Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 782
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
На мен са ми звъняли по това време. Случвало се е и по-късно като са натоварени. Имай търпение ще звъннат. Може още да правят трансфери Wink

# 211
В събота ни бяха звъняли и към 3 часа.

# 212
Благодаря...
Чакаме значи

# 213
  • Благоевград
Момичета, имам леки притеснения.
Минаха 10 дни от операцията обаче днес започнаха някакви болки от страна на левия яйчник, които са постоянни. Притеснявам се много от какво може да се появи такава болка. Коремът ми е доста подут и тава предполагам, че се дължи на газове от червата, но болката ме притеснява. Помислих, че може да е от камъче в уретера и пих но-шпа обаче не минава, което ме навежда на мисълта, че е от яйчника.
Правиха ми класическо лапаро с дрилинг и хистеро за сраствания. Някакви идеи от какво може да са болките и дали е нормално. Ако и утре ме боли, понеделник ще отида на гинеколог в нашия град, за да види на ехограф какво се случва.

# 214
  • Тук... някъде
signora_tina, опитай да се свържеш с някоя от акушерките

# 215
Ако продължи така се свържи с акушерка утре. Не чакаш ли цикъл скоро?

# 216
  • Благоевград
Док каза, че е възможно до 20 дни да ми дойде след операцията. По принцип нямам самостоятелен цикъл, винаги го предизвикваме до сега. До днес включително имам розово зацапване. 6 дни си беше като цикъл и след това продължи като зацапване. Не знам от къде тази болка, много се притеснявам. Силно се надявам да е камък, че поне зням какво да правя, но ако е от яйчника, не ми се мисли.

# 217
  • Варна
signora_tina, вероятност за овулация? За друг вариант също се сещам, мен когато ме болеше зверски, имах задържан съсирек, като го изхвърлих ми мина болката. Задължително още утре звънни на акушерка да ги информираш с всякакви подробности как се чувстваш. Доколкото разбирам, не си имала болки до сега, нали? Настоявай да информират док. или искай да те свържат директно с него ( знам защо го казвам).

# 218
Доста е пипано при теб, така че според мен е нормално. Възможно е яйчниците да се събуждат и да има скоро овулация или пък цикъл. Но все пак информирай екипа Wink

# 219
  • Благоевград
Подозирам, че е от камъче, повече натам клоня като усещане за болката и наистина се моля да е това. Но ми е странно, че от но-шпа не мина.
Ако продължи да ме боли, ще отида до спешния в частната болница, където работи докторът, който също е запознат с моя случай, та ще реагира, ако нещо се наложи.
Благодаря за подкрепата!

# 220
Но-шпа е твърде слабо и не влияе на всяка болка. На мен лично изобщо не ми помага и дори мускулно не усещам ефект. Но пък като цяло и много малко обезболяващи ме ловят. Ти си познаваш най-много тялото. Но ми се струва, че по-скоро яйчниците почват да реагират в случая.

# 221
Аз след моето лапаро за махане на кисти от яйчниците имах такива болки. На първия МЦ имах чувството, че ще умра от болка. Все едно ме режеха с нож. Та и аз си мисля, че причината е, че яйчниците реагират в следствие на интервенцията по тях.

# 222
  • Благоевград
Никой не ме предупреди, че след дрилинг може да имам такива болки, ужасно е. Пих 80 мг но шпа и нищо. Като лежа ме боли, като стана и движа не ме боли. Ще следя в чашка какво се случва, че и без това ми трябва материал за изследване на камъните.
Болката е иначе като пареща, на моменти остра, но е постоянна.
Ако пия нурофен дали действа на такива болки? Чак ме понаболва свивката при крака.

# 223
signora_tina, как изкара нощта? За обезболяващите не знам . Опитай каквото имаш в къщи под ръка. Не се знае кое ще ти подейства. Трудно ми е да преценя по описанието ти. Ти си познаваш най-добре тялото. Не изключвай наистина и другия проблем, че не се знае. Катетър имала ли си по време на операцията?
Боби, а и ти възстанови ли се от последното лапаро? На фронта ли си вече Blush

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 08:38 от 💎Bling-a-ling💎

# 224
Не знам дали съм се възстановила честно казано. От самата операция ми останаха само белезите. Нямам никакви усещания свързани с нея.
Обаче МЦ нещо е пълна боза. С доктора се бяхме разбрали от втория цикъл да си продължа с пункциите. Поне до април-май не мога да правя трансфер, поне да събирам ембриончета. Интересен факт е поне засега, че цикълът ми, който беше станал на 23-25 дни последните 2 пъти дойде на 28ми и 32ри ден. В четвъртък бях на пункция с 2 хубави фоликулчета, хубав естрадиол, но бяха празни. Confused Май се влошават нещата. Дано все още е просто следствие от операцията. Вярно, че е миома и самите яйчници не са пипани, но според мен пак си е навързано всичко на хормонално ниво.
Докторът ми предложи PRP и мисля да го пробвам. Нямам какво да губя. Blush
Signora_tina, надявам се болката да е отшумяла. Пиши как си, когато имаш възможност. Hug

Общи условия

Активация на акаунт