9 ФЕГ - 4

• 44 575
  • 760
  •   2
Отговори
# 420
  • София
До портиерната нямаше ли стойка за велосипеди?

# 421
  • София
До портиерната нямаше ли стойка за велосипеди?
Ще проверя на 10 септември на родителската.

# 422
  • София
Да ви питам на някой да е звъняла вече класната? Съученичка на сина ми му е писала, че днес е получила обаждане, разбрала е коя паралелка и коя учителка ще й бъде класна.

# 423
Доколкото разбрах само на 8б са звъняли, защото тяхната рс се мести на 08.09.
Другите още си чакаме мейл с информация в кой клас сме.

# 424
  • София
На мен ми звъня класната на 8 б точно заради променената дата на РС.

# 425
  • София

А сигурно ли е, че чакаме имейл? Миналата година така ли е било? И кога? Нещо явно съм пропуснала.

# 426

А сигурно ли е, че чакаме имейл? Миналата година така ли е било? И кога? Нещо явно съм пропуснала.
Миналата година за паралелки на децата им казали на заешки лагер, но все пак всички получили и имейл на адреса, който беше посочен в заявлението при записването. На 3 септември бил изпратен имейл.

# 427
Помня, че  в някакъв момент ми пратиха мейл, в който пишеше, че дъщеря ми ще е в д клас. Но дали беше преди лагера или преди родителската, не помня..
Аз от това мнение останах с впечатление, че са ги известили с мейл и си го чакам вече. Явно ще е след 01.09. Още малко търпение ще трябва да проявя, а хич не ми е силната черта това Simple Smile.

# 428
  • София
Значи ще има имейл. Благодаря. И аз не съм от търпеливите, но ще чакам няма какво да се направи. Жалко, че заради този Ковид и заешки лагер нямаше, а вероятно и екскурзията до Париж няма да я има пролетта. Любопитно ми е и какви мерки ще вземат в гимназията и въобще ще има ли?

# 429
  • Костинброд
Здравейте,
Знаете ли дали е позволено да се ходи на училище с кичури на косата?
В предишното училище на дъщеря ми беше забранено, но лятото си направи и сега не знам дали да ги оставим или да ги прикрием 🤔

# 430
  • София
...Знаете ли дали е позволено да се ходи на училище с кичури на косата? ...
За набор 2005 дори беше задължително. Joy

# 431
  • Костинброд
За набор 2005 дори беше задължително. Joy
Супер, че толкова дългочакани са тези кичури и ако трябваше да ги маха, щеше да е драма.

# 432
Това, което много ми харесва във Френската, е духът на толерантност, който започват да изграждат помежду си още от първия ден, като и самите учители им говорят за това. Да са толератни един към друг, независимо от външен вид, стил, физически особености и пр. Така че - кичурите не са никакъв проблем.

# 433
  • Костинброд
Това, което много ми харесва във Френската, е духът на толерантност, който започват да изграждат помежду си още от първия ден, като и самите учители им говорят за това. Да са толератни един към друг, независимо от външен вид, стил, физически особености и пр. Така че - кичурите не са никакъв проблем.
Много се радвам.
Както вече споменах- в предишното училище боядисана коса беше забранена, също така имаше униформи и куп други неща, които обаче създаваха голямо напрежение у децата. А и начина, по който се налагаха тези правила не ми допадаше.

# 434
  • София
Това, което много ми харесва във Френската, е духът на толерантност
Да, и аз мисля, че има много хубав дух в гимназията. Всичко ми се струва спокойно и някак лежерно се случват нещата.

Общи условия

Активация на акаунт