Отговори
  • Балчик
Здравейте
През 2018 ми направиха множествена съдебно психиятрична психологична експертиза. По жалба на маика ми сестра ми и двете ми племеници. На основание чл 146 от ЗЗ. В която искат да ма пратят на пренодително лечение за умсвено изостанали. В резолтат на това се мина през РПУ  РП И РС Балчик . Имаше дело в което ми искаха троина експертиза от психо диспансера в Добрич. От Добрич отказаха да ми изготвят експертиза и по нареждане на РС Балчик ме изпратеха за такава в психо диспансера в Варна. За експертиза множествена съдебно психиятрична психологична при стационарен режим .Изготвиха ми такава от която е видно че не  ЧЕ НЕ СТРАДАМ ОТ психическо заболяване . И съофетно след като не съм болна не е необходимо да се лекувам.Съофетно делето беше прекратено. Но след две години през 2020 отново ми искат от РП Балчик нова експертиза Отново от същите хора отново с същите мутиви. Е нормално ли е това.През година две нова експертиза. До колкото съм запозната умствена изостаналост т е шизофрения е вродена .Е след като 2018 не съм болна как тогава 2020 ше съм. Мисля че тук това се прави умишлено За да могат да се възползват от наследствения ми имот след смърта на баща ми. И НЕЗНАМ ДО КОГА ЕДИН ПСИХИЧНО ЗДРАВ ЧОВЕК ЩЕ ХОДИ ПО ЕКСПЕРТИЗИ

# 1
Шизофрения и умствена изостаналост са много различни неща.Пишеш много неграмотно и трудно се разбира какво всъщност искаш?

# 2
Съжалявам, че имате проблеми с близките. Щом така през две години Ви искат, явно, че не важат кой знае колко дълго предишните експертизи. Нищо, направете си пък, едва ли отнема кой знае колко време и гледайте да не се ядосвате.
Ако живеете с тях и сте зависима от тях, може това да е проблемът.

# 3
Абе я заведете дело. И им разкатайте фамилилията. Имате няколко експертизи наемете един добър адвокат. И ги осъдете за тормоз(психически). И навлизане в личното ви пространство

# 4
  • Балчик
Шизофрения и умствена изостаналост са много различни неща.Пишеш много неграмотно и трудно се разбира какво всъщност искаш?

# 5
  • Балчик
Каква е разликата между шизофрения и умствена изостанолост Може ли да ми обисните
И двете болести са вродени. Нима шизофреника не е умствено изостанал

# 6
Нима шизофреника не е умствено изостанал

Не, шизофреника не е умствено изостанал.
Шизофренията е психична болест, която е много далеч от умствената изостаналост, което е вродено състояние.  За да има шизофрения,  интелекта трябва да е в норма.

Лечение на умствена изостаналост няма. При нужда се изписват медикаменти, които подтискат възбудимостта при психотични състояния на умствено изосталия индивид.

# 7
  • Балчик
Здравеите
Благодаря за отговора
Но имах предвид че и шизофренията и умствената изостанолост са вродени. И през година 2 да искат да ми правят нова експертиза По чл 146 от ЗЗ.и да желаят на всяка цена да ме пратят на лечение . Като споменават в жалбата си че имам психическо заболяване което датира преди много време .Имат предвид имено шизофрения параноя умствена изостанолост и т н.През 2017 са пуснали жалба до РПУ Балчик мина през РП Балчик и РС Балчик . Имам множесвена стационарна съдебно психиятрична психологична експертиза ЧЕ НЯМАМ ПСИХИЧЕСКО ЗАБОЛЯВАНЕ И делото беше прекратено в решението ясно пише "пЪРВО ЛИЦЕТО ТРЯБВА ДА Е БОЛНО СЛЕД ТОВА ДА СЕ ПОДЛОЖИ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛЕЧЕНИЕ" И изведнъж 2020 нова експертиза дали съм вминяема. Оказва се че и от експертизата от 2018 и 2020 е видно че нямам психическо заболяване Но до кога ще ходя по експертизи И то с едно и също нещо пуснати жалби от тях че имам психическо заболяване и трябва да се лекувам в клиника . Става въпрос за имот наследствен от баща ми.Които според нея е неин.Пребра маика ми която според мен има старческа дименция . И тя и казва да подписва разни документи в неина полза.Е до кога експертиза след експертиза на човек който е здрав До кога РП Балчик ще ме праща на експертизи................. Явно има човек в РПУ Балчик които и прави документите да ме праща на експертиза след експертиза .До кога и как да спра това.............
Ако някои знае как да спра това моля да ми помогне
Благодаря предварително

Благодаря за отговора
Но пробвах да ги съдя По закона за домашното насилие
Те заведоха срещу мен И накрая и двете дела недоказани
Пробвах и чрез медийте "сЪДЕБЕН СПОР ОТ 23,09,2017 Г" Тогава пък го използваха че съм ги излагала пред цяла България И използваха това като довод по жалбата им от 2017 че съм психично болна След като си търся правата по телевизията Как да се отърва от тоя омагосън кръг Моля ако някои знае да ми пиши

здравейте
Извенявам се за това че пиша поредното изивление. Но вече ми писна. До кога експертиза след експертиза. Че имам психическо заболяване. През 2018 СППЕ МНОЖЕСТВЕНА СТАЦИОНАРНА. Видно че нямам психическо заболяване- През 2020 нова експертиза. Отново нямам психическо заболяване. Е до кога тъка Следващата коя 2021 ли ще е за едно и също
Помогнети ми да спра това постояно експертизи. Явно Даниела има хора в РПУ Балчик ЕДИН СЛУЖИТЕЛ НА РПУ Балчик живеи в къщата с дъщеря и . Явно тои бута фитили да ми правят експертиза след експертиза
Моля помогнети ми До кога да търпя това експертиза след експертиза.....................

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 13:43 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт