Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 816
  • 737
  •   1
Отговори
# 630

Погледът, "скенер".WinkHug

# 631
  • Пловдив

На първата снимка от новия трейлър, Акън гледа скица с образа на Изабел.
На втората - Наре, Гедиз и Санджар гледат видеото, което не е същото. Вижда се посланика и Акън.
На третата - Санджар е открил Изабел. Дали сега в настоящето или преди време, предстои да разберем.

Пак ни мятат по маслините. Рано е още да има челен сблъсък между Санджар и Акън. Може Акън да е изпреварил Санджар, да е заплашил Изабел и цялата истина все още няма как да я разбере. Ще влезе ли в "ада" Изабел заради Наре или страхът от заплахата на Акън ще надделее. Наре и Гедиз се разбраха с поглед за видеото. Явно искат да предпазят Санджар. Ще успеят ли обаче. Санджар не вярва на никой, дори и на себе си, затова ще се справя сам.

Сутрешни размисли. Утре в озета дано подскажат нещо.

# 632
Добро утро в четвъртък. Гледах серията в онлайн /от гледане на сериали горе долу разбирам какво си говорят/ и с превод и съм още по ядосана на някои от героите.
Яхя - чу виковете между Гедиз и Санджар, присъства на част от случилото се. Отиде при брат си и вместо да си поговорят и изяснят за какво става въпрос, той го играе обиден. Не казвам, че не е прав, но трябваше да разбере за какво в същност става въпрос. Мисля, че Санджар щеше да разкаже ако имаше възможност. Защо във всички сериали липсва комуникация?! Заради едно недоразумение не може да разсъждава логично. Не си задава въпроса как би се почувствал брат му след глупостите които го накара да направи Халисе. Не се замисля, че щом майка му е наредила да прогонят Наре, нещо може да се случи и с Елван /дано не съм права защото много я харесвам/? Вярно, не е станал свидетел на отношенията снаха - свекърва, но това не го оправдава. Иска да предпази майка си от приказки  но на каква цена?!
Халисе - тази жена се интересува само от себе си и мнението на хората. Не вярвам на сълзите за Мелек. Тя не е способна да обича никой. Съгласна е синовете ѝ да се скарат помежду си само за да продължи да бъде господарката на конака.
Менекше - Локи да си я взема в село и прави с нея каквото иска.
Гедиз - двоен стандарт в отношенията. Санджар трябва да повярва на всичко, а той побесня когато чу разговора Санджар - Наре. Не повярва и на Наре. Ако Мюге не беше поискала в присъствието на Гедиз да види записа каква щеще да бъде разликата Санджар - Гедиз.
Мюге - как е възможно да е психолог по професия и толкова сляпа и глупава. Защо трябваше да се нахвърля така на Наре? Какво постигна? Как ще я гледа в очите след всичко което ѝ каза?
Наре - съгласна съм, че иска да предпази Санджар от убийство но така не му прави услуга.  Той разбра, че Гедиз и Мюге гледаха записа от Черна гора. Наре знае колко е подозрителен, а така само подхранва това чувство, и не е ясно какво  може да направи човек за да разбере това което крият от него. Притеснява се за Санджар, но скриването на записа и лъжите, които непрекъснато му казва с нищо няма да помогнат. Защо беше нужно да търси Гедиз посред нощ, вместо да отиде при дъщеря си и сутринта да каже това на Санджар?
Дуду - коя е тя за да държи сметка на началника си? Дано не съм права, но имам усещане, че сценаристите ще измислят нещо за нея и Яхя.
Акън - дадоха го за кратко но беше достатъчно да ми развали вкуса. Представяте ли си Акън да се върне в Турция и да бъдат в комбина с Теменужка? Не искам да си го помислям, но и двамата са способни на много гадости да държат разделени Санджар и Наре. При Акън го видяхме, но при Теменужка предстои - спомтете си погледа ѝ когато Санджар каза, че Мелек и Наре не са заминали и е способен да запали света за Наре.
Изабел - приятелка на Наре и дано си остане такава.
Санджар - още от самото начало на сериала си мисля, че не е толкова черен колкото ни показват и вече е време образът му да започне да се променя. Човек изтъкан от съмнения трудно вярва на думи, нужни са доказателства. В очите на другите е странно, на Санджар си го каза в затвора: "Трудното е да обичаш и да се съмняваш" - по памет. Аз съм зодия телец и се доверявам на първо впечатление - дано сценаристите не са ме заблудили. И аз не вярвам, че е имало ПБН /или ме се иска да вярвам/, но понеже съм безнадежден романтик Санджар трябва да е с Наре и Мелек а защо не и едно бебе в края на сериала.
Искам Елван, Санджар, Зехра и Каврук да напуснат конака - да ги видим тогава Халисе ане, Теменужка и Яхя какви глупости ще забъркат.
Искам фрагман и озет.
Извинявам се за дългия пост, но исках да напиша какво чуствам. Знам, че мислите ми са разбъркани, но дано сте ме разбрали и не ви е било досадно.
Лек ден на всички
Публикувах си поста и не мога да повярвам какъв чаршаф съм сътворила

