е жива и здрава принцесата.

На мен днес ми е 13 ден и имам болки в яйчниците, но предвид размера на фоликула на 11 ден , едва ли днес е овулацията.  Леко ми е изнервено за утрешният преглед.

Чудя се дали да не питам лекарката за дефицита ми на вит. Д. Стойността му е ниска и не знам дали не е причина за неуспехите ни. Предполагам, че ще ме нахока, че чета по форуми и т.н.

Взех си спрейче с вит D + K2 и дано помогне . Ще чакам Начев да пусне час за прегледи в Надежда,  за да видим какво ще ми каже и той.

# 109
Здравейте, не знам колко от вас ме помнят, с малко закъснение минавам да споделя, че на 10.12 със спешно секцио се роди втората ми рожба- дъщеричка, едно доооста голямо бебе 4900гр три седмици преди термин.
Беше една тежка бременност, с много притеснения, тревоги, прегледи, разочарования от лекари...Но след всичко лошо идва хубавото! Винаги е така!
Минавам да споделя, защото темата ми е свидна. И двата пъти бях част от нея по време на бебеправенето и тръпненето всеки месец. През цялата бременност, та и сега продължавам да ви чета и да се радвам на всеки положителен тест.
Въпреки всички трудности щастието идва в момента,в който си най-отчаян! Вярвайте!
Успех,мили момичета!

Аз те помня много 😍❤️❤️❤️ с отрицателен тест за О се оказа 🤰 да ти е жива и здрава малката принцеса 😍 стрелците сме хубави хора. Целувки и на двете ви 😘

# 110
Точно така беше,Тинти Kissing Heart
Напълно отрицателни тестове за Ову имах месеца, в който забременях.
А през всички останали 9 месеца, в които правихме опити тестовете бяха положителни, но не се случваше бременност.
Изненадата идва в най- неочаквания момент.

Успех,мили момичета!

Аз те помня много 😍❤️❤️❤️ с отрицателен тест за О се оказа 🤰 да ти е жива и здрава малката принцеса 😍 стрелците сме хубави хора. Целувки и на двете ви 😘

# 111
Попи, честито. Да ти е много здрава и послушна. Много се радвам, че сподели 💜

# 112
Честита радост, Попи!

Честито и на теб, Никол! Този път всичко ще е наред!

Кийп, Рейв, много стиснати палчета. Следя историите ви с интерес и чакам много скоро да ни зарадвате.

Аз отписвам и този месец. 13 дни след последния ни опит, по приложение съм с два дни закъснение, два категорично отрицателни теста Disappointed

# 113
Попи, и аз те помня! 😊
Честито! Да е жива и здрава! 😊

Използвам поста да пожелая успех и кураж на момичетата в процедури! Стиснати палци и на другите от мен! 🙏🏻🍀✊

Правете ги тези скорпиончета! 😍

Ръс-Ръс със син прашец от мен! 💙💙💙

# 114
  • Dope Reach
Помним те, Попи, живи и здрави да сте ти, семейството ти и новото попълнение! Радвай се, че притесненията са свършили, може би са били неизбежни, но вероятно ще оцениш това, което си получила много повече! Heart Eyes
Минавам под прашеца на Сън! Heart
И за да не е много офф, снощи си мислих за една тема, която сме обсъждали неведнъж - отношението на хората с деца към нас, особено към тези със загуби. Често се чудя дали съм простила напълно, това все пак е една емоционална блокада, която вероятно ми пречи много по пътя към мечтата ми. Та, аз като един вярващ човек, си чета ежедневно житията на светците за съответния ден, днес почитаме Свети мъченик Никифор Антиохийски, чиято история е много поучителна по отношение на прошката. Много ме замисли, със сигурност трябва да работя в тази посока. За тези, на които им се чете, слагам в скрит текст, не е дълго.

