Търся електронна книга - 27

• 86 631
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София /Абсурдистан
Синиша Павич - Горещ вятър - https://dox.abv.bg/download?id=149dbe6ef0# - Линк за сваляне
Много благодаря!

# 616
Здравейте. Търся “На Предела” на Меридит Уайлд - трета книга от “Хакерът” .
Много ще съм благодарна.
diatod@abv.bg

# 617
  • Euskal Herria
Здравейте. Търся “На Предела” на Меридит Уайлд - трета книга от “Хакерът” .
Много ще съм благодарна.
diatod@abv.bg
https://www.rulit.me/author/uajld-meredit/na-predela-download-free-550131.html

# 618
Търся “ Домът на мис Перигрин за чудати деца” втора, трета и четвърта книга Simple Smile Благодаря!
Мислех, че е трилогия.

# 619
Четири са вече книгите, последната е Атлас на дните, ако някой я има, аз също я търся bodast@abv.bg

# 620
Търся “ Домът на мис Перигрин за чудати деца” втора, трета и четвърта книга Simple Smile Благодаря!
Погледни две страници назад е темата Wink Четвъртата част още не съм виждал в електронен вид на български.

# 621
Четири са вече книгите, последната е Атлас на дните, ако някой я има, аз също я търся bodast@abv.bg
Има я на английски и руски.

# 622
Здравейте. Имам нужда от помощ. Не мога да намеря втората книга от трилогията - Дъщерите на принцеса Султана. Единственото, което намерих е книгата в снимки, но така не ми е удобно да я чета на устройството си. Има ли я някой в друг формат, който мога да чета на електронната си книга?

# 623
# 624
  • София
Има я на английски и руски.

Може ли на английски?

Скрит текст:

# 625
Търся Поредицата Правилата на Милиардера. В рулит намерих някой,но не всички.Благодаря  iva_zv88@abv.bg

# 626
  • София
Правилата на Милиардера

Miss Peregrine's Peculiar Children 4 A Map of Days

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 12:51 от NumLock

# 627
 Търся книгите от поредицата  Училището за Добро и Зло на Соман Чейнани . Не намерех нито една от книгите в търсачката . Ще съм много благодарна, ако някой може да ми помогне. Благодаря pes666@abv.bg

# 628
Търся "Без изход" на Тейлър Адамс и "Преди да станем твои" на Лиса Уингейт.
Благодаря на отзовалите се!
vall_stoianova@abv.bg

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 14:54 от vallstoianova

# 629
Търся "Без изход" и "Преди да станем твои".
Благодаря на отзовалите се!
vall_stoianova@abv.bg
Моля, пишете авторите на книгите, които търсите. Така ще спестите време на тези, които имаме желание да помогнем. Особено когато авторът не е един и същ, а книгите са две, както е във вашия случай.

Общи условия

Активация на акаунт