Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 41 114
  • 737
  •   2
Отговори
# 465
  • Пловдив

Да видим какви ще ги сътвори посланика, явно е трябвало да го поокъпят с врялата вода.
Ама нали е дядо на Мелек... Пък той, как ще иска да направи бащата на Мелек убиец? Никаква милост за тази гад.Че няма да му стане номера - няма, ама ще берем ядове с него до края май.

# 466

За хубава вечер. Снимките са две.

# 467
Спокойна нощ!

# 468
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Остана 1 ден до продължаване на историята.
Успешна и релаксираща неделя.

Трейлър 2 набира скорост - над 2 милиона гледания за по-малко от ден: https://www.youtube.com/watch?v=VFn6R56mEdU

# 469

Добро утро момичета Two Hearts
Нека ни е спокойна и релаксираща неделята.

Като минах преди малко из ФБ и видях този колаж, че се сетих нещо.
От озета Наре и Санджар самостоятелно и тайно от Гедиз ще следят Мюге.

Значи Наре не е казала на Гедиз нищо, а чисто и просто го е оставила да си излее гнева върху Санджар...

# 470
Добро утро и хубава неделя!

Пия си кафето и си мисля колко хора са останали в живота ми от детските години... ами не са много

# 471
Добро утро, момичета.

Добро утро момичета Two Hearts
Нека ни е спокойна и релаксираща неделята.

Като минах преди малко из ФБ и видях този колаж, че се сетих нещо.
От озета Наре и Санджар самостоятелно и тайно от Гедиз ще следят Мюге.

Значи Наре не е казала на Гедиз нищо, а чисто и просто го е оставила да си излее гнева върху Санджар...

Марта, много зависи какво е казал Гедиз освен, че налага Санджар. Може това да е спряло Наре да каже каквото и да е. А и щом изливането на гнева продължава и в цеха за зехтин, нещата са доста сериозни. Може това да ги е провокирало да започнат тайните мисии зад гърба на Гедиз.
Пожелавам ви хубава неделя.

# 472
Добро утро,

Момичета, Flowers BouquetHearts

Приятна неделя.

# 473
Цитат
Пия си кафето и си мисля колко хора са останали в живота ми от детските години... ами не са много

Араселия Two Hearts Ти остави детството, ами вземи последните години.
Хората се отчуждихме един от друг по редица причини, но една от най-важните е динамичния начин на живет който волю-неволю водим.
Аз помня времето, когато можеше да позвъниш на нечия врата и да те поканят без специална уговорка - просто да пиеш едно кафе. Помня  почивните дни когато задължително се правеше някакъв сладкиш и се хапваше в компанията на няколко съседки и децата. Ами празниците - две, три семейства празнуваха заедно. Имаше от всичко и за всички.
Сега какво е /говоря за себе си/ - работя допълнително и на допълнителното понякога още мъничко, прибирам се за няколко часа и кое по-напред. Нито ми е до гости, нито за излизане някъде. Гледам де си почина колкото мога, че на следващия ден въртележката продължава. Докъдето се обърна и месецът минал и дошъл другия.

Ама, че тема подхванах и аз сабах-сабах...
Добре, че тук във виртуалната ни къщичка е винаги спокойно, подредено и човек може наистина да релаксира.
Коментираме си - един каже едно, друг друго - къде познали, къде не - но си прекарваме приятни няколко часа /кой, колкото му отпусне реала/.

Чета и на други места за "ДП"  и направо се чудя откъде взимат някои енергията да пишат и спорят за неща, които меко казано са несъществени. В това отношение рускините са безмилостни. Пишат и си вярват...

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 10:24 от Марта_49

# 474
  • Пловдив

Аааа, отивам аз да набия Гедиз.
Много нервен бе, задмина Санджар.
Утрепа момчето ни.

# 475

Утрепа момчето ни.

Идвам и аз Ambulance
Ще му лекувам раните след теб Stuck Out Tongue Winking Eye

Сигурно боя, който започна в гората е бил прекъснат от Наре или Каврук. Само дано да не е от Мелек Confused
И тук Санджар доброволно се предлага за още.

# 476

Утрепа момчето ни.

Лошият Санджар... А?

# 477

Утрепа момчето ни.

Идвам и аз Ambulance

Сигурно боя, който започна в гората е бил прекъснат от Наре или Каврук. Само дано да не е от Мелек Confused

Juliya07 , отивай, аз бягам да лекувам Санджар People Runner Него няма кой - Наре само шамари му бие, а на Менекшето не дава да го пипа Wink

Дано наистина Мелек да не е свидетел, че това дете много стрес му идва от всякакъв характер, прав е Санджар ,дъщеря им е нещастна, но не е вярно, че нищо не може да се направи.

А Санджар се предлага доброволно за боксова круша , защото иска всячески да облекчи болката на приятеля си.

Марта Heartpulse разбирам те. А рускините са опасни , просто шок Joy

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 11:14 от araselia

# 478

Утрепа момчето ни.

Идвам и аз Ambulance

А-а -а, Juliya07 , за лекуването на Санджар се нареди на опашката, ако обичаш People Runner Stuck Out Tongue Winking Eye

Дано наистина Мелек да не е свидетел, че това дете много стрес му идва от всякакъв характер, прав е Санджар ,дъщеря им е нещастна, но не е вярно, че нищо не може да се направи.

А Санджар се предлага доброволно за боксова круша , защото иска всячески да облекчи болката на приятеля си.

SmileSmileSmile
Оооооо не се забърквам със Санджар. Мил ми е живота все още Stuck Out Tongue Closed Eyes
Гедиз, него ще лекувам след боя, който ще изяде от Мариянка Smirk

# 479
Juliya07 Joy коригирах се, после зацепих, че си за друг пациент, значи няма да се сблъскаме Stuck Out Tongue Winking Eye

Неделен поздрав с нещо красиво Heart Eyes

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 11:25 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт