Изневерих

• 17 242
  • 249
  •   1
Отговори
# 120
Dreamer Man благодаря за съвета. Мисля че мъжките съвети към мен като цяло много ще ми помогнат. Изключително съм ви благодарна.

# 121
А той защо те е питал дали не си му изневерила? Ревнувал ли те е без причина?

# 122
Tays явно е усетил нещо по държанието ми. Ревнувал е в умерени граници, не се е стигало до някакви огромни скандали.

# 123
  • София

Ами... не изневерявай на следващия.
Уви, не се сещам за по-добър съвет.

# 124
  • София

Или да се научи на тая работа, че как е тръгнало....

# 125
  • BG

Или да се научи на тая работа, че как е тръгнало....
Ама тя е започнала, първия урок тече вече. Дет викат хората - първия път е трудното...

# 126
  • Linz
Разкрихте ме, целта ми беше да страдаме. Ух колко съм злобна само. Изчакайте да паркитам метлата зад вратата и да си окача островърхата шапка на закачалката. Момичета кой сам си желае лошото?
Ms. Gorgeous благодаря не знаех.
Подсъзнателно е. Всяка твоя дума го потвърждава.
Много хора с незряла психика търсят драма в живота си- именно тя ги тласка към емоционалната зрялост.

# 127
Ако сега, когато умираш за него, имаш пориви към друг, занапред как ще е ...? Освен това не мисли, че мъжът ти ще е вечно верен, може и той да те изненада. Да не мислиш, че ти е в кърпа вързан и няма да види други жени оттук до края на света Simple Smile В този смисъл живей си живота Simple Smile

# 128
Според мен, ти лъжеш себе си, че не можеш без този човек. Допускайки изневяра, дори да е била спонтанна и еднократна, това означава запълване на твоя липса. Щом той те е усетил, значи си била и увлечена. Щом си му признала, значи, че си подценила мъжкото у него два пъти. Веднъж- предавайки го, и втори път- омаловажавайки го с навивитета, че ще го приеме. И да го приеме, и да продължите, това винаги ще стои между вас. И той ще ти го връща, съзнателно, или не. Сега си под афект, инерция, разкаяние и какво ли още не. Стъпка по стъпка си тръгни от него емоционално. Няма да ти е първата, а последваща. Защото изневярата ти също не е първата стъпка. Самото допускане в мисълта ти наличието на друг мъж, е стъпка. На една жена мъжът минава първо през главата, после през сърцето  и накрая през тялото.
Хайде, горе главата. Не си го обичала чак толкова, колкото си мислиш. Ще видиш сама. А оставането с него ще е грешка. Ще те мачка по един или друг начин.

# 129
Изневеряват хората, които не обичат , и не уважават човека..Това,че сте се скарали, не е причина да изневеряваш..Дори да се съберете,и да ти прости, няма да е същото..Ще започне, една ревност, една мнителност от негова страна,и след време те уверявам, че след всеки спор ще ти го напомня, и ще ти натяква, как си му изневерила, а той ти е простил..Връзката след изневяра, не е същата, защото липсва доверието, вече..Щом си му изневерила със сигурност, не го обичаш толкова силно,колкото твърдиш..Просто от двата клона , си останала на земята, и сега ти е тъпо....Съжалявам,ако съм груба,но по бързо осъзнай, че връзката с този човек е изчерпана, и няма да просъществува.Ще си загубите времето...По добре, се успокой , и остани сама за известно време..

# 130
_Bianka_ в никакъв случай не мисля че ми е в кърпа вързан. Надявам се да превъзмогнем това и да продължим заедно напред, но каквото и да е решението му съм длъжна да го уважа. Ако той реши че това между нас си струва ще направя всичко за да си върна доверието му. Ако ли не ще опитам да не го притеснявам.

# 131
Ако въобще има шанс той да реши, че това между вас си струва, трябва отсега да започнете с това "да не го притеснявате". Със всяко притискане и навиране в пространството му в момента, се губи и намаля значително този процент на "шанс за добра комуникация и възобновяване на взаимоотношенията".

# 132
Да, тук драмата "аз съм гадната, виновна, ужасна" е по-скоро с цел собствено изцеление.
Авторке, ще те разочаровам, но така не става. Изкупването на грехове не става с признание и тръшкане като малко дете, после някой да те погали по главичката и да каже – недей плака, нищо, че си виновна, аз ти прощавам.
Емоционално незряла си и поради това себична. Изживяваш ситуацията през собствените си чувства, дори и в този момент не се замисляш и не емпатираш на мъжа, който твърдиш, че много обичаш.
Ами, ако обичаш някого базово уважаваш неговите чувства, а ти се държиш все едно ти е баща, който трябва да ти прости, че си била непослушна.
Той дали ще ти прости си е негова работа, но ти трябва да поработиш над емоционалната си зрялост. За тази възраст, а имаш реакции на малко момиче – драми, тръшкания, лошо ми е, ще умра. Няма да умреш, спокойно. Опитай да овладееш собствените си мисли и чувства и да не ги натрапваш на всяка цена на околните и в частност мъжа, когото по особено детински начин си предала.

# 133
Базила много ви благодаря. Осъзнавам че проблема е в моя телевизор, наистина се държа като дете и видно съм емоционално незряла. Трябва много да поработя върху този проблем и дано някой ден порасна и гледам нещата под друг ъгъл. Точно от такава градивна критика имам нужда в момента. Лека полека започвам да осъзнавам всичките грешки които допуснах.

# 134
Започнеш ли постепенно да осъзнаваш какво се случва (с теб, с другия, с околното), вече е път към житейска зрялост. Успокой се и не се люшкай между двете крайности – не си най-черната на света – такива неща се случват (изневери, предателства, нараняване на другия) и че трябва да се случи някакъв драматичен катаклизъм, за да изкупиш вината си. Опитай да вкараш тези крайни чувства в някакъв баланс. Победите над нас самите са най-сладки.

Общи условия

Активация на акаунт