Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 847
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Какво видео видя Сандаж, аз няколко дни съм без лаптоп и нищо не мога да видя, от тела само си разваляме удоволствието Sad

Още никакво. Може да е изтрито и да гледа нещо съвсем друго.

# 541
  • Пловдив

Всеки до някой, но и всеки пази другия...

Я, на 2-ро място в тренда.

https://www.youtube.com/watch?v=OUftEOxaJNo

"Дъщерята на посланика" - 9 епизод - ОРИГИНАЛ

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 23:12 от mariana51

# 542
Трейлърът е страхотен!

# 543
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=zcErj5dVJZU

"Дъщерята на посланика" - трейлър 1 към еп. 10 - ОРИГИНАЛ

# 544

https://www.youtube.com/watch?v=zcErj5dVJZU

"Дъщерята на посланика" - трейлър 1 към еп. 10 - ОРИГИНАЛ

Ами истината малко по малко ще излезе наяве, освен ако Акън не е взел мерки да иде да заплаши сестрата в швейцарската клиника. Санджар отива там, но да видим дали ще научи истината или поредната скроена лъжа от Акън.
Акън също гледаше снимката на Исабел / това е приятелката на Наре, точно от клиниката/.

# 545
  • ГЪРЦИЯ
За по нетърпеливите като мен фрага със рус.суб.  Heart

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456245432%2F4bd78fb75 … l_wall_-132999259

Аз нищо не разбрах,че и почти цялата серия изпуснах...

Лека нощ на  всички Hug  Heart

# 546
Серията ми хареса, може би беше малко по-лежерна. Гедиз много раним, прекалено тежко пое новината за сестра си и Акън, все пак никой не е умрял, все още, що чак толкова рева.
  Санджар все повече ми се изяснява, а Наре ми е леко неясна, на моменти е рязка и хладна, решителна, на моменти притихва, а Санджар като я залее с топлия поглед, забравя къде се намира, захласва се... и Санджар и грабна телефона, който беше фиксирал веднага като излезе на терасата 🙂 Психопрофила на Санджар 😎 - строг, но справедлив,, защитава хората, които обича, макар и да прекалява с протекцията, За съжаление му куцат обноските, все такъв си е от дете, както го е харесала Наре - груб на моменти и директен,твърд като скала, даже нетактичен. Като пита Наре студено ли и е и съблече якето си да я загърне, можеше да пропусне репликата "щях да ти кажа така ти се пада като се обличаш леко" 😏, е може ли така да се говори на дама 🙄😂 Но има добро сърце, може да се разчита на него и е принципен, чак прекалено. Трудно си признава грешките, ревнив, мнителен, но и комбинативен. Абе интересен образ,много интересен. Силно се надявам да остане жив.

# 547
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=ICGHDbbGvzE

Момичета, трейлър 1 към епизод 10 на "Дъщерята на посланика" с бг субтитри.
Приятно гледане!

# 548
Благодаря за преведения фраг.

Не съм наясно дали Наре  не изтри файла.

Мюге не и вярваше, докато не видя записа. Обаче Санджар е наритан и обруган. Хайде той е първосигнален, ревнив и грубиян. Ами психоложката, добър и състрадателен човек, какви и ги говореше -  ти каза ли му не, била си малка, не си знаела и ти се е сторил груб, един вид е било доброволно, направо ми се повдигна от тези реплики, Наре как издържа не знам. А Санджар за половината изяде шамар.
  Менекшето и Локи май са си били близки, тя побеля като я заплаши, че ще каже на Санджар. А в затвора почна да реве, че брат и насила я оженил за пари, ужасна е.
  Енгин с бяло поло - класика в жанра 😍

А малката Берен си се гледа и си се радва , напълно заслужено 👌🙂

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 05:54 от araselia

# 549
Доколкото схващам трейлъра Санджар не е гледал видеото.
Но търсенето на отговори започва с пълна сила.
"Не е време да забравям. Време е да намеря!"
Всички ще крият в опит да го предпазят.

Каква ли ще е следващата стъпка на Акън?

Серията ми хареса, може би беше малко по-лежерна. 
Да и на мен ми се стори така, чак в края се раздвижиха...
Може би ще изглежда по- добре с превод.

Гедиз много раним, прекалено тежко пое новината за сестра си и Акън, все пак никой не е умрял, все още, що чак толкова рева.

