9 ФЕГ - 4

• 44 503
  • 760
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Моят син учиха по Nickel! Имаха и граматика, поръчваха я чрез класния си ръководител.
Но нашият класен си има собствен начин на преподаване и учебника почти не е ползван.
Не знам в 9 клас как ще бъде.

# 196
Здравейте! Ще уча в паралелката с френски и немски.Знаете ли дали някой от моя бъдещ клас е направил група в месинджър?
Благодаря предварително.

# 197
Здравейте! Ще уча в паралелката с френски и немски.Знаете ли дали някой от моя бъдещ клас е направил група в месинджър?
Благодаря предварително.
Моята дъщеря са я вкарали в месинджър група на випуска. Но тя нещо не изчита всичко, защото много се пишело, май имало познати от преди приема.

# 198
maria77bg, ще бъде ли възможно да ми препратите линк към групата на випуска?

# 199
Тя е влязла във фб група "Къде си приет след 7 клас" и там се намерили. Дете е направило група и то ги добавя. Не ми се ще да ѝ ровя по телефона или да обявявам публично групата им без да питам.

# 200
K Костова* и Иванова (за нея не било сигурно) преподават по Rallye на Просвета.

* не се движи строго по учебника и не се ограничава с него; дава много допълнителен материал - разяснения от прекия участник.

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 10:10 от Nara

# 201
  • София
Аксиния Иванова преподава по Rallye, въпросния учебник не го одобриха във Френския институт, казали, че е много стар и се учудили защо се преподава по него.
На леля ми, която е с английска филология също и се стори много странно, смята, че трябва да си е по чужд учебник.., но нямахме избор.

krista2009, познавам момиче и момче, които са влезли във френски с немски, но и двете се чудеха дали да се записват или да продължават на второ класиране. Ако останат в тези паралелки мога да съдействам да се запознаете.

# 202
  • София
Здравейте Simple Smile Минавам и аз да се похваля, вчера записах младежа- паралелка ФЕ+АЕ. Много сме щастливи и двамата.
На записването беше една дама, преподавател по френски и останах впечатлението, че ще води някой от 8мите класове. Много си я харесахме, та сега проучвам и се опитвам да разбера как се казва Grinning Може би някоя от мамите ветерани ще я рапознае- над 50 годишна брюнетка подстригана на каре, с бретон и очила. Поговорихме обстойно за различните учебници и май също като мен определено предпочита и работи по Nickel...Относно сформирането на паралелките, не успя да ми обясни точно на какъв принцип става, каза само, че ще научим в коя паралелка е и кой ще е класният ръководител едва на родителската среща. Родителската ни ФБ група се разраства всеки ден, за което съм много щастлива. Дали да не взема да направя и една за младежите?

# 203
  • София
Те младежите чудесно се справят и сами.

# 204
  • София
Привет! И моят младеж е записан и явно доста се вълнува. Новината за нормално стартиране на учебната година е обнадеждаваща. Поне да почнат и да се запознаят.

# 205
  • София
Вече официално мога да се запиша тук, а не само да надничам от балкона. Моят младеж успя и ще учи ФЕ/ИЕ. Отказа се от немския и това писа на първо място.

# 206
  • София
Вече официално мога да се запиша тук, а не само да надничам от балкона. Моят младеж успя и ще учи ФЕ/ИЕ. Отказа се от немския и това писа на първо място.

Честито и добре дошла в отбор ФЕГ! Simple Smile На 10-ти септември ще се радвам да се запознаем Simple Smile

# 207
  • София
jam, паралелка с испански ли избрахте?

# 208
  • София
jam, паралелка с испански ли избрахте?

не -  ФЕ/АЕ сме.

# 209
Здравейте. Може ли да ми кажете минимален бал на второ класиране за девойки.

Общи условия

Активация на акаунт