Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 637
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Araselia, Теменужка аз съм с Вас за  добрият финал.Вярвам в прошката и в любовта,  и не искам да мисля за лош край.Знам,че човек израства и се променя, както са се променили и нашите ГГ,така че им трябва време за да се намерят отново.
Вярвам,че ни чака страхотна серия довечера ,приятен следобед.😊

# 166

Така е било писано.Sad

Те си вярвят и се "чуват", само когато се нараняват.Thinking

# 167
# 168
Скрит текст:

Писмото на Наре:

За моя най-добър приятел.

Гедиз, календарите не са верен начин за измерване на някои неща, знаеш ли? Ако беше така, нямаше да съм сигурна, че за толкова кратък срок си станал моят най-добър приятел.

Знаеш ли какво почувствах, когато за пръв път видях Санджар? Сякаш не бях сама. Сякаш съм още много хора.
Нали казах, че бях малко дете? Той излезе от морето, но беше като планина. Беше здрав, груб, гневен... Но нищо. Беше такъв, сякаш беше още много.

Когато се роди дъщеря ми, аз се чувствах непълноценна, защото Санджар го нямаше. Но дъщеря ми отново ме умножи. Моята любов към Санджар убиваше душата ми, но не можа да ме унищожи. Защото дъщеря ми всеки път ме допълваше. Всеки миг се рушах и всеки миг се събирах.  Любовта ми ме разрушаваше, дъщеря ми ме събираше.

Майчинството е такова нещо. Дава ти корените, които си търсила цял живот. Човек не пуска корени от майка си.
Пуска корени от детето си. То расте, ти се умножаваш. Казваш, че дори и целия свят да е против, нищо няма да ви се случи.

Знаеш ли, понякога се чувстваш така и заради най-близкия си приятел. Ти знаеш какво чувство дарява
приятелството. Сигурно много пъти си го изпитвал със Санджар. Но аз го научих едва сега. С теб. Оказа се, че и приятелството може да умножи човека. Ще кажеш: "Тогава защо заминаваш, глупава жено?" Нали? Не, не, няма да го помислиш, знам. Ти винаги си знаел какво да кажеш, за да ме направиш щастлива. Заминавам, за да не разрушавам, Гедиз. Когато оставам, руша. Едва преди няколко дни разруших приятелството ви.

Днес разруших връзката между Санджар и майка му. Санджар мисли, че ако си седя вкъщи, нищо няма да разруша. Може би е прав, но... Как мога да се съглася на желанията на Санджар?

Всъщност много исках да остана и да се боря, знаеш ли? Дори взех много важни решения. Но нека признаем, Гедиз. Аз не се отразявам добре на никого. Виж, например на теб. Заради мен влезе в затвора. Изгуби брат си.

Той сам казва, че съществуването ми е много трудно за него. Премествам земята изпод краката му. Причинявам му вреда дори когато заминавам. Взимам дъщеря му. Никак не исках да го разделям с дъщеря му, но аз не съм толкова добър човек. Не мога да оставя дъщеря си на баща й, за да бъдат всички щастливи без мен. Затова ще напиша тази приказка заедно с дъщеря си.

Заминавам, за да живея някъде далеч. Никой няма да ми прости пак, знам. Но какво да направя? Аз съм пъстра птичка. Правя това, което трябва да направи пъстрата птичка. Отлитам.

Сбогом, мой най-добър приятелю! Грижи се за брат си.
Поверявам го на теб.

Това е истината за Наре - права ли е или не??? Добра ли е или не??
Как мислим ние?

Ако съм на мястото на влюбения Гедиз, всяко изречение от това писмо би било нож в сърцето ми Sad

# 169
Eдно ненужно дълго и  глупаво писмо. Написано сякаш, за да дразни Санджар. Писмото до приятел от другия пол, когото познаваш от скоро и с когото искаш да се сбогуваш, трябва да е кратко и ясно - благодариш му за помощта и толкова. Какво е това "...аз съм пъстра птичка... и отлитам.." Дрън-дрън-дрън! Май самата героиня се е вживяла на сериозно в легендата за самата себе си!  Това вече издиша от всякъде

# 170
Juls1, всеки има право на мнение Simple Smile
Изтрих първоначалния си пост, защото не те бях разбрала добре Simple Smile В случай че си го видяла...