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 11:07 от Петя Дачева 655949

# 633
  • Пловдив
Елван и Гедиз ще са много забавна двойка 😂 знам че няма шанс, но толкова живи, усмихнати леле.
Халисе не е майка и за свойте деца даже, човек които настройва собствените си деца... А за Мелек изобщо не и пука, за нея е важно да е господарка, явно избива все още комплекси, че някога е била бедна.

# 634
  • Пловдив

Нови от сета.
Да запретнем ръкави и да започнем да снимаме.

# 635
Здравейте! Много ми липсва романтиката тип Хю Грант Simple Smile

Благодаря за преведения епизод и анализите по него.

Бялото поло

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 13:07 от araselia

# 636
  • Пловдив

Феновете творят.
Ще успее ли едно дете, да събере мама и тати???

# 637

Феновете творят.
Ще успее ли едно дете, да събере мама и тати???

Практиката показва, че не е възможно. Само заради детето не става.

# 638
  • Пловдив

Като купят дом, като изпълни Санджар повечето желания на Мелек, надявам се с нейните детски хитринки да накара тати да остава и през нощта в дома им. Задължително ще има и такива моменти.

А за брак - не се надявам. Достатъчно е да се обичат тримата и дори да не си простят Наре и Санджар, а защо пък и да не си простят.... Размечтах се... Та те се обичат, личи си... Ще чакаме, ще видим...

# 639

Като купят дом, като изпълни Санджар повечето желания на Мелек, надявам се с нейните детски хитринки да накара тати да остава и през нощта в дома им. Задължително ще има и такива моменти.

А за брак - не се надявам. Достатъчно е да се обичат тримата и дори да не си простят Наре и Санджар, а защо пък и да не си простят.... Размечтах се... Та те се обичат, личи си... Ще чакаме, ще видим...

+100
И аз, и аз.
Тати и сега през нощта е в дома им , но те не знаят.

# 640
Heart

Мрачен Санджар...

И едно, родителско колажче.Hearts

# 641
HeartHeart

И аз на това се надявам!!!
Здравейте, момичета!Heart

Благодаря на екипа, че за пореден път ни направиха щастливи!Heart

Изгледах серията и отново много ми хареса! Няма скучни моменти!!!

Санджар си го знаем, колко и на какво е способен. Той е като "орел-закрилник"!
Боли го за всички. Не знам дали са прави, че крият от него, дали не удължават
агонията му? Времето ще покаже!!! Някой ще пострада заради това, може Наре или
даже и Мелек. Все си мисля, че Акън може да отвлече Мелек за да си отмъсти или
да накара Наре да отиде при него. На всичко е способен този гадняр!
Разочарована съм безкрайно много от Мюге! Много жестока беше с Наре, пък и Гедиз! Иначе Санджар
е грубиянът  по устав! "Когато е  на чужд з....к сто тояги са малко"! Нали! Когато му дойде на човек до
главата, тогава колко много боли.
Петя:heart: здравей! Беше писала за косата на Наре. Отдавна се канех да напиша мнението си по този въпрос.
И аз не й харесвам прическата /имам чувството, че я дразни/. Прилича ми така направена косата й на "Краля
слънце" . Толкова възможности има , но  за това си има стилисти - можеш ли да ги разбереш?
Иначе Неслихан е хубава жена, нямам нищо против нея!!!
И Енгин естествено!!! За него нямам думи!!!! Прекрасен!!!

