Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 799
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • русе
Аз съм почти на 44. Самофинансираме се - докато се усетим изпуснахме безплатния влак. Така че, наистина ще имаме само един опит. Не ни е фикс идея, поне така се стараем Wink
Мина ми дивашкото настроение, сдобрихме се, сложихме първата доза Гонал, засега всичко е наред Simple Smile

# 301
То и аз не съм на малко, на 40 съм. Времето лети неусетно. От 2014та се боря за детенце, а от 2016та чрез инвитро. А хората като се откажат от т.н. фикс идея и естествено забременяват. Grinning
Гоналът ми е любимия медикамент за стимулация. Решила съм, че той ми е бил на късмет, за да забременея и никой не може да ме убеди в друго. Grinning Успех и да те видим скоро в списъка с бременни на 1ва страница.

# 302
  • русе
Благодаря, Bobby!  Дано! За всички ни се отнася Simple Smile

# 303
Честит празник, момичета! Бъдете здрави Heart

# 304
# 305

Честита Баба Марта! Много здраве и късмет!

# 306
Честита Баба Марта! Да донесе много здраве и усмивки по лицата. Flowers Rose Misc Baby Bottle

# 307
Честита Баба Марта, Аделки! Да сме здрави и румени, а месец март да ни е плодороден и да донесе много щастие!!!

# 308
  • Варна
Честита Баба Марта!!!
Пожелавам ни здраве, за да можем да постигнем мечтите си!

# 309
Понеже има много запитвания, ще споделя и тук. Лекарката, на която съм се доверила през последната година и няколко месеца във Варна, е д-р Красимира Желязкова. Кабинетът ѝ се намира в МЦ " Младост". За сега съм доволна, а за съжаление съм обиколила доста Варненски " светила"... Другият лекар, от който имам добри впечатления е д-р Илиан Иванов, но той е онкогинеколог, не се занимава с репродуктивни проблеми, но в другите неща е добър.
Аз лично не съм доволна от др Илиян Илиев, тъй като преди десетина години с др Младенов ми направиха такава операция, че ги ненавиждам... Махнаха ми яйчник и тръба, заради киста от три сантиметра. След самата операция не ми казаха за което. Имах проблем с получаването на епикризата. Тогава бях на 21.... За съжаление разбрах за отстраняването им след един кръвоизлив и преглед в спешното.

# 310
  • Варна
g-ja mim, искрено съжалявам за това, което са ви причинили ... Обаче пишете за Илиян Илиев, аз говоря за д-р Илиан Иванов. Той е млад лекар, който от скоро има специалност. Моите наблюдения са от профилактични прегледи, колпоскопия, взимане на Цитонамазка. За сериозни неща, като отстраняване на кисти на яйчниците, ходих в Плевен преди 11 г. Но после се наложи 2-ра операция във Варна, заради вътрешен кръвоизлив, таа като има да се случва, никой не е застрахован. Надявам се, че сте си потърсили правата.

# 311
  • русе
Привет на всички, днес пътувам към София, утре съм на прегледа да видим как върви стимулацията. Какво трябва да направя - да се кача първо горе за преглед или първо да мина през лабораторията за хормони? Че на тази рецепция всеки път не мога да се разбера с девойките и ме гледат, все едно съм за съвсем друго нещо там Simple Smile  Иначе аз съм ок, няма никакви странични ефекти гоналът, настроението ми е ок.
И нещо, което не е съвсем по темата, но ми е забавно и реших, че може и на вас да ви хареса: фотограф на новородени съм, вижте последната ми снимка на неколкодневно бебче : https://m.facebook.com/MirelaPhoto/photos/a.1249565785136375/307 … 8&ref=m_notif

# 312
  • София
Привет на всички, днес пътувам към София, утре съм на прегледа да видим как върви стимулацията. Какво трябва да направя - да се кача първо горе за преглед или първо да мина през лабораторията за хормони? Че на тази рецепция всеки път не мога да се разбера с девойките и ме гледат, все едно съм за съвсем друго нещо там Simple Smile  Иначе аз съм ок, няма никакви странични ефекти гоналът, настроението ми е ок.
И нещо, което не е съвсем по темата, но ми е забавно и реших, че може и на вас да ви хареса: фотограф на новородени съм, вижте последната ми снимка на неколкодневно бебче : https://m.facebook.com/MirelaPhoto/photos/a.1249565785136375/307 … 8&ref=m_notif
Качваш се първо при акушерките, за да ти назначат изследванията и да ти дадат бележка, след това на рецепция и чак тогава даваш кръв Simple Smile Радвам се, че се чувстваш добре. Аз чакам всеки момент да ми дойде и да започваме и ние.

# 313
mipart, вече са ти обяснили. Отиваш в 8ч, изчакваш да пуснат всички пациенти горе, минаваш през манипулационната за назначение за хормони, после през регистратура да ги платиш, после в лабораторията и после чакаш да те викнат за преглед по някое време. Успех Heart

# 314
Здравейте, момичета мили,

Някои от вас може би ме помнят, преди 4 години правих ин витро (ИМСИ) при д-р Калчев още в клиника Малинов. Бях на естествен цикъл, получи се от първия път, една яйцеклетка, един ембрион, захвана се милото и днес е вече юнак на 3г.! Тогава си го финансирахме сами, преди заповедта да излезе, защото не ни се чакаше почти година.

Сега се задействахме отново, подадохме наново документи и ни одобриха за половин месец! Обаче. Още на първия преглед д-р Калчев отсече – къс протокол (демек със стимулация). Трябва да отбележа, че сме с мъжки фактор, при мен всичко е окей. Та колкото пъти да повдигнех темата, някак избягваха да ми отговорят конкретно. Знам, че преди беше така, че като си по фонда, задължително си със стимулация, за да се презастраховат, че ще има нещо и да се стигне до трансфер. Но сега вече дават заповеди и за естествен цикъл, тоест, ако се е получило първия път, защо да не стане и сега? Защо е нужна стимулация?

Пиша ви, защото исках да разбера дали и на вас се е случвало, дали аз някъде бъркам, просто дали заради заетостта на доктора и акушерките, дали от друго, но аз не получих отговор на въпросите си. Антимюлеровият хормон също не може да е причина, според мен, защото не се е променил за 4г.

Чета ви, стискам ви палци и ви желая да гушкате скоро своите мечти!

Общи условия

Активация на акаунт