Не плака само, заради сестра си. Май забравяте, че и той е влюбен в Наре Simple Smile А, видеото не е лесно за гледане.

# 550
  • Pleven, Bulgaria
Досега се опитвах да разбера Халисе ханъм ,но в този епизод тя много ме разочарова.Откъде взе смелост и сили да освобождава Неждет,след като знае,че престъпва желанието на сина си?!Помисли си,че всичко е свършило и отново ще е господарка,дори не личи,че съжалява за стореното.Бива,бива,ама толкова глупост.....
Яхя не знам защо си мисля,че ще направи завой в поведението си...Човекът се чувства пренебрегнат и неоценен и ще бъде лесна цел за Акън.Дано да греша,не ми се иска да гледам семейството разделено.Достатъчно му е на Санджар с тази майка,нека брат му и сестра му да го подкрепят.Може и да са били бедни,но винаги са се грижили един за друг и са били задружни.Дано да си останат така.Отношенията между Яхя и Елван също ескалират.Но пък Елван ме кефи.Селянка и простовата я наричат някои,но пък е справедлива,директна,честна и много наблюдателна.Тя ще е тази,която ще закопае Менекшето,ще видите.Не може да е случайно,че точно тя винаги е по следите и и хваща всичките и игрички.Ще помогне на Санджар аби да види правилно нещата,но още не е дошъл момента.
Наре и Санджар...Ах,сърце!Дори да искам да те изтръгна,не мога и докато биеш,ще е за него/нея.Колкото и да говорят обратното,колкото и болка и обида да ги разделя,не могат да заповядват на сърцата си.То всъщност от страни се вижда,само те не го забелязват......Наре не иска Санджар да разбере,защото го познава и знае какво ще последва.Не вярвам той да е видял видеото.А Санджар колкото и да се опъва,знае,че тя е права.Омотан е в лъжи и полуистини.Където и да погледне,все някой го лъже и той га знае,затова става все по-недоверчив.Но е последователен,интелигентен и вече се съмнява,че е бил преметнат в миналото.Ще тръгне сам да търси истината,няма да чака да му я казват и разказват.А как ще живее с нея.....предстои да видим.
Мелек....толкова слънчев образ,чудесно детенце!И като всички деца си мечтае да живеят заедно и щастливо с мама и тати.Е,да си призная, и аз за това мечтая,но не знаем какви са сънищата на сценаристките.
Като цяло,не ми се видя мудна серията.Винаги с буквичките се наместват нещата,които на онлайна ни изглеждат странни.
Не смятам,че Гедиз плачеше заради сестра си.Беше разстроен от това,което видя на видеото.Дори да не беше влюбен в Наре,като всеки нормален човек би реагирал с шок и ужас на видяното,още повече,че не беше подготвен.И понеже Санджар ги завари,така излезе от ситуацията,с думите,че сестра му е къртицата и  любимата на Акън.
Санджар явно е този,който винаги и за всички се е грижил и ащитавал.Дори не се замисли да понесе ударите на разярения си приятел без да отвърне на тях,по същия начин директно коленичи до Гедиз,за да го подкрепи,независимо от всичко.Какво намират в този акт1ор,не знам.И говоря за артиста,не за образа му в сериала.Една кофа сълзи може да изреве,не могат да ме развълнуват както една единствена сълза в окото на Енгин.Лицето му не изразява чувства,не ви ли се струва така?Може да е много добър комик,не оспорвам,не съм гледала негови проекти и нямам намерение да го правя.Но в драмата,тои не може да ме развълнува.Това си е лично мое мнение.Енгин с очи ти говори.Гледаш в тях и чувстваш с него,буквално те вледенява или те разтапя.Жар има в тези очи,жар!

# 551
Привет, момичета.
Благодаря за превода на фрагмана. Интересна серия се очертава, но ще видим - да не стане като снощи.
Снощи изгледах серията, но бях много изморена и малко разочарована, затова не писах. Благодаря ви за коментарите. Някои бяха възмутени, че Наре не се е намесила, когато Гедиз налагаше Снджар в градината. Тя тръгна, но Санджар я спря.

Серията ми беше малко скучна в началото. На СЦ им стана навик началото да е скучно и динамиката да е в последните 30 минути. Не знам как ще могат така да привлекат зрители. Надявам се с превода мнението ми да се промени.
По картинки и със серийния ми турски разбрах, че всички са на принципа "Око да види, ръка да пипне".

