Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1226761487483654145

Her daim doğruları söyleyen Kavruk, bu kez ne diyecek?
Каврук, който винаги казва истината, какво ще каже този път?

# 151
  • Пловдив
Каврук е като кутията на пандора, всичко в точното време казва.

# 152
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1226789148071038976

Току-що:
Болката, която сте имали в миналото, ви прави силна личност днес!

# 153
Каврук е като кутията на пандора, всичко в точното време казва.
Каврук, ако използваме такива аналогии е гласът на истината. Кутията на Пандора са само злини.

# 154
  • Пловдив
О за някой нещата които говори Каврук са добри, но за други са си точно кутията на пандора. Дано продължи да им хвърля истините в очите, че са видят колко грешно са всъщност уж праведните. Харесвам си как се противопоставя на Халисе и не му пука, че е "шефката". А за Сандраж истината няма ли да е злина? Като разбере, че Наре е казвала истина, а той големия моралист. Да видим довечера какво са ни подготвили, но много искам да му хвърлят някоя истина в лицето, посланика да му каже например, че Наре е била цялата изпочупена тогава може да повярва.
Да вмънка много харесвам Енгин, но Сандраж ми вдига кръвното ✌️

# 155
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,момичета.Василева 23,ние всички се ядосваме на Санджар в момента,спор няма.Ето за това е толкова добър Енгин.Така ни представя Санджар,че да му повярваме,да му се ядосаме,да се размислим за поведениетому и за грешките,които всички понякога допускаме в истинския живот.Не винаги тези грешки са поправими.Понякога те имат трагични последствия и е трудно да се живее с тях.Толкова е истински Санджар,че те кара да усетиш неговите
чувства.И в един момент виждаш  неговата заблуда и страдание и сълзите ти сами потичат,без да искат разрешение.
Абсолютно същото се отнася за Неслихан.Прекрасна актриса,която те кара да живееш с героинята и.Невъзможно е да не заплачеш с нея от сърце.А сцените с Енгин за мен са си направо пожар.Душевната им прегръдка,която видяхме в 7 епизод ме развълнува невероятно.Почувствах я.Е,това ако не е майсторство и професионализъм,здраве му кажи!....
Не знаем какво ще ни поднесат сценаристките по-нататък,но ние гледаме историята на Наре и Санджар и ще вървим по техните стъпки до края на тази история.Това не е игрален филм,в които за два часа виждаш началото и края на историята.Ние гледаме дългосрочен сериал.За да има такъв,има  и много недоразумения,и мого грешки на ГГ,и много мечти,много страдания,пречки,а накрая аз лично се надявам-мноооого любов.Това няма как да се получи,ако си имаме белички и невинни Наре и Санджар,а още по-малко би задържало вниманието на публиката в която и да е част на света.Я виж сега как всичко живо коментира и се вълнува.Единственото,което ме ядосва са обидите към личността на Енгин и неговите професионални качества.Но хора разни.Има такива,които не умеят да разграничат артиста от героя му,има други които са невъзпитани и нетактични,има и такива,които просто за шоуто си плюят.Тяхна си работа.
А ние сме на другия бряг.Енгин е невероятен като Санджар.И си е заслужавало да го избере.Успява да се надскочи всеки път и това ме радва.И е смел.Не търси сладникави,безлични роли.Приема предизвикателства,изправя се срещу тях и не се огъва.Евала за което!Колко други турски артисти мужете да си представите в образа на Санджар?Аз-нито един.Но аз си гледам от моето маслиново дърво....
Хубав ден,сладурки.До довечера.

# 156
  • Пловдив

Не вярвам посланика да каже на Санджар истината за Наре.
Че той трябва моменталически да си подпише смъртната присъда.
Толкова лъжи изрече пред Санджар, в толкова пъклени планове участва с Акън - а номера с флашката???
Посланика знае за него. Направо Санджар го е елиминирал. Не знам с какво може да помогне на Санджар, освен с настойничеството. Евентуално да спре Мелек и така да помогне. Тези думи в трея не са случайни: "Не може да ме раздели с дъщеря ми!".