Скрит текст:
В Антиохия, свещеникът Саприкий и християнинът Никифор били свързани с приятелство. Но духът на злобата ги смутил и се скарали. След време Никифор разбрал колко грешни и неугодни Богу са чувствата на вражда и пожелал да се помири със Саприкия. Саприкий упорствувал, забравяйки, че Господ не приема молитвите на тия, които таят злоба. Когато Никифор със сълзи падал при нозете му и го молил за примирение, Саприкий не искал да го погледне. Настанало гонение. Саприкий бил отведен на съд. Безстрашно изповядал пред него вярата си. Управителят заповядал да мъчат Саприкия. Като видял, че мъченията не могат да склонят Саприкия да се отрече от вярата, управителят го осъдил на смърт. Повели свещеника към лобното място. Шествието било спряно от Никифора, който паднал пред Саприкия и казал: "Мъчениче Христов, прости ми, ако съм виновен пред тебе!" Саприкий се отвърнал от него. Войниците се чудели как може един човек пред смъртта си да таи толкова злоба. Като дошли на мястото, Никифор трети път помолил на Саприкий за прошка: "Моля те, мъчениче Христов, прости ми, ако аз, като човек, съм съгрешил пред тебе. Писано е: Искайте и ще ви се даде, аз искам от тебе прощение". Саприкий останал неумолим и Господ го наказал. Сърцето на Саприкий се изпълнило с малодушен страх от смъртта. Като дошло времето да наведе глава под меча, се отрекъл от Христа. Тия думи ужасили Никифор. Но увещанията останали безполезни. Саприкий затворил сърцето си за гласа на любовта и милосърдието, то останало глухо за спасителни съвети. Никифор извикал: "Мене със смърт накажете! Аз съм християнин!" Освободили Саприкий, а на Никифор отсекли главата.

Между другото, снощи исках да споделя на ММ, ама нещо ме разконцентрира, та на вас да кажа. Така като имаме график, направен от него, се чувствам наистина свободна. Дано това да е разковничето и да си го спазва. Единственото бебешко, което ми остава в такъв случай е присъствието ми в тази тема, но пък то е доброволно.

# 115
Ро, болезнена тема е това за отношението на хора с деца към такива без или с по едно детенце. Нагледала съм си и съм се наслушала на хиляди неща. Имам близка позната, която има 1 дете, но второто така и не става. Да, болка й е голяма и през всички тези години постоянно чуваше: "Хайде, време е за второ", "Какво се бавите, хайде и друго дете", " Не се чудете, времето си минава". С времето свикна и не им се връзва вече.
При мен е имало моменти след А (за който знаят 3-4 души само)  да се занимавам с някое бебешоче от приятелската ни компания и да има изцепки от рода: "Като те гледам с какво обожание гледаш бебето, време ви е за второ. ХХХ да се замисли по въпроса".
Тежко, болезнено е и грубо. За това винаги внимавам какво ще кажа на хората, защото не знам през какво минават/минали са и не бих искала да им "бъркам в раните". Всеки само преценява как да премине животът му- дали да има деца, колко на брой (по желание или не). Всеки носи съдбата и кръста си.

# 116
Николче , честито ! Пожелавам ти лека бременност и всичко да е наред до финал Hug

Попи , аз също те помня Simple Smile Честита дъщеричка , да ви е жива и здрава и да ви носи много радост и гордост Heart

# 117
Попи, честито момиченце, бъдете щастливи!

Благодаря на всички за хубавите думи! Чета всичко, но не пиша, защото съм се шашнала и треперя дали всичко ще бъде наред този път, гледам гащите пред десет минути, въобще трагедия съм. Голямо треперене ще бъде тази бременност. Следя ви, и дай боже да мога да ръся прашец скоро!

# 118
  • Dope Reach
Хаха, аз сега гледам гащите така, камо ли като се случи чудото! Искрено ме разсмя, Николче! Grinning

# 119
Nikole, честито! Мисли положително и успех!
По темата за отношението на хората:
Тъй като бях в петия месец и вече всички знаеха, че съм Б, съответно после знаеха и за А. Та такива подмятания не е имало, но и съжалението в мълчанието на хората е доста тягосно. То и на другите хора не им е лесно и не знаят точно как да се държат в такива моменти. Така че мен никой не ве "пришпорва" за второ дете, само аз 😜
Ро, завиждам на хората, които истински вярват в Господ, защото това много помага, особено в трудните моменти, защото си казват "Бог така е решил" и това им носи някакво успокоение...
Със сигурност има някаква сила или енергия, която определя съдбата на хората. Но за мен това не е Господ, така както го представят. Религиите са измислени за да обединят хората. Когато дошло християнството, хората продължавали да си изпълняват езическите ритуали и колкото и да се мъчели не можели да ги изкоренят, за това сложили един поп и един кръст и от тогава този ритуал е вече християнски. Както казваше един професор по Древни цивилизации: "Нищо ново под слънцето!". Малко се отклоних от темата, но исках да кажа, че наистина съжалявам, че не съм вярваща. Като вляза в църква ми е неловко и притеснено вместо да се успокоявам.
И не,не съм простила! Не и докато в ушите ми звъни празничен камбанен звън, оповестяващ Възкресението Христово, а аз се мъча да родя мъртвото си дете. /точно в полунощ/.
И все пак в трудните ми моменти винаги възкликвам "Господи, помогни ми!"

Общи условия

Активация на акаунт