Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 805
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Привет, момичета, вчера бях в клиниката, всичко тече както обичайно, има дезинфектанти на рецепция и горе при кабинетите. Утре и в петък ще ходя, ако има нещо, ще пиша.

# 346
  • София
Здравейте има ли момичета планирани за PGD/ПИД/, за да запълним по-бързо бройката за апарата😊

# 347
  • русе
Привет на всички, днес мина пункцията ми. 6 извадени яйцеклетки, от които 4 добри. Чакаме утре обаждане от ембриолозите. Ако всичко е наред - трансфер в събота или в понеделник.
Спокойна нощ!

# 348
mipart, успех Innocent Дано всички се оплодят успешно. Продължавай все така да ни държиш в течение Wink

# 349
  • София
mipart УСПЕХ, силно стискам палци! Аз съм 8ми ден от стимулацията. Да видим и ние до къде ще го докараме този път.

# 350
Здравейте, клиниката си работи нормално и днес, имаше пункции, всичко изглежда спокойно. За Великден няма да работят четирите дни 17-20.04 включително каза Мира. Успех на всички, аз съм утре пак на хормони, евентуално и преглед, та се надявам в понеделник на пункция и хубава яйцеклетка, че съм на ец.

# 351
Момичета тъй като на мен ми е страшно не удобно да звъня на акушерките . Не знам защо чувствам се направо кофти че ги притеснявам . Как да процедирам ? Звъннах преди час на Цвети не ми дигна и сега ме още повече страх да звъня Simple Smile По принцип не к нещо серьезно но се бяхме разбрали да се чуем за да видим спермограмата и какво правим .

# 352
Това им е работата. Няма какво да се притесняваш. Звъниш пак следобед или утре докато се свържеш. Сега е трудно като са само две и не могат да огреят навсякъде.
Успех и на другите момичета ❤️

# 353
Ще ти върне обаждане, предполагам. Тя ми взе микробиология днес, звъни и телефона. От рецепция отговаряха, че не могат да свържат пациент с акушерките, че по-късно ще им върнат обаждане, но е важно да вдигнат бързо.

# 354
Аз като звъня така на хора които знам че за затрупани и направо ме обвзема страх . Ще зз утре пак сигурно ако не ми се обади сама Simple Smile Мерси

# 355
  • София
Аз звъня обикновено след 2.

# 356
Аз звъня обикновено след 2.
Мислех си същото, и Мира, и Цвети ми звънят след обяд, а във вторник Цвети връщаше след 14:00ч. обаждане, докато бяхме в кабинета.

# 357
И аз бях така,като звънях преди 2-3 седмици.Направо се бях препотила,особено като не ми вдигна Мира,после пак звънях,пак не ми вдигна.Накрая,като ми върна тя обаждане, щях да потъна в земята.Очаквах да ме овика,да е ядосана,обаче напротив- супер весела и мила беше по телефона.Много сърдечно и търпеливо ме изслуша Simple Smile
То си е до човек,не е до ангажираност,натовареност и време,а просто до...човек.

# 358
До човек си е, но всеки от тях има своите моменти и дни. Предвид ситуацията е разумно всички по-предпазливо да подхождаме и да ги търсим настоятелно само при по-спешни и важни въпроси. За всичко по-незначително - следобед. Пренатоварването рефлектира обратно върху нас.

# 359
Чак им се възхищавам как издържат и се справят с това напрежение! Rolling Eyes
Да, понякога не могат да отговорят веднага, но примерно Цвети винаги ми е връщала обаждане, даже когато ми се е налагало да говоря с нея уикенда. Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт