Изневерих

• 17 211
  • 249
  •   1
Отговори
# 60
Не живеете ли заедно с въпросния? Какво стана? Скарахте се и ти излезе от вкъщи? С кого изневери? С приятел/колега/познат, който те е "зарибявал" и преди? Или с непознат след бутилка в дискотеката?
Отговори си на въпроса "защо?" За какво се скарахте, че реши че изневярата ще оправи нещата? Каква беше целта ти? Нямаше ли колебание в теб, докато пристъпваше към това? Той как разбра, каза че не си му казала сама? Ако не беше се усетил щеше ли да му кажеш?

# 61
Тая тема истинска ли е? Авторката сякаш е прочела романче от Космополитън. Драми, сълзи, сополи, паник атаки, гушкане... нещо пропускам ли?
И каква е целта й всъщност? Съвет ли се търси, съжаление ли или...?

# 62
  • Linz
SaRaNia така е, трябва да се променя, да порасна, да не съм драма куин и да помисля повече за чувствата на хората.
Помисли за своите чувства. Чувствата на другите са си тяхна работа.

# 63
Не живеем заедно, изневерих с един познат, после той ми намерил телефона и ми писа, блокирах всякакви контакти с него. Още щом го направих съжалих. Скарахме се заради един негов пиянски запой, не това според мен е важното. Направих нещо което трудно се прощава. Каквото и да е сгрешил той не ми е изневерил и не го заслужаваше.

# 64
Типичен случай на "instant mating". Не е обяснено защо се получава при жените, които имат човек, когото обичат, но правят случаен сексуален контакт с друг. Смята се, че е някакъв инстинкт при жените, който не е обяснен за момента.

Имал съм такъв случай с една жена, която много ме обичаше. Връзката ни беше на два месеца, разбрах, тя въобще не си призна, но моментално я разкарах. Още ме поздравява за всички празници, но не я отразявам.

Ако човека до теб те обича, може и да ти прости. За съжаление съмнението в него, че може пак да го направиш, може да разруши бавно връзката ви. Но зависи и от теб дали няма впоследствие да решиш, ще щом един път ти е простил, можеш и пак да пробваш. В общи линии трябва да се настроиш, че си прецакала връзката си и нещата едва ли ще продължат както преди.

# 65
G&b истинска е темата. Целта ми е да погледна през другите призми на хората. Аз за себе си знам какво изпитвам, искам да видя как биха постъпили други на моето място.

# 66
  • Варна
Той как разбра, каза че не си му казала сама? Ако не беше се усетил щеше ли да му кажеш?

Напротив. Сама си е казала. Той попитал и тя признала. Така е разбрал.

# 67
  • Варна
Обажда ти се и ти казва, че и той ти е изневерил. Първосигнално мъжете реагират така. Квит сте. Какво следва?

# 68
G&b истинска е темата. Целта ми е да погледна през другите призми на хората. Аз за себе си знам какво изпитвам, искам да видя как биха постъпили други на моето място.
Не знам какви са другите призми, за които говориш. Звучи ми някак несериозно и детинско... Запой, скарване, изневяра... Не разбрах кой какъв номер е намерил, кой е писал и кой кого блокирал. На 19 ли си?

# 69
  • Варна
Блокирала онзи, с когото си е легнала. Явно на човека му е харесало и е започнал да я търси за още.

# 70
Той как разбра, каза че не си му казала сама? Ако не беше се усетил щеше ли да му кажеш?

Напротив. Сама си е казала. Той попитал и тя признала. Така е разбрал.
Да, разбрах, че я е питал, написах "ако не беше се усетил".

# 71
  • Over the hills and far away
Каква грешка, какви 5 лева? Как се прави секс по погрешка? Както се връщаше от магазина се спъна и... се опрашихте?
Авторке,  значи му изневери и си мълча, ама като те попита и “сакън, не мога да го лъжа". Не му призна, за да си честна с него, а със своята съвест. Че и рев, и драма, и го викаш да те успокоява? Той теб? Осъзнаваш ли поне малко колко грозно продължаваш да постъпваш с този човек. Това не е обич, или поне не към него, не се залъгвай.

# 72
Единият ни убеждава, че жените сме устроени след скандал да изневеряваме (Ку-ку), а другият диагностицира instant mating Joy

# 73
Viviana91 осъзнавам че този сценарий е възможен. Ще се опитам да направя всичко за да намерим път един към друг. Не знам дали ще ми повярваш но предпочитам да ми го върне ако това ще оправи нещата. G&B аз съм на 25, той на 30

# 74
Значи и на него, ако сте дала "обяснение", че не знаете защо сте правила секс с друг, то дано не се връща при Вас. Всеки прави грешки - хубаво, но ако не осъзнава поради какви причини ги прави тези грешки и се прави, че не зависят от него(причините), значи бяга от отговорност. Не знам кой свестен човек би имал доверие на жена, която изневерява, въпреки че обича партньора си, но не знае "горката" защо така станало...А това пък да му се жалвате за разни паник атаки и пристъпи, е тотална манипулация и липса на всякакво уважение към човека. Hands V Не стига, че сте се отнесла гадно ами сега и го обсебвате, правейки се на жертва (на собствената си глупост). То бива отчаяно поведение, ама това рие дъното.

Общи условия

Активация на акаунт