Момичета, може би аз съм пропуснала момента или не съм разбрала:
Гедиз когато й беше ядосан на Наре на балкона и  й каза, че   Санджар е чул гласа на "любовника" й
по телефона в Швейцария и тя гледаше изненадана. Тя знаеше ли преди това, че Санджар е говорил
и са го заблудили или сега разбра от Гедиз? Не знам дали го обясних разбираемо!? Но това ми направи
впечатление, по скоро изненаданата физиономия на Наре. Гледам често сериите с прекъсване от
субективен характер и може би не съм разбрала или вие сте го коментирали и  аз и това съм пропуснала!

Стана дълго писание, понякога така се случва! Иначе вие сте прекрасни и пишете прекрасно!

Марианче, ти си знаеш!!!:heart:

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 15:45 от dunelia

# 642
Марианче, мечтай си,мечтите са безплатни 🙂
  Други си мечтаят майка и на Мелек да се омъжи за най-добрия приятел на баща и и тя да е щастлива. Принципно и теоретично е възможно,  обаче в турция и при жив Санджар... ей на това му казвам изненадващ сценарий дали ще им стиска да го направят 😜 Едва ли, ще трябва първо да занулят Санджар , клише.

Хубави спомени 😍

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 16:11 от araselia

# 643
  • Пловдив

dunelia, Наре не знае, че Санджар е говорил с Акън - номера с флашката.
Още не му е дошло явно времето да се стигне и до това разкритие. Към момента, това го знаят посланикът и Акън.
Санджар повярва на този план измислен от Акън, като чу гласа й да пита "любими, кой е.." - цитирам по памет.

araselia, за желанието да се занули Санджар - няма как да стане. На Енгин вече в два игрални филма и един сериал, героите са му умирали. Логиката ми защо е такава: Ами ако го зануляват във всеки проект - феновете не, зрителите няма да гледат вече негови проекти, знаейки че персонажът ще е убит или умрял на финала.
Направо е смешно това, но тези желания са написани от хора непознаващи профисионалния му път.
Нека си искат, ще си останат с искането за зануляване. Дори и за миг май не мислят за Мелек - таман е отрила баща си и да й го отнемат... Просто - няма начин.

# 644
Момичета разфасовали сте епизода Yum Нямам, какво да добавя.

Само не знам, как хрумна на някои, че по- добрия вариант е Наре да каже истината на Санджар за Черна гора.
Нали ще го превърне в убиец!
Кой нормален човек би причинил това на друг, на когото държи???
Аз, дори смятам, че е грешка, че и Гедиз го видя това видео, но нямаше как...
Не разбирам критиката към нея... Тя се раздаде в тази ситуация!

Сцената в кабинета на Мюге я гледах 2 пъти.
Много добра актьорска игра на Неслихан! Браво!
Всички емоции на героинята можеха да бъдат прочетени в очите и Simple Smile

Санджар се чувства предаден от много хора. На пръв поглед целият му свят се разпада, но както се казва може би за пръв път се подрежда!
Единствен спокоен пристан за него в момента са Мелек, Зехра и Каврук.
Впрочем, чудех се, как все още не е потърсил сметка на Каврук, за това че скри Наре и Мелек. Това не е ли вид предателство, към него?

Единствения полезен ход на Халисе след кашата, която забърка беше да съжали и да поиска прошка от Наре и Санджар, а след това да се оттегли и да изтърпи наказанието си достойно. Но тя го пропусна! Отдавна е на дъното и продължава да копае.

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 17:05 от Juliya07

Общи условия

Активация на акаунт