Санджар и Наре - изпепеляваща любов, но няма да си простят. Аз целувка до края на историята между двамата не виждам да има. Целувки с поглед, ще има. Но целувка с приятел - да. Нали са си и приятели в живота... Така всички ще са спокойни...

# 157
  • Пловдив
Честно казано не вярвам накрая да видим любов между Наре и Санджар Simple Smile може би ще стигнат до някакво приятелство, но всички лъжи, обиди, още са живи в тях двамата. Винаги ще има "ако бях повярвал" и "ако беше ми повярвал" да всеки от двамата си знае за себе си и двамата са страдали, но "и заживели щастливо до края" не го виждам на този етап.
П. С и аз много се ядосвам като чета из фб как Енгин винаги си избирал едни и същи персонажи, моля? 🙄
Аз лично много мразех Ведат (ти разкажа черно море, но Мехмет Али е страхотен актьор).
А Сандраж нито е изнасилвал, нито тормозил физически или психически Наре,че да го изкарват звяр и какъв ли не.

# 158
Привет!

Значи, казвате няма да има любов 😭😭😭 За какво го гледаме този сериал тогава 🙄 😏

# 159
  • Pleven, Bulgaria
Хей,Араселия,благодаря,че ми сложи едно рамо.Ние сме си романтички и си искаме любовтс,след много перипетии,разбира се.Иначе каква ще е поуката от сериала?Не правете никога грешки,защото няма живот след това?Ами то в живота няма безгрешен чявек.Рано или късно,малки или големи,но всички правим грешки.Но пък затова са поправителните изпити,да ни дадат възможност да оправим нещата.
Аз съм човек оптимист и вярвам!И ще си адвокатствам на Санджар докрай!

# 160
  • Пловдив

Писмото на Наре:

За моя най-добър приятел.

Гедиз, календарите не са верен начин за измерване на някои неща, знаеш ли? Ако беше така, нямаше да съм сигурна, че за толкова кратък срок си станал моят най-добър приятел.

Знаеш ли какво почувствах, когато за пръв път видях Санджар? Сякаш не бях сама. Сякаш съм още много хора.
Нали казах, че бях малко дете? Той излезе от морето, но беше като планина. Беше здрав, груб, гневен... Но нищо. Беше такъв, сякаш беше още много.

Когато се роди дъщеря ми, аз се чувствах непълноценна, защото Санджар го нямаше. Но дъщеря ми отново ме умножи. Моята любов към Санджар убиваше душата ми, но не можа да ме унищожи. Защото дъщеря ми всеки път ме допълваше. Всеки миг се рушах и всеки миг се събирах.  Любовта ми ме разрушаваше, дъщеря ми ме събираше.

Майчинството е такова нещо. Дава ти корените, които си търсила цял живот. Човек не пуска корени от майка си.
Пуска корени от детето си. То расте, ти се умножаваш. Казваш, че дори и целия свят да е против, нищо няма да ви се случи.

Знаеш ли, понякога се чувстваш така и заради най-близкия си приятел. Ти знаеш какво чувство дарява
приятелството. Сигурно много пъти си го изпитвал със Санджар. Но аз го научих едва сега. С теб. Оказа се, че и приятелството може да умножи човека. Ще кажеш: "Тогава защо заминаваш, глупава жено?" Нали? Не, не, няма да го помислиш, знам. Ти винаги си знаел какво да кажеш, за да ме направиш щастлива. Заминавам, за да не разрушавам, Гедиз. Когато оставам, руша. Едва преди няколко дни разруших приятелството ви.

Днес разруших връзката между Санджар и майка му. Санджар мисли, че ако си седя вкъщи, нищо няма да разруша. Може би е прав, но... Как мога да се съглася на желанията на Санджар?

Всъщност много исках да остана и да се боря, знаеш ли? Дори взех много важни решения. Но нека признаем, Гедиз. Аз не се отразявам добре на никого. Виж, например на теб. Заради мен влезе в затвора. Изгуби брат си.