# 171

Здравейте момичета Two Hearts
Аз свърших определената работа за днес доста по-рано и вече за моя радост съм пред компа, с кафе и готовност за новата серия.
Имам и домашна работа за вършене, ама я оставих за утре...
Четох мненията ви за евентуалното развитие на историята - знаете моето е доста песимистично /спокойно няма да пиша отново за него/. Имаше една подсказка, ама бая отдавна я беше слагала Мариянка Two Hearts която имаше /според мен/ някакси двуяко значение.
Звучеше нещо от сорта, че Санджар и Наре трябва да разберат, че любовта е да вярваш и да се доверяваш и какво би  се пропуснало. Написах го, ама как беше точно формулирано и то от СЦ -  като да имаше два варианта.  Единият разбираш допуснатите грешки - имаш шанс да поправиш всичко, а другият пак същото, но пътищата вече са разделени т.е. все едно разбираш, че си бъркал, но нямаш шанс да поправиш нищо. Просто си изпуснал възможността  за прошка, за ново начало... 
Писаха още, че героите ще претърпят трансформации. Значи всеки ще разбере другия, ще види историята и през неговите очи, ще я преживее не само от собственото си Аз, ами и от Аз-ът на другия.
До този момент такива трансформации не виждам. Освен това, че Наре разбра значението на червената лента за Санджар /въобще за символиката ѝ в Турция/. Но въобще не съм убедена, че "видя" това през очите и същността на Санджар. Да, каза му своята позиция, но доколко той пък разбра нея - също не съм убедена.
Всичко, което се е случило за тези 9 години те трябва да го преживеят заедно - единият да сподели, другият да го съпреживе.
Как ще се случи това - всичко е в ръцете на СЦ.
Наре не споделя, Санджар не вярва.
Сега взима Мелек и бяга, като поставя живота ѝ на риск след като предизвиква Акън да я последва. Не мога да разбера логиката ѝ въобще.
Още повече пък, че е взела и  всичките онези пари...
До този момент Гедиз знае тяхната история от двете страни и ако наистина е добър техен приятел - трябва да им помогне да си изяснят всичко от миналото.
Но пък имаме да гледаме със сигурност 21 серии, едва сме на 8 - т.е. има време за всичко. Реално те са "заедно" от 2 месеца. Помним колко време трябваше на Фатмагюл да започне да приема Керим не като нейн враг, а като човек. Да, остана с него, направиха истинско семейство с дете, но -  не каза, че му прощава.
Може и тук - Наре никога да не прости, както и Санджар - но да имат поне едни добри отношения заради Мелек.
Ако обаче Санджар остане с Менекше - ще бъде абсолютно нечестно спрямо цялата им история.
Защото тово криене зад "дъщеря ми и майката на дъщеря ми"  лично мен ме дразни като му гледам във всяка една минута пръстена на лявата ръка.
О-о, и се сещам още нещо за този пръстен /как определи статута си на вече женен, а не сгоден мъж с преместването на пръстена/ само за да нарани Наре.
Много има да се трансформира Санджар, много... Но ме е страх, че накрая няма му простят за нищо... А и той самият няма да си прости... 

# 172
Пусна ха някакъв sneak peek - не знам дали така се пише 🙂 Санджар и Гедиз май заедно идват на летището барабар с Каврук.
  Към момента най-ми е любопитно кой за къде ще лети и дали изобщо ще лети

# 173
Не ми се вярва Наре да е взела парите ей така безвъзмездно ,мисля че за по-голяма достоверност пред Акън ,защото Мюге  ще  "снесе " на  Акън ,че парите ги няма .

# 174
  • Пловдив
Не ми се вярва да е взела всичките пари, може малка част, но чак всички. А Мюге даже не искам да я коментирам тъпо парче. Любимия го обвиняват в кражба заради която брат ти беше в затвора и тя ходи да го спасява и това ми било психолог, горките и пациенти какви ли съвети им раздава /не искам да знам/.
Може ли малко разяснение това за халката /ние с моя мм носим също на левите ръце, но това е защото правим всичко с десните и ще ги съсипем/ но явно в Турция си има обяснение за това 🙈

# 175
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1226898623536881665

araselia, това е хаштага на епизода - #AlacakuşUçtu/ Шарената птичка отлетя./Птицата полетя.

