Хайде на театър - 7

• 72 544
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
В петък връщах стари билети - имаше за всички представления.

# 541
  • София
Утре, неделя 14.06 отиваме на "Чехов търси талант" в Сити марк арт център. Ако има ентусиасти от темата, може да се видим Simple Smile Препоръчвах го за всякаква възраст, както и други потребители в темата. Горя от желание да видя отново младите, страстни актьори, ще ги гледаме за трети път, а детето ми подскача от щастие. Цяла вечност мина откакто не сме ходили на театър.
В момента има билети за абсолютно всичко, дори и за "Живак" и "Чамкория"... Тъжно ми е да гледам схемите за продажба на билети. Вчера за "Чамкория" имаше над 100 свободни места!

# 542
  • София
Къде го играят - вътре в Сити Марк ли? Гледах, че пред театър София са гостуващ театър.

# 543
  • София
В залата се играе "Чехов търси талант". Днес по телефона запазих за утре билети на първи ред! Само да не сме моно зрители....

# 544
Здравейте! Много се радвам да ви "видя" отново!❤️
Сигурно сте го обсъждали 1000 пъти, но не го откривам и искам да попитам "Постановките на открито получават ли се? 🙄" Загледала съм "Секси пране"... Някакви отзиви за постановката и принципно за играта на открито...? Чува ли се добре, пресъздава ли се интимната атмосфера на залата или...да продължавам да си чакам?

# 545
  • В страната на бурите
Сигурно е въпрос на усещане, аз гледах "Лисичета" на открито и не знам дали беше от обстановката или имах свръх очаквания, но не ме впечатли. Бих се пробвала пак с по-лежерна постановка. Ама в тоя постоянен дъжд, не знам как стоят нещата...

# 546
Сигурно е въпрос на усещане, аз гледах "Лисичета" на открито и не знам дали беше от обстановката или имах свръх очаквания, но не ме впечатли. Бих се пробвала пак с по-лежерна постановка. Ама в тоя постоянен дъжд, не знам как стоят нещата...
И на закрито "Лисичета" е същата боза.

# 547
... Ама в тоя постоянен дъжд, не знам как стоят нещата...
Мда...🙄 И това като прибавиш... май накланя везните... 😪

# 548
  • София
Преди няколко дни гледах “Вечеря за тъпаци”. Имаше максимум 40 човека в залата. Хората бяха разпределени през ред и през място, но бяха концентрирани основно на първите редове и в средата на залата. Последните 10 реда бяха изцяло празни. Около половината от хората седяха с маски през цялото време. На входа има момиче, което дезинфекцира задължително ръцете на всички влизащи. В залата също им човек от театъра с маска, който следи за реда. Аз съм от хората, които седяха с маска през цялото време, защото ме е страх от вируса, но се чувствах спокойна. Определено в театъра бяха спазили всички препоръчителни мерки за безопасност. Накрая ми стана много тъжно. Калин Сърменов благодари на всички за смелостта да дойдат в залата, като каза, че аплодисментите са за публиката, а не за актьорския състав, защото “трябва някак да се задвижи отново машината”.
Иначе постановката ми хареса.

# 549
  • София
Когато обстановката беше по-спокойна, купих билети за " Караконджул" в Народния. След голямо чудене, притеснение и страх се реших да отида все пак. Постановката е страхотна, Валери играе чудесно. Препоръчвам с две ръце.
  Зрителите седят през ред и през място. Има дезинфектант на входа, персоналът е с маски, за зрителите не е задължително.
  И един голям упрек към Народния. За пръв път ми се случва да има проблеми с билетите на всеки един зрител без изключение, явно в началото са пуснали едни места, после тотално са сменили схемата. Плащаш за централни места и определен ред, разделят те с хората, които си дошъл, пращат те на последен ред. Настъпи голям хаос. Толкова лоша организация никога не съм виждала. Въпреки объркването имаше какво да се направи, като знаят, че са омотали яко всичко- ми пуснете едно съобщение в сайта или фб- хората да дойдат по-рано, отговорете залата по-рано да настаните хората. Влизаш- нищо не ти казват и изведнъж осъзнаваш, че за местата, които си платил не може да се седя. Три пъти се връщах при разпоредителите, докато благоволиха да кажат какво става и да ни настанят на що годе същите места.

# 550
Билетите, купени преди извънредното положение не ги ли презаверяват за новите представления? Особено след като има промяна на зала и места, би трябвало Rolling Eyes

# 551
  • София
Тези билети са купени след ИП, когато вече разрешиха представленията, пуснали са билетите и явно после са направили нова схема на местата.

# 552
  • софия
Току-що купих билети за "Всички страхотни нещо" от Дънкан Макмилан - моноспектакъл на Бойко Кръстанов. Усещането е прекрасно, надявам се, че и спектакълът няма да ни разочарова. Харесвам Бойко Кръстанов. Владо Пенев е режисьор. Интересно звучи.

# 553
  • София
Току-що купих билети за "Всички страхотни нещо" от Дънкан Макмилан - моноспектакъл на Бойко Кръстанов. Усещането е прекрасно, надявам се, че и спектакълът няма да ни разочарова. Харесвам Бойко Кръстанов. Владо Пенев е режисьор. Интересно звучи.

Ще чакам отзиви! Приятно изкарване!

# 554
Вчера гледах "Секси пране" в театър София. Припомних си защо обожавам театъра❤️. Смешно, въпреки че леко ми нагорча темата на моменти... Страхотна игра, прекрасна комедия!

Общи условия

Активация на акаунт