НУКК /Италианския лицей/ в Горна баня - мнения, подготовка, изпити - 3

• 91 737
  • 776
  •   1
Отговори
# 450
Предполагам, че ще има указателни табели и ще ги намерим лесно. Вълнувате ли се? Имам чувството, че си изтормозих детето с тези задачи! Дано утре е спокойна на изпита. И дано да си заслужава!

# 451
Да са живи и здрави децата,важното е да са спокойни утре,да свикват да ходят по изпити....важното е че са научили нови неща! Simple Smile И най-важното си остава:ние родителите да не ги тормози много! Simple Smile Успех на всички!

# 452
Аз май се вълнувам повече от дъщеря ми 😆 Тя просто иска да не решава повече задачи, два - три месеца това правихме всяка събота и неделя. Успех на децата утре!

# 453
Успех на всички дечица утре и спокойствие за майките 🙏🙄

# 454
Нашата група мина,детето каза че е имало и трудни задачи с които не се е справил имало е и по-лесни в крайна сметка каквото стане.Всички бяха по-големи деца може би беше единственият на 6 години.
Успех на всички !

# 455
  • София
Нашата група мина,детето каза че е имало и трудни задачи с които не се е справил имало е и по-лесни в крайна сметка каквото стане.Всички бяха по-големи деца може би беше единственият на 6 години.
Успех на всички !

Имаше немалко деца на 6 години, които се явяват сега просто, за да се пробват Wink Но доколкото знам шансът да бъдат приети е многоо малък, колкото и да са умни децата. Просто разликата от една година има значение.

Аз ще се опитам малко по-късно да запиша задачите, които моето дете е запомнило и ще се радвам да обменим информация, ако и други са се опитали да възпроизведат задачите. На първо четене от няколко познати деца - много труден лабиринт и огледално прерисуване. Пространствено мислене май не е имало.

# 456
Това са задачите с които нашето дете не се е справило,трудния лабиринт "Локомотив било" и огледалното прерисуване от някакъв голям кръг трябвало да го прерисуват вътрев малък кръг огледално.Явно са затруднили всички деца.
Ние го пуснахме да се яви защото в градината върви от малък го сложиха в по-голямата група и така или иначе на есен ще го пуснем първи клас независимо къде.

# 457
  • София
Били са разделени на два теста с по 5 задачи и са имали почивка по средата за тоалетна, ако някой иска да отиде.

Една дама, която писа по-долу е права. Ще публикувам списъка със задачи по-натам, след като мине и допълнителната група деца на изпита.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 13:45 от Arun

# 458
Успех на всички деца 🍀

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 13:57 от Тeɣa

# 459
Нашето дете потвърди за задачите описани от вас.
И там с неизвестното явно уравненията квадратче имало 10 -?(колко) =2 нещо такова ми обясни.
Потвърждавам за калинките,задачата с йероглифи за памет и всичко останало което вашето е казало,групирането на геометрични фигури също.
Само за къщичките не се сеща за момента ако до утре изплува нещо ще ви пиша.
Лабиринта е бил квадрат но реално е започвал с фигура "Локомотив или Влак"

# 460
Здравейте мили майки, аз лично не съм никак доволна от изпита тази година, бил е много труден. Въпреки, че всички задачи от учебника са правени многократно, задачите са били коренно различни. Опасявам се, че от описаните задачи биха могли да се възползват тези, които ще се явят на резервната дата. Късмет на най-добрите и подготвени дечица!

# 461
Здравейте мили майки, аз лично не съм никак доволна от изпита тази година, бил е много труден. Въпреки, че всички задачи от учебника са правени многократно, задачите са били коренно различни. Опасявам се, че от описаните задачи биха могли да се възползват тези, които ще се явят на резервната дата. Късмет на най-добрите и подготвени дечица!
Да се надяваме че за тях теста ще бъде друг.
Иначе задачите нямат общо с учебника повечето ,определено.
Успех на всички ви!

# 462
И моето дете каза, че задачите са били по-различни от тези, които сме решавали. Явно лабиринта и рамката са били трудни за всички. Мен допълнителната дата за карантинирани ми звучи като повод да бъдат вкарани правилните дечица. За мен днес всички деца са герои. На 6-7 години да се подложат на такава подготовка не е лесно, да издържат психически на изпит също. Дали ще ги приемат или не няма такова значение. Важното е, че имат знания, които ще им позволят да преминат по-лесно от детската градина към училище.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 13:51 от BettyBoop

# 463
  • София
@Desinka82, права сте. Изтрих задачите и ще ги публикувам по-натам. Който видял, видял..
Много е вероятно всъщност да дадат на допълнителната група същите задачи само със сменени картинки.

# 464
И моето дете каза, че задачите са били по-различни от тези, които сме решавали. Явно лабиринта и рамката са били трудни за всички. Мен допълнителната дата за карантинирани ми звучи като повод да бъдат вкарани правилните дечица. За мен днес всички деца са герои. На 6-7 години да се подложат на такава подготовка не е лесно, да издържат психически на изпит също. Дали ще ги приемат или не няма такова значение. Важното е, че имат знания, които ще им позволят да преминат по-лесно от детската градина към училище.

Не вярвам, при една проверка винаги може да се установи дали тези деца към днешна дата са били под карантина от РЗИ.
С другото съм съгласна, децата са герои и заслужават похвала, дори само заради това, че са отишли и са опитали.

Общи условия

Активация на акаунт