А Санджар казва: "Пъстра птичке... Където искаш лети, ще те намеря."

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 18:28 от mariana51

# 176
Не ми се вярва Наре да е взела парите ей така безвъзмездно ,мисля че за по-голяма достоверност пред Акън ,защото Мюге  ще  "снесе " на  Акън ,че парите ги няма .

София, на кой му пука за парите, тя отвежда дъщеря му на Санджар и той никога няма да я види вече, това е идеята. И защо да не вземе парите, самолетите да не са без пари, Наре какви доходи има.
  Между другото, аз не бих оставила децата си на никой, така, че Наре я разбирам. Няма щастливо дете, което да расте без майка.

# 177
  • Пловдив
Да не е луда да остави детето при Менекше и Халисе, всичко видяхме до какво го доведоха те. А и те двамата нищо не решиха за Мелек, с кого ще живее, кога ще я вижда другия, дете е това не кукла, днес при мен, утте при теб 🤷‍♀️
Локи кога ли излиза от затвора, интересно каква интрига ще завърти той, а Халисе анне не знае ли, че любимата снаха си имала приятел 🤔

# 178
  • ГЪРЦИЯ
Привет на всички в нашия ден за кино   
Добра седмица на всички ви желая   

Гледам ви е налегнал песимизма нещо пак....Аз  съм от отбора на оптимистите  Hug  ,и си вярвам,че колкото и трудно, на този етап дори невероятно изглежда, накрая Санджар и Наре ще са заедно,и ще видим голямата любов,която така или иначе си ни обещаха!!!! То че няма де е лесно, е напълно очевидно,ще гледаме и доста драма,но и всеки има право на 2 шанс нали????Не е случайно мисля,че имат  дъщеря Thinking  Тя е главният "ключ" към прошката помежду си,ще заздравеят раните им лека полека благодарение на нея, и ще станат най накрая истинско семейство... Heart Тя и Каврук, ще са главните помагачи в събирането им ,  даже и Гедиз ще включа,нищо че сега е "много" влюбен в Наре!Ще му мине като се появи някоя нова красавица...  Stuck Out Tongue Winking Eye
  А колкото до Наре да я влюбят в  Гедиз, на мен не ми се вярва!!!Първо че Гедиз е най добрия приятел на Санджар,и Наре не би го погледнала като нещо повече от приятел!!!Второ че ако стане това, ще се потвърди и съмнението на Санджар за Наре,че е "лесна" жена....И трето,гледаме турски сериал все пак,а не европейски...и не ми се мисли каква ще е реакцията на тур.зрител ако ни покажат нещо такова ..........Така че продължавам да съм си оптимистка,и да си вярвам в щастливия край  Heart Eyes Как ще стане това нямам представа,има си СЦ за това,иначе да му мислят..Турция е доста наблизо  Joy

На Енгин пак му намерили нова "любов"...Вече незнаят към коя да го пристроят милия...Joy
До скоро,същите тези жълтурковци пишеха че има връзка от 1 година с мод.дизанейнер....  Май забравиха...

Сега пък 'Менекшето"...Как пък 1 снимка не направиха бе  Joy

И един коментар от рускиня   

Хайде, малко остана..  кой какво има да върши и 8 часа тук Hug

# 179
Относно писмото за Гедиз, за мен си е обяснение 50 на 50 - "Оказа се, че и приятелството може да умножи човека.  Ти винаги си знаел какво да кажеш, за да ме направиш щастлива."  Ами прави я щастлива човека, това си е признание.
  Санджар е в миналото, благодаря, че ме умножи с детето, това ме допълва. Гедиз ме прави щастлива. - това разбирам от писмото. И това повтаряне - най-добрия ми приятел, кой точно трябва да убеди него или себе си.
Да ви кажа мен ме заболя от това писмо🙂, дано не го види Санджар 💔

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 18:50 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт