За мама няма вече скука - ДЕКЕМВРИйче сладко неуморно гука! 🧸👶🍼

• 20 772
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Леле,Фем,много страшно звучи, дано не се повтаря Sad и моят взе много да се плюнчи и го слагам все по-често да спи при мен като сме сами,че ми е по-лесен за наблюдение ... А и си ми е гушкаво ♥️ Иначе и аз го усещам,че понякога се дави със слюнка, но прокашля само и се оправя.

И при Теодор май има скок в растежа.. в 4 изяде 170мл. мляко, това не е било никога... Изяжда си ръцете направо, смуче ги и ще се задави от юмрука си.. Страхотен апетит наблюдавам тези дни, а преди не беше от най яшните... Нека хапва де, радва ме 😇

# 256
Хем супер страшния момент дано не се повтаря повече . И Марти се дава от слюнката си ама успява сам за сега.  Може би си им е период да се плюнчат  щом на  всички се случва.  Едва ли са зъби толкова  рано . Моя син вчера цял ден спа хранеше  се на 3 часа през нощта по същия начин и заспиваше супер бързо . Сутринта 5 часова пауза си направи , яде и сега пак спи . Но ще го будя през деня .

# 257
Здравейте момичета, моите деца са на антибиотик и двамата 😣
Малката две вечери не е спала такива храчки, такова давене едвам въздух си поема. Вчера вдигна температура и пак при педиатъра, възпалено ухо и антибиотик, чак неможах да повярвам, че тук ни го изписаха. Снощи стигна температура 40 © не искаше да суче, неискаше да пие от шише, не ме питайте как съм изкарала и няма смъкване тая температура. Накрая в 4 часа неиздържах и в спешното. Стояхме там до 10,Слава Богу свали температурата, правиха пак изследвания, уж преминахме трапа. Баткото и той вече е по добре.
Нямам търпение да идва 01.03 и да се приберем малко в България зпък дано там са здрави, като няма да ходи големия на градина. Ще ми побелее косата с тия вируси.
И че я притеглиха 5200 е на 2 месеца и 10 дена.

# 258
Ох, Мария, ужасно Cry Бързо да се оправят. Там нямаш ли всриант да спреш баткото от градина?
Ние бяхме на фотосесия днес. Две мацки си имат декори вкъщи и снимат бебчета, ама готини снимки се получиха, хем че Катлея не съдействаше особено. Grinning
Като ми ги изпратят ще ви ги покажа Heart Eyes

# 259
Благодаря ти Марти. За жалост немога да го спра без да е болен или някаква сериозна причина. Няма и на кой да го пратя като е болен 😣
Мн яко за фотосесията и аз си мислех да направим една като се приберем.

# 260
Мария бързо да се оправяте.  Мъчно ми е така като споделяш как сте болна на антибиотик пък и толкова висока  температура . Марти страхотно за снимките при кой ги прави
. Ние на пролет ще  си направим

# 261
  • Sofia
Мария, дано бързо се повлияят и двамата от АБ! Много е неориятно в този сезон и с по-големите деца. Моето успокоение е, че малчовците със сигурност по-бързо ще изградят имунитета. Кураж!

# 262
Мария бързо да се оправяте.  Мъчно ми е така като споделяш как сте болна на антибиотик пък и толкова висока  температура . Марти страхотно за снимките при кой ги прави
. Ние на пролет ще  си направим
Мони, в Люлин при едни момичета в тях. Бяха качили пост в групата на Люлин със снимки на малчовци и че сега имат промоция. Снимките хубави ми се видяха и цената е добра. Нашите до 20 дни ще станат готови. Ако искаш повече инфо пиши ми на лични, да не разводняваме Kissing Heart

# 263
Здравейте момичета, аз съм от майските мами. Останаха ни капки за колики Lefax  ако на някоя от вас ще са им нужни ми пишете. Simple Smile

# 264
Здравейте,момичета 💋

Мария,бързо да оздравяват всички вкъщи.. аман от тези грипове 😵 Sad

Ние днес направихме бърза разходка , че докато се натуткаме да излезем и след час слънцето се скри и си стана студено.

Момичета, аз се видях в чудо с това ядене (не се оплаквам) ама ми е чудно. Преди не можех да го накарам да си изяде дозата , почти винаги хвърляхме някакви милилитри, сега не мога да му смогна на ядене . Яде по 130 и вече не дочаква и три часа. Сега на 2 часа и нещо и вдигна блока във въздуха за манджа. Та се чудя дали е възможно това мляко вече да не го засища? Другото,което си мисля,че откакто му пръскам спрей в нослето видимо се усеща подобрение и може би му е по-лесно да се храни за разлика от преди... Има ли ли сте такива моменти на кучи глад? 😁 А в същото време имам чувство,че не мърда на килограми 🤷 Според онази схема със седмиците и настроенията , в момента сме в "бурно време" 😁

# 265
Мария, скорошно оздравяване и от мен Kiss
Джорджи, нашите нали са с три дена разлика та и ние сме в същата криза на глад. Моя знаеш си хапва по принцип, но днес яде по 150 мл на няколко хранения (водно съдържание с АМ става повече). Искаше и по-рано от три часа на моменти, но докато си смуче ръката му се доспива и заспива с нея. Даже си помислих, че не е гладен, а си опознава ръцете, но в един момент се разревава жално и ми става ясно, че ги дъвче от глад. Не беше ял отдавна 150 мл, та явно е някаква криза вярно. А и моя нощем почти не яде. Ляга си към 20:30 и става за по едно ядене  или две на кърма (което със сигурност не е много) и се събужда към 6-7 готов за подвизи. Може би заради съня вечер искат да ядат повече.

# 266
Ето ме пак будна в 2 часа да храня Илко , пак върна едното нощно хранене явно...тъкмого беше махнал , ядеше чак в 5,6 , еми не знам вече😃явно не  е готов още дано поне да се събуди чак към 7 , че да си починем ❤ снощи така се разплака, че се захласна и се наложи да му духна в лиццето да се съвземе, много се изплаших, после пък след ядене се откачи от гърдата и не можа да си поеме въздух сигурно половин минута и пак много се изплаших...абеее мапоследък голяма паника ми всява😳😖😕

# 267
Какво стана и с нашия хубав нощен сън не знам.. Вчера през 3 часа, днес през два, опитва се да ме съсипе. Тя ли се променя, аз ли нещо обърках People Ok Woman
През деня с 300 зора да поспи повече и то, за да е по-дълго от 30мин, трябва да ми е в ръцете, та не мога да спя с нея.
Ставам раздразнителна, главата ме боли. А днес исках да удуша баща ѝ😀 вечерта заспа преди нас, спа си като пич цяла нощ, че и на обяд ми заспал на дивана, тя ми спи в ръцете,  а аз едвам гледам.. Ама им пазя тихо.. А направо ми идеше да викам ей.
Тъпо ми е, че не ми се получава приспиването през деня. Следя я, виждам, че ѝ се доспива, търка очи, прозява се.. И не мога, и не мога, изпускаме момента, тя после става екстра кисела и като огладнее, започва едно дърпане от гърда, изпъване, ръмжене пуу в чудо се виждам понякога.
Така, оплаках се (аз май само това правя.. ) Лягам да спя.. Вероятно за 2 часа до следващото мрън:information_desk_person:

# 268
Оле Maru и аз будивам от съпричастност с теб. Дано поспиш :* В интерес на иатината вкъщи всипки спят, обаче аз будувам да мисля за фонтанелата,  витамин Д и разни други щуротии...луда работа ц ц ц

# 269
Момичета вие по кое време давате тоя витамин д аз хич  не спазвах  ред е се е случвало е вечер да го давам пък сестра ми  каза(сети се  и тя след 2 месеца закъснение ) да ви каже че се давал сутрин за да  се усвоява.  🤔😟 моя син  вчера през деня почти не е спал но и беше мн в настроение.  Цял ден се Смееше , говорих му той си издаваше неговите звуци . На гимнастиката играхме , на възглавницата за кърмене го слагам по Корем за да тренира главата , че иначе на леглото не иска реве . Поне там си я държи изцяло във въздуха  много бях доволна.  Вчера за пръв път ходихме на гости в нашите.  Вечерта имаше малко  колики ама  го приспах в 1 после в 4 яде ама как е ял нямам спомен явно съм заспала  преди него и сега в 7:30 пак . Ня нас таткото ни е кекав  и гледам нещо киха тя ваксините май пак ще се отложат или ще го изгоня за 3 дена да нямаме контакт преди нея и после за още дни като я сложим.  Нз какво да правим.  Само малчо да не  се разболее че ще го убия .

Общи условия

Активация на акаунт