9 ФЕГ - 4

• 44 460
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • София
имате ли представа как сформират паралелките? примерно, хващат за ушите първото по бал момиче от списъка и го слагат в А клас, второто в Б, третото във В, четвъртото пак в А и т.н.... и същото за момчетата? или по друг начин?

# 166
добре дошли, зайчета! Grinning

jam, за миналата година останах с впечатления, че няма точен алгоритъм
вие избрахте ли гимназия?

# 167
Jam, мисля, че да, на този принцип.

# 168
На националния празник на Франция се включвам да приветствам новите "зайчета" и да пожелая успех на чакащите следващо класиране!!
Много силно форумско присъствие и тази година! Пожелавам ФЕГ да разцъфти във всяко отношение с тези прекрасни випуски!

мама МОНИ, със сигурност е вътре момчето ти, просто трябва да почакате малко. Wink

# 169
Да, това си говорихме вчера. На 14.07 едни са превзамали Бастилията, а ние ще атакуваме френската Simple Smile.
Много ми е щастлива девойката с избора си. Дано отмине вече този ад с ковид и да има присъствено обучение, а не ДО. За заешки лагер не тая надежди.

# 170
  • София
Жалко за “ заешкия лагер”. Децата щяха да се зпознаят преди началото на учебната година.

# 171
  • София
Да, това си говорихме вчера. На 14.07 едни са превзамали Бастилията, а ние ще атакуваме френската Simple Smile.
Много ми е щастлива девойката с избора си. Дано отмине вече този ад с ковид и да има присъствено обучение, а не ДО. За заешки лагер не тая надежди.

Много ми хареса изречението с "атаката" на френската. Simple Smile Ние също сме много щастливи - и аз, и той. Май аз повече.

И ние днес ще записваме младежа, чакам го да приключи с един ангажимент и ще се срещнем пред училището.

Успех на всички!

# 172
  • София
добре дошли, зайчета! Grinning

jam, за миналата година останах с впечатления, че няма точен алгоритъм
вие избрахте ли гимназия?

bubanka, приет е по второ желание в 9 ФЕГ, паралелка ФЕ/АЕ. делят го 8 точки от 91 НЕГ и днес има да мисли дали ще участва на второ класиране или ще се записваме.

# 173
подай за второ класиране, знаеш, че мястото се пази
моята мома миналата година остана и на второ класиране във фег в същата паралелка
майка й много искаше да "прескочи" до испанската, но точките й не стигнаха
с 8 точки не мисля, че ще падне балът, за това вероятно ще имаш фег-че Simple Smile

# 174
Записана. Става бързо. Очаквано не предвиждат заешки лагер. Учебниците ще са ясни на първата РС на 10.09.

# 175
  • Sofia
Да се заявя официално, че съм мама на франсе Simple Smile Участието ми беше в принтиране на документи и попълване..., но си се вълнувах подобаващо.

Умирам от страх от ДО, но.. това е друга тема.

jam, ако желанието е за немски, от първо на второ желание/класиране - няма риск, най-много щастие в очите. Важно е да сте опитали. Какво губите?

Да се допиша: Как става свързването между наборите? Няма лагер явно, но кой и как организира връзката между децата в паралелките? ФБ, вайбър?... Май това сега е най-вълнуващото за щерката. Днес ми сподели, че и на ваканция се радва, но е готова за новата учебна година... луда работа Simple Smile

# 176
  • София
Миналата година имаше група във фб” кой къде е привт след 7 клас”.
Предполагам, че и тази година също. Там се търсят децата.

# 177
до колкото разбрах от моето диване "вече "тормозим" зайците както миналата година тормозеха нас, скоро и ще излизаме заедно", т. е. някак си сами се намират и после се носят хилейки се на тълпи по софийските улици Grinning

# 178
Ще се намерят децата бързо. Много жалко, че няма да има лагер, никога няма да забравя когато я взех след края му как се разплака от радост в колата! Беше толкова щастлива, че е избрала ФЕГ! Продължава да е щастлива и учи с огромно желание и обикна силно френския, но се чувства ограбена откъм емоции и тийнейджърски преживявания. Сякаш нямаха достатъчно време да се внедрят, опознаят добре докато бяха на училище, а отлагането на така лелеяната екскурзия беше огромно разочарование! Очакваха я с голямо нетърпение, особено тези, които вече бяха ходили на лагера и познаваха организаторите.. После ДО и ужасна социална изолация.. Поне на моето дете никак не му се отрази добре всичко това. Виждат се децата, но рядко и не е същото (моето не е от постоянно скитосващите групички, макар да й се иска понякога).. Какви времена дойдоха. Sad

# 179
Разбирам те, но няма да е все така!
Аз пък съжалявам за завършването и бала...децата вече се пръсват, а бала предстои...Яна, на 17ти ще е заключено, ще се събират другаде...поредно разочарование, но здраве да е...

Общи условия

Активация на акаунт