През 2018 ми направиха множествена съдебно психиятрична психологична експертиза. По жалба на маика ми сестра ми и двете ми племеници. На основание чл 146 от ЗЗ. В която искат да ма пратят на пренодително лечение за умсвено изостанали. В резолтат на това се мина през РПУ РП И РС Балчик . Имаше дело в което ми искаха троина експертиза от психо диспансера в Добрич. От Добрич отказаха да ми изготвят експертиза и по нареждане на РС Балчик ме изпратеха за такава в психо диспансера в Варна. За експертиза множествена съдебно психиятрична психологична при стационарен режим .Изготвиха ми такава от която е видно че не ЧЕ НЕ СТРАДАМ ОТ психическо заболяване . И съофетно след като не съм болна не е необходимо да се лекувам.Съофетно делето беше прекратено. Но след две години през 2020 отново ми искат от РП Балчик нова експертиза Отново от същите хора отново с същите мутиви. Е нормално ли е това.През година две нова експертиза. До колкото съм запозната умствена изостаналост т е шизофрения е вродена .Е след като 2018 не съм болна как тогава 2020 ше съм. Мисля че тук това се прави умишлено За да могат да се възползват от наследствения ми имот след смърта на баща ми. И НЕЗНАМ ДО КОГА ЕДИН ПСИХИЧНО ЗДРАВ ЧОВЕК ЩЕ ХОДИ ПО ЕКСПЕРТИЗИ