Изневерих

• 17 686
  • 249
  •   1
Отговори
# 90
Много преиграваш, авторке. Затова и не ти вярвам, много фалшиво ми звучиш.

# 91
Anonymiss получава ми се на моменти, написах темата за да ми кажат повечето тук да не го притеснявам. Знам че това е правилното решение, но ми е трудно за изпълнение. Осъзнавам колко сте права, благодаря за искреността ви.

# 92
Thaicho така е, трябваше да мисля преди да го направя. Какво да ме посъветвате? Не съм тук за да чуя колко бързо ще му мине. Тук съм за съвети, критики, та дори и нападки.

Е, да, ти затова си и признала, за да ти се скара той. Сега искаш и ние да те посритаме.

# 93
FrauDanna сигурно преигравам, никога до сега не съм го правила. Не знам защо сега ми е толкова трудно да приема нещата такива каквито са.

# 94
...Изневерих на мъжа до мен, нараних го, разбиха сърцето му. Чак след като му признах, осъзнах каква грешка съм направила. ...Чувствам че животът ми се срива и единствения виновник за това съм аз.
Не знам защо си изневерила. Явно има някаква причина. Търсиш вината в себе си, лошо няма, но хора с перфектна връзка не изневеряват.
Ти си знаеш дали е грешка, че си му изневерила, но за мен е грешка, че си му казала, макар че не искаш да се разделяте. Какво очакваше, че ще плесне с ръце и ще те прегърне?

# 95
Ох, как да не се ядосаш:(!? Когато се нервираш, излез с приятели, отиди на бар или си поговори с някоя приятелка, а не да си легнеш с някого - ей така, защото си ядосана. Хипер безотговорнно поведение. Дотук, не че е много "fine" , но ок- направила си го. За какъв дявол ще натоварваш психически половинката си с признания. Да ти е хрумнало, че няма нужда от тях?  За капак - тя била разстроена и с паник атаки, и му се обаждала да я утешава. А човекът до теб? Тази игра е за тези, които не се разстройват толкова лесно. Ако правиш нещо, трябва да си готова да платиш цената му. Въобще не симпатизирам на подобно поведение и не- не мога да те съжалявам.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 21:27 от silan

# 96
Uncommon той в прав текст ме попита. Какво можех да направя? Осъзнах че излъжа ли го и разбере ли краят ще е окончателен.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 21:35 от Rozova_dolina

# 97
Розова долина, ти си душичка, личи ти, че си много чувствителна и наистина имаш чувства към твоя човек. Опитай се да не се самообвиняваш. Както ти писах, това ти действие е произлязло от несъзнателната част на мозъка ти и затова не си могла нито да го контролираш, нито впоследствие да си обясниш защо си го направила. Дано твоят човек да ти прости, това е напълно възможно, казвам ти го от мъжка гледна точка. Дори ми се струва от това, което си писала, че може  да имате по-добра връзка след това изпитание.

# 98
А какво му даде повод да попита?

Е, това, с несъзнателната част на мозъка, ме изкефи! 😂 Перфектна защита.

# 99
Silan не съм тук за да ме съжаляват, осъзнавам колко голям егоист съм. Трябваше да направя друго, но при свършен факт е все тая да казвам че е трябвало еди какво си.

# 100
Usmihni_mi_se не знам защо ме попита, явно е усетил нещо от действията ми.

# 101
А какво му даде повод да попита?

Според мен е искала да я хванат. Да има драма. Доскучало й е нещо във връзката. И е искала малко тръпка, нещо да се мисли, да си доказват колко се обичат.

Сега видях, че си писала, че те е усетил авторке, което ме убеждава, че си искала да те хванат. Сигурно не си лошо момиче, ама тръпката във връзката не се търси така, а се търси причината за липсата й. Ако няма оправия тогава всеки по пътя си. А не уж от всичко е наред, до изневяра и после ревове и драми. А и тази ти реакция е абсолютно първична. Загубила си сигурността и спокойствието на партньора си. И не живеете заедно...Интересно ми е, ако живеете заедно от 10 години колко пъти щеше да му изневериш понеже нещо "не е същото".

Нищо не е фатално, но всичко си има последици.

# 102
Feia20 интересен прочит на темата, но ни най-малко съм искала да ме хванат и да има драма. А обичта си той ми я е доказвал милиони пъти. Да изневерих, но не мисля че това означава че ще му го причиня пак. Осъзнавам какво му причиних и искрено съжалявам.

# 103
Uncommon той в прав текст не попита. Какво можех да направя? Осъзнах че излъжа ли го и разбере ли краят ще е окончателен.
Опитвам се да си представя ситуацията. Защо той те попита? Хората не се питат току така за такива неща. Не мога да си представя как от твоето поведение би си извадил подобно заключение.
Онзи човек, твоят познат от свалката, да не би той да му е споделил, за да си отмъсти, че не си му "пуснала" пак?

# 104
Uncommon аз самата се държах по-различно, сигурна съм че никой нищо не му е казвал.

Общи условия

Активация на акаунт