Когато Наре разказва за случилото се, имам чувството, че го приемат като факт и изразяват емоциите си - кой съчувствие, кой недоверие. Но когато видяха записа, се хванаха за главите.

Мисля, че отделиха много време на случилото се, а и в следващата серия ще продължат. Добре е да се говори за тези неща, но ми дойде малко множко. Разбирам, че Наре нямаше друг начин, за да убеди Мюге и Гедиз, но по този начин и тя се измъчва.
Много се смях с покупката на автомобил. Оказа се, че Мюге не само не е добър психолог, но и лош шофьор.
Яхя малко ме разочарова, но Елван ще го вкара в правия път. На Халисе ане добре й тропнаха вратата под носа - пак е сгазила лука. Оказа се, че и Гедиз може да бъде грубиян и да се сърди, когато става въпрос за сестра му.
Наре пак ме ядоса с държането си с Мелек. ОставИ детето малко да помечтае, не го приземявай веднага. Нека сподели мечтите с баща си и тогава решавай какво да му кажеш.
Ето го и погледа на благодарност. Наре свърши неговата работа - убеди Гедиз, че сестра му е къртицата.

По фрагмана нямам какво да кажа, освен, че е време за действие - стига са си заравяли главите кой в пясъка, кой в безразсъдството. Но всеки ще си понесе последствията - "При всяко положение ще се счупим".

Спирам засега. След превода на серията ще се излагам повече.
Пожелавам ви хубав ден, момичета.

https://www.youtube.com/watch?v=PSABOWvqgc4

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 05:44 от Ваня_С

# 552
Добро утро!

Аз не съм разочарована, 2 часа и половина серия няма как да няма и разточване, тук даже има действие почти непрекъснато. Въпросът е, че емоциите бяха малко като цяло или по-скоро няма емоционално развитие в сериала.
  Да, Ваня, погледа е бил от благодарност

Шокиращо е да видиш нападението на Акън, но пък Гедиз не е да не е чувал, Наре подробно му нарисува картинката, но явно с новината за сестра му в комплект го срина.
 Аз не виждам да е повече от 13 серии сериалчето, главната мистерия Санджар да разбере цялата истина почти се е случила, другите линии не са вълнуващи особено, това е проблема на сериала си мисля.
  А, и се притесних за приятелката на Наре, Акън много лошо я погледна.

П. П. Трябва да оставят холдинга само за една седмица на Яхя и Дуду и ще му видят сметката 😜

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 07:14 от araselia

# 553
Добро утро,

https://www.youtube.com/watch?v=ICGHDbbGvzE

Момичета, трейлър 1 към епизод 10 на "Дъщерята на посланика" с бг субтитри.
Приятно гледане!

Благодаря за трейлъра.Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Серийката ми беше по-малко интересна, без буквички засега.Лишиха ме от пародийните елементи.

Знаем, че слабото място на Санджар е съмнението.Вместо да му кажат истината, те продължават да го

заблуждават.Дори принуждават Мюге, в това състояние, да крие от Санджар.Както те си го преживяхя и

преживели, нека и Санджар да знае истината.Нали е грубиян, да му гледат сеира.Какво толкова и без

това, светът му се разпада.Майка, брат.Каврук крие и продължава.Thinking

Момичета, Hearts

Лек и приятен ден.

# 554
Добро утро,на мен серията ми беше интересна и с нетърпение очаквам субтитрите.
Доста неща започват да се разплитат,други да се заплитат.Определено ролята  на Яхя се променя-от обичащ и подкрепящ брат ,става мрънкащ и объркан син на Халисето,за която пък нямам думи що за интригантка е.Сякаш иска да има дразги в домът между снахите за да си запази лидерството.
Мисля,че ГГ се сближават все повече и е време Санджар да разбере истината за да има развитие,защото ако така протакат със сигурност интересът ще спадне.

Не ми е ясно  това дете не трябва ли да ходи на училище(вметвам просто)🙂🙂🙂Стои по стаите вместо да го пратят малко да се учи😁😁😁

За Гедиз какво да кажа,никога не ми е бил любимец,вярно приятел е ,но досега май само на Наре.Не мисля,че трябваше дя реагира така към Санджар,нима не го познава и не знае ли,че той  празни думи не казва.

Приятен ден,ако се сетя друго ще споделя.

Общи условия

Активация на акаунт