НУКК /Италианския лицей/ в Горна баня - мнения, подготовка, изпити - 3

• 91 740
  • 776
  •   1
Отговори
# 435
А знае ли се колко ще бъдат приетите деца?

# 436
Как обяснявате тази задача? Аз губя всякаква логика от звездичките натам. Дори и някак си да се нацели излишната, коя от оставащите все пак е вярна, при положение, че не си приличат напълно?

# 437
Може ли помощ за задачата със звездичките, вкъщи имаме 3 различни мнения за отговора 🥲

# 438
  • София
Може ли помощ за задачата със звездичките, вкъщи имаме 3 различни мнения за отговора 🥲

Според дъщеря ми има печатна грешка на частта със звездичките... Grinning

# 439
Първата звезда на първия ред трябва да е с оцветени 4 лъча.

# 440

А коя звезда трябва да се нарисува в празното квадратче?

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 16:23 от tkirilova

# 441

А коя звезда трябва да се нарисува в празното квадратче?

По модела на средната на последния ред (с неоцветен най-горен лъч).

# 442
375 кандидати за първи клас
184 кандидати за първа група

# 443
Чудя се при това разделяне на децата от 9  и 11ч не е ли възможно да изтече информация? Най-малкото от някой от квесторите.

# 444
  • София
Едва ли, 1 група ще излязат в 10:30, 2  влизат в 11:00, даже и да изтече информация за 30 минути, например какви са задачите, не мисля,че това ще даде кой знае какво предимство. За децата,които са се готвили, не би трябвало да има особена разлика, а тези, които не са готови, едва ли ще дръпнат много по- напред,само ако знаят каква е задачата

# 445
Имам предвид от вътрешен човек. Колко му е да снимаш задачките и да ги пратиш по телефона на свой човек? Разбира се, че е леко конспиративно, но не е невъзможно. Два часа са много време.

# 446
Здравейте,
Някой знае ли предишните години колко е бил най-ниският резултат на приетите деца? Чела съм в стари теми, но нямам спомен, а няма да успея да ги прегледам пак...

Миналата година най-ниският бал беше 74.96  при първоначално приети 77 деца. В тази бройка не влизат близнаците (ако едното дете е прието, автоматично влиза и другото). Кандидатите бяха над 400, не помня точно колко, но със сигурност под 500.

Имам предвид от вътрешен човек. Колко му е да снимаш задачките и да ги пратиш по телефона на свой човек? Разбира се, че е леко конспиративно, но не е невъзможно. Два часа са много време.

BettyBoop, не е невъзможно, но трудно би могло да се случи, защото в стаята влизат по двама души с децата, не е само един квестор. Освен това децата също ще видят, ако някой снима с телефон и биха могли да разкажат на родителите си, така че смятам, че рискът би бил твърде голям и неоправдан.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 10:24 от eldjy

# 447
  • София
Миналата година най-ниският бал беше 74.96  при първоначално приети 77 деца. В тази бройка не влизат близнаците (ако едното дете е прието, автоматично влиза и другото). Кандидатите бяха над 400, не помня точно колко, но със сигурност под 500.

Много благодаря! Simple Smile

И аз си мисля, че ако някой иска да прави измами със сигурност може да го направи и преди самия изпит, а не в промеждутъка на двете групи...
Моето дете е с първите в 9 часа, така че каквото дойде...

# 448
  • Русе / Банско
Здравейте , ако на някой му е останал излишен сборника нека ми пише , искам да купя - нов или малко попълнен . Не съм от София и няма на кого да разчитам да го купи от книжарницата на лицея . Благодаря

# 449
Здравейте! Знае ли някой къде са вход А и вход Б на НУКК?

Общи условия

Активация на акаунт