Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 785
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • Благоевград
Ето ме. За щастие изкарах спокойно нощта. Преди обяд се пораздвижих малко и пак се започна, като имах болка и малко по-нагоре в ляво, в близост до пъпа. Гадна работа. Не ме боли постоянно, но се усеща от време на време. Имаше малко болки и в дясно, както и в матката. Утре мисля направо да отида при моя гинеколог и да види какво се случва, за да съм спокойна.
Цял ден следя за камъче, ами май не е от това.
Ще пиша утре след прегледа какво се е установило.
Иначе имах катетър по време на операцията, но ми го махнаха преди да ме качат в стаята на следващия ден. Бях и на антибиотици 3 дни.
А какво значи яйчниците да реагират? Да образува доминантен фоликул?

# 226
Възможно е да се разработват след дрилинга. А може и просто да реагират. Всичко е навързано. Аз също имах болки в яйчниците въпреки, че не са пипани. Отиди все пак за твое спокойствие на преглед. Но те съветвам за всеки случай да пуснеш и една стерилна урина, за да изключиш друг проблем. Винаги има риск след катетър. Аз винаги съм била на тръни и уви след последния имах проблеми.
Боби, не знам какво да кажа вече. Гуш Heart Хубаво поне, че действате и да не се чувстваш съвсем безсилна.

# 227
Пак съм аз с моите драми . След последния аборт( медткаментозен ) нещо става с тая овулация не мога да разбера какво . Аборта беше през Юли . От тогава имам 3 цикъла със закъсняла ову с 14 дни ! След хистерото пак ми закъсня с 14 дни , После имах нормална овулация в срок . И сега пак ми закъснява тъпата овулация . Они ден като бях при Калчев би следвало да има вече нещо за овулация но и той ми каза че ми е доста рано . А бяха 14 дни от цикъл . странното е че тя хубаво си закъснява обаче дойде ли после точно по график на 14 тия ден ми идва цикъла . За което Калчев каза че е много хубаво . Обаче аз не мога да разбера какви може да се причините това Нещо «Овулация» Да си закъснява за работа ! Преди винаги съм имала такова нещо веднъж в годината . Обаче от вчера седя и се чудя че това не е нормално . Айде първия път викам защото е след аборта . Месец след това викам заради пътуването ми в друг климат през лятото , После викам нещо на нервна почва заради Предстоящото хистеро . После хистеро . Ама нещо ми е странно че зачастява това нейно закъснение .

# 228
Не знам всичко може да е. Не го ли обсъдихте по-подробно? Не ти ли обясни нещо? Като цяло да - хубаво е, че има нормална лутеална фаза след дори закъснялата овулация. Наблюдавай се и пак го обсъдете. Все пак е минала около половин година от загубата ти, така че до някъде още е нормално да се възстановяваш и да има разни странности. А и тя беше по-късна, ако не се лъжа... Моят цикъл винаги е бил като часовник цял живот. Единствените аномалии, които съм имала са били около абортите и процедурите.

# 229
ами то и аз не ме ги кахах тия работи на прегледа , ще  видим сега като излезе и спермограма ще им кажа . моя е бил като по часовник но от тия аборти вече не е

# 230
  • София
Много неща могат да повлияят на цикъла и овулацията. Най-доброто, което можеш да направиш, вместо да се шашкаш, е да си вземеш тестове за овулация. Аз лично съм имала О и на 10 и на 24 ден, и двете са отклонения от нормалното, но не са патологични отклонения.

# 231
Щом не сте ги говорили тези неща е съвсем друго. Задължително следващия път разкажи. В тази връзка овулацията как я следиш наистина? Аз реших, че правиш тестове като си толкова убедена. Но, ако не е така вече е съвсем различно.

# 232
О правя . Купила съм си запаси и правя всеки божи ден . Даже почвам още от 5 ти ден след цикл дет се вика за всеки случай . Но аз си я и усещам супер ясно . Та моите усещания съвпадат и с тестовете .

# 233
ЗДРАВЕЙТЕ,след хистероскопия оперативна имали ли сте тънка лигавица след първият цикъл?и увеличи ли се след това

# 234
  • София
Да, имах тънка лигавица и съответно по-оскъден цикъл. И след няколко цикъла се нормализира.

# 235
Колко време мина,месец,два физиотерапия правихте ли с хроничен ендометрит съм-установен на хистерото

# 236
  • София
Всеки организъм е различен, диагнозите ни са различни, хормоните ни са различни, няма никакъв смисъл да се сравняваме.

Бързо възстановяване!

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 10:59 от delisardeli

# 237
Здравейте отново. Аз също съм с хроничен ендометрит и д-р Калчев каза да започваме опитите от първия цикъл. Изпих си антибиотика и чакам цикъла и да действаме. Нищо не е споменал за тънка лигавица и физиотерапия.

# 238
Здравейте отново. Аз също съм с хроничен ендометрит и д-р Калчев каза да започваме опитите от първия цикъл. Изпих си антибиотика и чакам цикъла и да действаме. Нищо не е споменал за тънка лигавица и физиотерапия.
и на мен така каза но след преглед на 8ден първи цикъл от хистерото измериха във Варна лигавица 1,4мм и съм в шок ,това не е нормално!

# 239
  • София
На кой ден ти е била хистероскопията? Какво са правили при самата интервенция (защото има доста варианти)? Беше ли на противозачатъчни и какви? Нормално ли ти дойде цикъла след това или подрани? В момента приемаш ли някакви хапчета? Всички тези неща ние не можем да гадаем, но имат отношение към възстановяването ти. Ако си притеснена, звънни на акушерка и й обясни проблема - тя ще обсъди с доктора, ще погледне анамнезата и епикризата и ще ти дадат адекватен съвет.

Ние тук няма как да ти помогнем, защото не сме доктори, и защото всеки случай е различен.

Общи условия

Активация на акаунт