Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 555
  • 737
  •   1
Отговори
# 135

Санджар облече търсаческата червена риза и тръгва отново след Наре.

Т'ва кърмъзъ  много сигнално тревожно !?!?!

# 136

Т'ва кърмъзъ  много сигнално тревожно !?!?!
Уикипедия не може да бъде по- точна Smirk
"Червеният цвят асоциираме предимно с огън, топлина, енергия и с цвета на кръвта. В областта на емоциите го отъждествяваме най-вече с любов, страст и ярост."
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0% … D0%B2%D1%8F%D1%82

# 137
  • Пловдив

Кой пръв ще открие Наре и Мелек?
Санджар, Гедиз, Акън или посланика?
Аз, не мога да предположа дори. Санджар и посланика май ще са заедно в опита си да я открият. Гедиз и Акън самостоятелно.

# 138

Кой пръв ще открие Наре и Мелек?
Санджар, Гедиз, Акън или посланика?
Аз, не мога да предположа дори. Санджар и посланика май ще са заедно в опита си да я открият. Гедиз и Акън самостоятелно.

Залагам на лошия - Акън. Винаги злодеите са най-умни и една крачка пред другите.
А другите са твърде емоционални и ще действат импулсивно.

# 139
  • Пловдив
Гедиз, всеки от тримата е добре, само Акън да не я намери, че тогава лошо с тези предизвикателства може пак да изгори Sad

# 140
Гедиз, всеки от тримата е добре, само Акън да не я намери, че тогава лошо с тези предизвикателства може пак да изгори Sad

+1. Мисля, че тук се усмихва на Гедиз

# 141

Малката няма да се върне в къщата на баща си, а следователно, дори да я открият/татко и дядо/, тя няма да тръгне с тях.Thinking

# 142
Залагам на Санджар и баща и!
Може би малката тайно е дала насоки на баща си по телефона Simple Smile Няма да и е за пръв път Smirk
Акън ще се забави с ваденето на фалшив паспорт, а в озета се казва, че Гедиз е последвал другите не ги е изпреварил, така че може би няма да има преднина Thinking
Присъствието на посланика в тази група ми се набива в очите, още като прочетох озета... Мисля, че ще има ключова роля в събитията Simple Smile

# 143
  • Пловдив

Залагам на Санджар и баща и!
Може би малката тайно е дала насоки на баща си по телефона Simple Smile Няма да и е за пръв път Smirk
Акън ще се забави с ваденето на фалшив паспорт, а в озета се казва, че Гедиз е последвал другите не ги е изпреварил, така че може би няма да има преднина Thinking
Присъствието на посланика в тази група ми се набива в очите, още като прочетох озета... Мисля, че ще има ключова роля в събитията Simple Smile

+ 1
И аз залагам на Санджар и посланика, не че ще познаем, ама знае ли се? Опитах се да предположа...
Доволна съм, че не ни пуснаха втори трейлър. Да се чудят и зрителите, та да гледат епизода.

# 144
  • Пловдив
Искам да вярва че посланика го право защото мисли за Наре и Мелек, но просто намери нова касичка в лицето на Санджар и за това май ще му помага Sad

# 145
  • Пловдив

Да оплакнем очи по вечерно време с един спомен.

# 146

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!
Нека седмицата ни да е пълна само с добри неща. Днес ми е натоварен ден, довечера ако успея ще гледам някъде от средата на серията - така че пишете какво се случва.
Да пием по кафе и към задачите за днес.

# 147
Добро утро,

Хади да видим днес, до къде ще стигнат.......

Момичета, Hearts

Лек и приятен ден.

# 148
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Да си подредим деня и с желание, с търпение, довечера пред мониторите.
Успешен понеделник на всички.

# 149
Ще очакваме....?

"Керим"?

"Фатмагюл"?

Общи условия

Активация на акаунт