Изневерих

• 17 242
  • 249
  •   1
Отговори
# 75
Anonymiss поемам цялата отговорност за действията си. Както казах и по-нагоре аз провалих връзката си. Правили сме грешки, карали сме се, както всяка една двойка, но това премина границите. Сега наистина съм на дъното в отчаяние. Той ще е много по-щастлив без мен.

# 76
Имам едно питане - защо не пуснахте тема с въпрос какво да правите преди да си споделите за сексуалните си изживявания?
Сега, при тези обстоятелства, какво да Ви посъветваме?
Между другото, разбрахме, че не можете без него, стига тръшкане през два поста.

# 77
Поемате отговорност само на празни приказки. Ако това, което сте писала е истина, а вие досаждате на човека и му ревете драматично, заради собствената си глупост  - това не е никакво поемане на отговорност, а нелеп опит за замазване на оси*ането Ви. Поемете отговорност сама да се справите със собствената си гузна съвест, не да искате той да ви я лекува. Толкова е нагло и егоистично.

# 78
Мисля, че доста си противоречиш.
Ако си осъзнала грешката си нямаше да пускаш тема, търсейки други гледни точки и призми, за които говориш. Щеше мълчаливо да се стегнеш и да продължиш живота си.
Ако искрено смяташ, че той ще е много по-щастлив без теб, нямаше да си сополива драма куин, която му звъни с оплаквания за паник атаки. Щеше да го оставиш на мира и да му дадеш време да ''преболедува'' случилото се е да реши дали да продължи сам или с теб.

# 79
Thaicho така е, трябваше да мисля преди да го направя. Какво да ме посъветвате? Не съм тук за да чуя колко бързо ще му мине. Тук съм за съвети, критики, та дори и нападки.

# 80
Съвети???
Остави човека на мира.
Запълни си времето с нещо полезно.

# 81
Лично на мен ми прави впечатление, силното чувство на вина у авторката. Има причина и тя е доста по - дълбока, вероятно.
Розова _Долина, бих Ви посъветвала да се консултирате с психолог. Във форума, можете да се объркате повече.
В момента сте ужасно разстроена. Така не можете да видите ситуацията реално.
Спрете да я съдите, бе хора! Жестоко е! Никой от нас, не е съвършен.

# 82
G&B опитвам се по всякакъв начин да запълвам времето си и да не го притеснявам с драмите си.

# 83
Ако искате, чакайте... Без да досаждате и да се държите като дете. На него сигурно също му е лошо. Ако се тръшне, не знам кой кого ще успокои.
Ако е склонен да прости, ще стане ясно. Ако не, всеки по пътя си.
Bonbone, не я съдим, но не може да очаква, че мъжът 100% ще е готов да и прости след изневяра. Не мисля, че е жестоко да се каже истината. Колко мъже биха приели рогата си???

# 84
Чудесно!  Ако смяташ, че Bonbone е права, то потърси помощ, но не от него, а от специалист.
Обясни му открито и човешки, че ще се отдръпнеш, не защото не го обичаш, а защото искаш да му дадеш време и въздух.

# 85
Bonbone четох мнения за психолози и все още не мога да се насоча към някого. Ако някои има някакви наблюдения върху някой психолог ще ми е от помощ. Случаят е сериозен и виждам че без помощ няма да се справя.

# 86
Лично на мен ми прави впечатление, силното чувство на вина у авторката. Има причина и тя е доста по - дълбока, вероятно.
Розова _Долина, бих Ви посъветвала да се консултирате с психолог. Във форума, можете да се объркате повече.
В момента сте ужасно разстроена. Така не можете да видите ситуацията реално.
Спрете да я съдите, бе хора! Жестоко е! Никой от нас, не е съвършен.
С това ме спечели, аз просто съм потресен от много от коментарите, които дори не искам да коментирам.
От къде идва тази злоба просто не мога да разбера, но явно всеки човек си е различен.
Това момиче не знае къде се намира в момента и представям си как се чувства и дай да я мачкаме или сигурно ще кажете, че това е градивна критика. Аз даже се учудвам колко е добронамерена и не отвръща със същото.
Такива публикации по форумите понякога могат да са много полезни, но понякога и точно обратното !

# 87
А успявате ли да не го притеснявате наистина? Опитване е едно, да го правите и постигате с цената на усилия от Ваша страна друго. За мен, Вие не сте тук за съчувствие, нито за съвет, а точно за да получите упреци и назидание, понеже не изпитвате искрени съжаления за постъпката си, не можете да приемете и разберете тази част от себе си (която Ви е подтикнала към изневяра) и това най-много Ви плаши. Идеята за психолог не е лоша, но не очаквайте от него да свърши Вашата работа и да Ви оправи "проблема".

# 88
Stallion001 още преди да пусна темата знаех че няма да има само положителни коментари. Подготвила съм се психически за това. Аз обсъждам постъпката си, та хората ли няма да го направят? Те всичките са прави, дали по-остро казано или не, прави са. Нямам правото да изисквам от него прошка. Ако той е готов да ми я даде ще бъда най-щастливата.

# 89
  • Варна
В този случай не мога да не се сетя за поговорката - внимавай какво си пожелаваш, защото може и да го получиш.

Общи условия

Активация на акаунт