Той сам казва, че съществуването ми е много трудно за него. Премествам земята изпод краката му. Причинявам му вреда дори когато заминавам. Взимам дъщеря му. Никак не исках да го разделям с дъщеря му, но аз не съм толкова добър човек. Не мога да оставя дъщеря си на баща й, за да бъдат всички щастливи без мен. Затова ще напиша тази приказка заедно с дъщеря си.

Заминавам, за да живея някъде далеч. Никой няма да ми прости пак, знам. Но какво да направя? Аз съм пъстра птичка. Правя това, което трябва да направи пъстрата птичка. Отлитам.

Сбогом, мой най-добър приятелю! Грижи се за брат си.
Поверявам го на теб.

Това е истината за Наре - права ли е или не??? Добра ли е или не??
Как мислим ние?

# 161
  • Пловдив
Аз също искам да има любов, но раните и на двамата са много големи, хора се разделят и за по- малко. Или трябва да започне всичко отначало, да открият път един към друг. Но от показаното до тук, Санджар сам няма да си прости че не е повярвал, как ще иска проща от Наре. Та той човека му Идеше да потъне в дън земя заради направеното от майка му, а неговата грешка е в пъти по фатална. Да и Наре не е постъпила правилно, още повече след това, че 8 години крие детето му, но видяхме как я прие в началото... Съмнения, пак я изхвърли показно пред всички, най- вече пред дъщеря им. Правят грешка след грешка и двамата.

# 162
Аз също искам да има любов, но раните и на двамата са много големи, хора се разделят и за по- малко. Или трябва да започне всичко отначало, да открият път един към друг. Но от показаното до тук, Санджар сам няма да си прости че не е повярвал, как ще иска проща от Наре. Та той човека му Идеше да потъне в дън земя заради направеното от майка му, а неговата грешка е в пъти по фатална. Да и Наре не е постъпила правилно, още повече след това, че 8 години крие детето му, но видяхме как я прие в началото... Съмнения, пак я изхвърли показно пред всички, най- вече пред дъщеря им. Правят грешка след грешка и двамата.

Ами щом е непоправимо, поне да влюбят Наре в Гедиз, да покажат как приятелството се трансформира в любов.Все ще има доволни от това развитие (е, аз няма да съм от тях, и не за друго, а защото и аз като Теменужка
смятам, че като си сгрешил, не означава че си обречен да си блъскаш главата в стената до края на живота си и нямаш право на щастие). Но пък поне за Наре ще има втори шанс за щастие.
  Енгин беше казал, че любовта прави нещата красиви.Не ми се иска този сериал да си остане грозен или най-малкото невзрачен.

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 14:56 от araselia

# 163
  • Пловдив
А не е задължително да я влюбват в Гедиз. А и нейното сърце си е отдадено на Санджар, въпроса е ще могат ли да си простят и да станат лек за раните си, или вината и ината ще им попречат. Разбира се, че всеки заслужава втори шанс, но до тук показаното когато Санджар разбере истината ще трябва първо той да си прости, че тогава да застане пред Наре и да поиска прошка. Тя също трябва да осъзнае вината си и да се извини, че постоянно отделя дъщеря от баща. Но имам и много хора покрай тях които изобщо няма да направят отношенията им лесни Менекше, Акън, Халисе, посланика нон стоп работят да ги отдалечат един от друг, за сега само Мелек работи за сдобряването на мама и тате.
П. С не казвам че съм права или че така ще стане, на този етап просто така виждам нещата, но пък ще е много хубаво ако покажат че могат да са заедно, че има прошка и червеното коланче не е най- важно. С най- голямо удоволствие бих гледала такова развитие.

# 164
  • Пловдив

Момичета, ще се обичат, но така - с погледи...
Да се надяваме, че заради Мелек ще бъдат и добри родители.
Друго - каквото ни отпуснат.

Не остана много да началото, ще има още дълго да плетем, а разплитането - и то ще е бавно, с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт