9 ФЕГ - 4

• 44 449
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Колко ще овладее някой френски си зависи от него,дали учи, колко и как учи езика.
Не може да се очаква всички да го знаят на едно ниво. А ако някой има пропуски, има и частни уроци,за да се избистрят и подредят нещата, но пак зависи от ученика.
Френският език е труден и според мен това е причината да има деца които завършват френска гимназия, но не го усвояват добре, което е много жалко заради инвестирянато време и направения избор.Аз също смятам, че от усилията на детето зависят резултатите. Английският език въобще не може да се сравнява в случая. Детето ми в 8ми клас покрива В2 по английски с лекота, но за френския това ниво ще се завоюва трудно с много учене и време. Допускам, че някои деца ще завършат гимназията, но няма да проговорят или овладеят езика Sad

# 151
  • София
Според мене научават езика тези, на които френската е била истинска цел и харесват езика, страната и културата. Тези,които не се справят просто са влезли в това училище по случайност.
Иначе от всяка езикова има ученици,които излизат без да са научили езика.

# 152
Здравейте!
Има ли някой впечатление от това колко задълбочено се учи вторият език, до кое ниво се стига и т.н?

# 153
# 154
  • Sofia
Ох, как добре ми действате! Искам да е юли и да пиша тук, че вече си имам фег-че Simple Smile

Честито, Мария! Желанието ти се сбъдна Simple Smile

И желанието на дъщеря ми - приета е с НЕ (отказа АЕ, а "ако ще учи ИЕ, мястото било в Испанската Simple Smile" ).
Можете ли да споделите впечатления за нивото на обучение? Изчитам ви сега, но ще отнеме време...

# 155
Да, вече и официално мога да потвърдя, че си имам фег-че. Утре ще се запишем.

Гледам все хубави хора сме се преместили в тази тема Simple Smile. Чакам и мама Мони на второ и всичко ще е по план.

# 156
  • София
Честито на ФЕГчетат и родителите им!

# 157
Честито и се пукам от яд, че не го писах тайно...вече ми липсва ФЕГ

# 158
Добре дошли! Помня вълненията ни миналата година! Знания, вълнуващи приятелства и прекрасни  преживявания да имат децата Ви във ФЕГ!

# 159
  • София
Добре дошли на всички новоприети зайчета!

# 160
  • София
Честито на всички зайчета! Щастливи гимназиални години и много нови приятели!

# 161
  • София
Чакам и мама Мони на второ и всичко ще е по план.

Ех, Мария, чакайте ме! Дано да се похваля на 20-ти и аз.
Честито на всички приети девойки и младежи! Убедена съм, че ще се чувствам много добре, защото от таз годишната реколта ФЕГ е избрана съвсем съзнателно, а не е просто защото балът на детето за там е стигнал!

# 162
Чакам и мама Мони на второ и всичко ще е по план.

Ех, Мария, чакайте ме! Дано да се похваля на 20-ти и аз.
Честито на всички приети девойки и младежи! Убедена съм, че ще се чувствам много добре, защото от таз годишната реколта ФЕГ е избрана съвсем съзнателно, а не е просто защото балът на детето за там е стигнал!
И миналата беше така  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 163
Честито на всички зайчета и техните родители. Много успехи на децата. Чакаме и новите попълнения от второ класиране.

# 164
  • София
Здравейте,
и от мен с  ФЕГ- че  : )
Хубавото предстои !

Общи условия

Активация на акаунт