9 ФЕГ - 4

• 44 474
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
🍀HAPPY 🍀, точно щях да редактирам и добавя, че потърпевши в това отношение бяха и 12.клас! Герои! Потърпевши са и всички останали деца, разбира се. Дано, дано.. дано скоро всичко се нормализира!

Купих миналата година учебници по всички предмети от списъка  в сайта, някои въобще не са отваряни (музика, ИИ..)! Ако някой иска, ще му ги подаря (без учебниците по ФЕ), пишете ми на лични.

Тази година няма да бързам.. В очакване сме и да разберем дали класната ни ще продължи да е с тях, беше им казала, че много ги харесва и обича и че не е имала толкова силен клас в последните години, щеше да моли ръководството да продължи с тях. Децата сякаш се бяха настроили да са с нов преподавател, макар че си я харесват (самата тя ги беше подготвила преди това, че ще са с друг). Аз не знам кое е по-добре..

Не сме записали все още и английски за първи срок, колебае се заради втората смяна и новите предмети + испанския, ще продължи да си ходи на допълнителния френски + хор и чисто физически времето няма да й стига. Затова може би пак ще го оставим за втория срок, когато ще разполага с малко повече време, но ако стартират ДО, ще включим и английския отново под тази форма.

# 181
Моето дете след ДО не се е виждало с никого от ФЕГ. Дано нещата се подредят така, че да няма ДО занапред, въпреки че дълбоко се съмнявам.

# 182
Коя ви е класната

# 183
Моето дете след ДО не се е виждало с никого от ФЕГ. Дано нещата се подредят така, че да няма ДО занапред, въпреки че дълбоко се съмнявам.
Моето също не е виждало никой , началото беше много социализиращо. По времето, в което още бяха в училище ходиха доста пъти на театър от училище, на мюзикъл и след ДО  си остана у дома. Есента излизаха преди училище и точно, когато трябваше отново да имат време да градят приятелства, изолация.

# 184
  • София
Разбирам те, но няма да е все така!
Аз пък съжалявам за завършването и бала...децата вече се пръсват, а бала предстои...Яна, на 17ти ще е заключено, ще се събират другаде...поредно разочарование, но здраве да е...

Да, разбрах, че директорката не е дала да се съберат за последно в двора на училището и ще се събират на Александър Невски. Каквото, такова. Вече спрях да се притеснявам. Единствено се моля в целия тоя хаос франсетата да не наложат карантина за нововлизащи българи, че не знам как ще се оправим с общежитието и пристигането, ако трябва да се карантинира 14 дни във Франция. Преди си мислех, че ще ми се скъса сърцето от мъка като замине, сега ще бъда щастлива ако замине и се установи там безпроблемно .......

# 185
  • София
jam, ако желанието е за немски, от първо на второ желание/класиране - няма риск, най-много щастие в очите. Важно е да сте опитали. Какво губите?

ами то там е въпросът.. че НЕГ беше турена на първо място ей-така, щото е най-търсената и "престижната", без някакъв особен стремеж към немския и без някакви очаквания, че може да се стигне до нея. примерно, 73-то беше отхвърлено от младежа като избор.

и сега, когато все пак има някакъв минимален шанс да се получи на второ класиране (макар и мнооого минимален), почнахме да мислим - а искаме ли всъщност НЕГ...

# 186
Направо не знам що не се прави едно пробно класиране, за да отпадат такива неща Joy И себе си броя, да знаете.

# 187
  • София
Много лошо се получи със зрелостниците на ФЕГ.
до колкото разбрах от моето диване "вече "тормозим" зайците както миналата година тормозеха нас, скоро и ще излизаме заедно", т. е. някак си сами се намират и после се носят хилейки се на тълпи по софийските улици Grinning
Помните ли преди първата РС  как пресичаха Патриарха петнадесетина минути? Нямаше свършване веселага им група. Grinning

# 188
Помните ли преди първата РС  как пресичаха Патриарха петнадесетина минути? Нямаше свършване веселага им група. Grinning

да, картинката ми е в главата, все едно беше вчера. Предващаваше голям купон, а какво стана - изолация. Дано не продължат така.

# 189
  • София
🍀HAPPY 🍀 , Аксиния Иванова ни е класната, моята и на Сиси щерките са в един клас.
Добре, че моята покани доста деца от класа на рождения си ден, та поне се видяха една част. Но дали сега се виждат не знам, моята не е в София.

Добре дошли на зайчетата, пожелавам ви децата да са на живо в осми клас, че нов клас, ново училище и нови преподаватели.. дистанционен ужас си представям.
За 1, 5 и 8 клас ми се вижда възможно най-тегаво това ДО.

Ние покрай форумите тук си заформихме здрава група от ФЕГ мами, след РС ходехме на бирички и раздумки, да вземете бодър пример!

И стискам палци на всички чакащи второ класиране!

# 190
Ние покрай форумите тук си заформихме здрава група от ФЕГ мами, след РС ходехме на бирички и раздумки, да вземете бодър пример!

И стискам палци на всички чакащи второ класиране!

Не просто здрава група, сърдечно и близко приятелство се случи Two Hearts

# 191
  • София
Срещат се децата от випуска. Моята дъщеря почти всеки следобед излиза със съученици.
Компанията им не се ограничава до деца от един клас. Май от почти всички паралелки има.

# 192
да, картинката ми е в главата, все едно беше вчера. Предващаваше голям купон, а какво стана - изолация. Дано не продължат така.
Ха, и на мен Simple Smile
По време на ДО-то пък моето се сближи с децата от класа - оставаха да си приказват след приключването на задължителната част, полека-лека започнаха да излизат заедно в петък следобед, както подобава на млади възпитаници на добрите френски традиции (не знам да са стигнали вече до вината Stuck Out Tongue Winking Eye).
Като свършиха училище лятото ги разпиля, разредиха срещите, оредяха... Сега се точат на зайците за свежи попълнения.Grinning

# 193
  • София
дами с бивши зайчета,

бихте ли ми написали по кои системи учиха вашите деца в 8 клас? прочетох, че учителите избират различни...

# 194
  • София
Класът на щерката беше по "Club ados pour la Bulgarie" и някакъв учебник по граматика в две части, който май поръчваха през ФКИ.
Дано не заблужавам за втория.

Общи условия

Активация на акаунт