Изневерих

• 17 226
  • 249
  •   1
Отговори
# 105
Не знам защо, но не мисля, че съжаляваш. Търсиш начин да си успокоиш нервите и гузната съвест.

# 106
  • София
Авторке, с кого изневери?

# 107
Tainichka всеки има различно виждане какво мисля и чувствам аз, видно е от коментарите. Но истината е че никой не знае как в действителност се чувствам. А това че търся начин да успокоя нервите си и гузната си съвест е така. До колко се получава е друг въпрос.

# 108
Ms. Gorgeous с човек който вече надявам се никога да не видя. Нямаме допирни точки, не е колега, не е близък.

# 109
Не знам защо, но не мисля, че съжаляваш. Търсиш начин да си успокоиш нервите и гузната съвест.

Не мисля, че става дума за гузна съвест. Явно е очаквала, че като демонстрира колко е желана, той ще се стресне да не я изгуби, пък реакцията му я е изненадала (то само нея, де) и сега посипва главата с пепел, за да си върне властта. Доскучало й, решила да си поиграе, ама нещо не улучила ефекта.

# 110
  • София
Ms. Gorgeous с човек който вече надявам се никога да не видя. Нямаме допирни точки, не е колега, не е близък.
Ами, глупава си, тия работи са за друг тип хора.
Като си признала си свалила своя товар от плещите и си го метнала на неговите. Еми, не си права!
Тук още 30 страници да ревеш, все тая.
Остави го да премисли, не изпадай в истерии и още повече, не му звъни с обяснения колко ти е ЗЛЕ. Така само може да го отвратиш тотално.

Обединявай постове, не реди отговори един след друг, защото ще излетиш.

# 111
Разкрихте ме, целта ми беше да страдаме. Ух колко съм злобна само. Изчакайте да паркитам метлата зад вратата и да си окача островърхата шапка на закачалката. Момичета кой сам си желае лошото?
Ms. Gorgeous благодаря не знаех.

# 112
Този, който не смята, че заслужава хубавото, все ще намери начин да го саботира, ако му се случи

Не мисля, че става дума за гузна съвест. Явно е очаквала, че като демонстрира колко е желана, той ще се стресне да не я изгуби, пък реакцията му я е изненадала (то само нея, де) и сега посипва главата с пепел, за да си върне властта. Доскучало й, решила да си поиграе, ама нещо не улучила ефекта.
За подобна манипулация говоря и аз.

Затова я съветвам да си намери причината. Това е най-важно. Нейната реакция не помага особено.

# 113
  • София
С изневяра не се доказва нищо, с очевиден флирт - да.
Не и е била това целта, сглупила е тотално.

# 114
Авторке, на колко години сте? Звучите като млада жена. И аз навремето си казвах всичко, сега гола да ме хванат, ще отричам. Ms. Gorgeous, трябва да си горда. Joy

# 115
Thaicho по-нагоре казах, аз съм на 25,той на 30.

# 116
Съжалявам за пропуска... Много коментари един след друг и от време на време изпускам някой. Да, млада сте, затова го приемате така. Не, че ще ме послушате, но не е дошъл краят на света. И да не Ви прости, ще Ви мине. Ще плачете, ще страдате, но ще го преодолеете.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 23:03 от Thaicho

# 117
Вярно е това за преодоляването, понякога и след загуба на прекрасна любов, като мине време и човек си изстрада болката, може да срещне друг и не само, да не е по-малко добър от предния, а и още по-добър. Има много такива примери. Не случайно има една приказка - "Клин клин избива" , точно за тези случаи  Hands Plus1

# 118
  • София
Вярно е това за преодоляването, понякога и след загуба на прекрасна любов, като мине време и човек си изстрада болката, може да срещне друг и не само, да не е по-малко добър от предния, а и още по-добър. Има много такива примери. Не случайно има една приказка - "Клин клин избива" , точно за тези случаи  Hands Plus1

Не е въпроса в клина, въпроса е във вкопчването на добре познатото старо. В момента всичките му недостатъци са изтрити и тя жали най-хубавото от него. Идеализира от срам и отчаяние. Ще й мине и на нея. После останалото.

Авторке, на колко години сте? Звучите като млада жена. И аз навремето си казвах всичко, сега гола да ме хванат, ще отричам. Ms. Gorgeous, трябва да си горда. Joy

# 119
Виж.долина. Хора, които се обичат не изневеряват, то това си е предателство, както и да го погледнеш. Оставяме на страна фактологията, с кого и как, това не е важно в случая. И най-големият ти проблем,че се тръшкаш. Я имай малко достойнство, направила си грешка ОК, поемаш си кръста и гледаш напред. Тъкмо ще ти е една хубава обеца занапред да не действаш импулсивно ! Аз като мъж, ако ми се тръшка една такава като теб, дори и да си помисля да и простя, ще се отблъсна от поведението и. Глупаво си постъпила и сега ще трябва да поемеш негативите, просто няма как.. Остави нещата да се случат от само себе си. Не искай нищо, не си в позиция да го правиш.  Кой знае може да ти се случи нещо по-добро , млада си, живота е пред теб !

Общи условия

Активация на акаунт