9 ФЕГ - 4

• 44 528
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
По френски задължително групово, за другите всеки ще си каже- може да има разминаване със сайта! Затова не бързай.

# 226
  • София
По БЕЛ И МАТ се купуват отделно от френски, както и по останалите направления. Не бързайте да купувате нищо. Нека мине родителската ви среща.
Хепи, не ти се вярва, нали😀

# 227
Изобщо, ама на нас ни преподаваше нагоре. А там вече методите трябва да са други...или просто лична непоносимост, не знам. Ама никой не рева за него, де. И той не ги хареса много ...абе не стана химията.

# 228
  • София
Ние не избрахме нито рисуване, нито хор, не е нашето това. Но на самия лист пишеше, че през учебната година ще бъдат предложени и други занимания. Ако се избере обаче едно сега, не може да, се сменя повече и трябва да се посещава.
Да питам избирането на профили, например Мат/ИТ кога ще се случи?

# 229
  • София
И моята не пожела ФУЧ. Само ИУЧ ФЕ, но то си беше задължително.

# 230
ИУЧ часовете са си задължителни по наредба.

# 231
Разбирам нетърпението ви, но изчакайте родителската среща за купуване на учебници. Всеки преподавател по ФЕ работи по различна система.
За хора не знам, но рисуването не е нищо особено. Два часа децата си рисуват каквото им е на душа, учителката минава и дава някои насоки, това е. Моята девойка прецени, че ще рисува вкъщи тези два часа, така че тази година не се записа.

# 232
Мога да препоръчам хора за децата, които имат интерес към музиката. Занимават се много, имат изяви.
 За театралният кръжок мисля, че капацитета е ограничен, защото като се запишат определен брой деца, докато тези деца не се откажат или завършат не приемат нови. Класната на дъщеря ми води театралния кръжок и миналата година на първата родителска среща  каза, че няма свободни места. За тази година не мога да кажа как ще е, възможно е част от младежите тази година да са завършили и да се освободят места.

# 233
Записахме се на хор, девойката има приятен глас и пее много добре, доколкото музикалната ми култура и ухо чуват правилно Simple Smile!

Живо ме интересува театралния кръжок, може ли повече инфо?

# 234
Не се ориентирам в сайта. Къде четете какви клубове има и как става записването? Малко разсъждавам все едно всичко ще е като нормална учебна година, въпреки, че съзнавам, че е прекалено оптимистично.
Аз се интересувам от клуб по дебати. Имало такъв, но къде може да се прочете повече информация и може ли да се отиде на 1-2 занимания първо за проба и ако не е твоето да се откажеш?

# 235
  • София
Много ми харесва това, което написахте за ДО. Дано не се налага, но е друго като знаеш, че е било на ниво.
П.П. Вече записах младежът, който е много доволен. Имаше доста хора, но ставаше общо взето бързо. Всички деца, които видях много ми допаднаха и вече нямам търпение да дойде 15.09 и да тръгне и моят заек.

# 236
  • Костинброд
Здравейте, дами.
Малко банално звучи, но да си кажа и аз, че не съм спирала да ви чета, особено темата за седмокласниците. Но не съм много по писането, за което ще ме извините.
Моята девойка- Виктория, е приета на 1во класиране ФЕ/АЕ. Бяхме писали Испанската като първо желание, но в момента, в който я приеха във ФЕГ каза, че в никакъв случай няма да участва на 2ро класиране и че грам не съжалява. По-скоро е щяла да съжалява, ако не беше тук.
Прави ми впечатление тази година, че масово децата са си харесали в последствие повече второто желание Thinking
Аз, рабира се, съм много щастлива и горда, а и тайничко имах усещането, че това ще е училището.

Благодаря за ценната информация, която споделяте Flowers Bouquet

# 237
  • София
При сина ми запазиха преподавателите по бел,мат и френски.

# 238
  • София
Как са ги запазили?

# 239
  • София
Не разбирам въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт