9 ФЕГ - 4

• 44 617
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Да се молим да не са ДО, че тестовете по ФВС са трудни.

# 376
  • София
Добре де, учителите по ФВС във ФЕГ са нарицателни, но защо е така? Нормативите са непосилни или просто те са по-строги? И всичките ли? А за входното по Мат. не ми се мисли - моят последният раздел за успоредниците, който отпадна от НВО така и май не го е учил. Ще трябва да се заеме явно с това.

# 377
  • София
Не им се стягайте толкова на тези входни.
Масово срещано е да има спад в успеха през първия срок в гимназията. Е, има и изключения.

# 378
Тестовете по фвс само на ДО ли ги има? Нашите си правеха и в присъственото.
Няма лошо да понаучи някое хоро.
Нормативите са еднакви навсякъде. Но някои не ги взимат предвид, на други места си се съобразяват с тях.
А по музика и рисуване пак ли са така строги?

# 379
  • София
...А по музика и рисуване пак ли са така строги?
Не, приятни им бяха часовете.

# 380
  • София
На мене тази по рисуване ми е любимка. Тя оценява по способности, а не оценява усърдието в ученици,които са скарани С рисуването.

# 381
  • София
Ей, пускам моя на прИмоция. Хора знае всякакви - много добре ги обяснява Simple Smile Там не се притеснявам.
Виж БЕЛ - там ще е пълен ужас при нас. Поръчах вече сборник по МАт, май ще го накарам да мине нещо и по БЕЛ. Да нес е излагаме пред чужденците.

# 382
  • София
Оооо, хората са ми силата на мен, над 10 години съм танцувака в ансамбъл, че и сега си ходя от време на време. Ще въртим хора у нас, Канарите ще свирят, няма грижи. В останалите спортни дейности моя си е оправя, ще си тренира отново и баскетбол, аз съм скарана с всички видове спорт.
Не ме притесняват входни нива, каквото, такова, моя е свикнал да е натоварен, няма мърдане да има.

# 383
Случвало се е физическото да се провежда и на стълбите, представете си само с новия салон как още повече ще се развихрят и раздадат преподавателите по ФВС! Laughing Но нека!

Поръчах вече сборник по МАт..
Аз й взех в началото на учебната година два и първоначалната реакция към мен никак не беше ласкава, най-важен бил френският сега и едва ли ще ги отвори. Simple Smile Но след това я видях, че редовно ползваше със сигурност този. Има и тестове и си ги решаваше преди тези, които й даваха в училище, надявам се да й е полезен и в следващите години (за другия не пиша, защото не съм сигурна дали го е ползвала). Математиката е важна и ми се иска да държи прилично ниво, но, за съжаление, учителката им не помага особено в това отношение..

# 384
  • София
Сиси, точно този му взех. Той си има афинитет към МАТ, и искам за си му го запазя. Френския си е френски, но искам и на МАТ да обръща внимание.  Особено ако пък учителите няма да са ОК. Дано не е така, разбира се Simple Smile

# 385
  • Sofia
Случвало се е физическото да се провежда и на стълбите, представете си само с новия салон как още повече ще се развихрят и раздадат преподавателите по ФВС! Laughing Но нека!

Поръчах вече сборник по МАт..
Аз й взех в началото на учебната година два и първоначалната реакция към мен никак не беше ласкава, най-важен бил френският сега и едва ли ще ги отвори. Simple Smile Но след това я видях, че редовно ползваше със сигурност този. Има и тестове и си ги решаваше преди тези, които й даваха в училище, надявам се да й е полезен и в следващите години (за другия не пиша, защото не съм сигурна дали го е ползвала). Математиката е важна и ми се иска да държи прилично ниво, но, за съжаление, учителката им не помага особено в това отношение..

Благодаря, Сиси! Полезно както винаги!

# 386
Ровя да избера откъде да извадя дебитна карта на детето и попаднах на този параграф отпреди 2 години: "Преди две години столичната френска гимназия „Алфонс дьо Ламартин“ въведе пропускателен режим, като достъпът освен с магнитните карти, които самото училище издава, може да става и с детските дебитни карти от ПИБ."
Това още ли е така?

# 387
# 388
  • София
Не, че няма пропусквателен режим или не, че не се ползват карти на ПИБ?

# 389
  • София
Има такъв режим, но няма изискване за карта на  Пиб. Мисля че в това беше питането, затова отговорих толкова кратко.

Общи условия

Активация на акаунт