Отговори
# 120
Ей,мамчета.Нали сега съм на работа и както винаги няма хора,та чета "Журнал за жената" и имаше статия "Когато мълчуганът ни спипа в леглото"?Много интересно ми се видя-какво ще кажете,ще пусна такава тема,за да може мамите с опит да споделят как се справят в такива ситуации. Hug

# 121
  • София/Варна
KayRenn разбирам те напълно.И аз от началото на 4 имам ужасно,ама ужасно гадни киселини.Някъв ужас е.Ако искаш купи си газирана вода и пий като имаш,на мен ми минаваха-или натурален сок от ябълка.

газираното съм го отказала отдавна и мисля да не го започвам, но със сока от ябълки може да опитам Simple Smile

# 122
Еййй, сложете ми и на мен синьо щъркелче... Нали ще си имам мъж, макар че миказаха 80%. В краиа на август ще ми кажат със сигурност, но аз си знам че е юнак Laughing

# 123
KayRenn разбирам те напълно.И аз от началото на 4 имам ужасно,ама ужасно гадни киселини.Някъв ужас е.Ако искаш купи си газирана вода и пий като имаш,на мен ми минаваха-или натурален сок от ябълка.

газираното съм го отказала отдавна и мисля да не го започвам, но със сока от ябълки може да опитам Simple Smile

И аз не пия газирани напитки,но при тези отвратителни киселини пия по малко газирана вода. beer

# 124
  • София; Дружбето
На мен като ми тръгнат киселини няма спасение, много е гадно  #Cussing out Но поне не е по цял ден, та само чакам да отмине

# 125
  • Willebroek, Belgium
здравейте :hug:4естито на вси4ки мами ознали пола на беб4ето си.много да ви радват baby_neutralние сме много щастливи 4е ще имаме моми4енце Laughingдаже снощи мислихме имена но най смешното е 4е на всяко име му намирахме косур hahahaтаткото иска да е Елиза , а аз Мелани.кое ви харесва пове4е.аз след малко се захващам да 4истя и готвя а така ми е топло и незнам как ще издържа #Cussing out

# 126
Вървим към футболния отбор football, нека да има и мажоретки newsm18

Grinning Grinning Grinning

# 127
Елиза ми харесва повече! И на мен ми казаха момче, ама нали не е 100% сигурно, съм се замислила и за женски имена - Дария или Лора...

# 128
Аз съм за мелани, много ми е благозвучно Grinning
setakap моята племенница се казва Дария Joy много е готино. Аз преди време ви бях питала кое ви харесва повече Спартак или Пресиян. Само Клеми ми отговори... така че очаквам и другите да се включат.

# 129
И ние не знаем още пола на бебето. Не се показва диването  Mr. Green Но се надявам на другия преглед, който е чак на 24.08. да разберем вече синьо или розово щъркелче ще долети. Simple Smile
А за имена, аз от самото начало си имам вътрешно усещане, че ще е момченце, та даже все говоря за бебето в мъжки род  Wink, ама и девойка да е ще се радвам много. Мисля си за момченце Виктор или Велизар - на двамата дядовци Владимир и Захари. (малко съм старомодна  Embarassed), а за момиче си мисля Вера.
Setakap, Лора ми харесва много.
Доби, и двете имена са готини, но май твоето предложение ми допада повече Peace

# 130
Абе, нашето май ще е Димитър, ама... да си мисля за всеки случай  Crazy

# 131
Аз преди време ви бях питала кое ви харесва повече Спартак или Пресиян. Само Клеми ми отговори... така че очаквам и другите да се включат.
Пресиян  Peace

# 132
Аз съм за мелани, много ми е благозвучно Grinning
setakap моята племенница се казва Дария Joy много е готино. Аз преди време ви бях питала кое ви харесва повече Спартак или Пресиян. Само Клеми ми отговори... така че очаквам и другите да се включат.

Лично на мен Пресиян ми харесва повече.Ние сме измислили и за двата пола име-то детето ще е кръстено на свекър ми-Тодор или Теодора.Лично на мен ми харесват имената и затова,инче не съм много по обичаите за продължение на името-но прекалено много уважавам свекър ми и знам,че ще е много горд ако внучето му носи името.Доби аз съм за Елиза.

# 133
  • София; Дружбето
Аз имам някакво чувство , че ще е момиче и съм си харесала Елина, но таткото не го харесва като име. Та съм мму казала, че ако  е момче, той избира, ако е момиче-аз  Mr. Green Ма да видим все пак. При нас е трудно, защото не искаме да е на роднина и докато решим как няма да е и не остана какво да е  името CrazyДОбре, че има още много време

# 134
И ние ще имаме голямо умуване за името.
Стилиана Пресиян ми харесва повече, но е много трудно за произнасяне.
Доби Мелани е страхотно име, много ми хареса от един филм.
А Венкова за Вера - моята племеница е Вяра и много ми харесва. Hug

Общи условия

Активация на акаунт