Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 62

• 61 878
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Май всички са такива гъсти, щом Дъ Ординери трябваше да сменят опаковката на техния по едно време и да го сложат в тубичка.
Те имат много Витамин Ц-та, някои са серуми с пипети, някои са гъсти и са в тубички, и на прах имат.
Мразя тубичките на ТО, винаги остава много продукт накрая и трябва да се режат.

# 196
Относно флуда с алое вера на Лореал.
Ползвала съм два вида - за нормална към комбинирана и за чувствителна кожа.
Първия е по-рядък и воднист, а кожата ми го изпиваше на секундата. Правеше кожата мека, но нищо повече. Явно не е бил за моята кожа.
Сега ползвам този за чувствителна. Консистенцията му наподобява кремче. Пак е леко воднисто, но не така както другия. Първия дори е прозрачен, а този за чувствителна кожа - беличък. При мен се отразява много добре. Усещам кожата си хидратирана и мека и никога не лъсвам от него.
Иначе и двата са чудесна основа за грим.

# 197
Вече не помня аз от кой флуид бях взела, но не ми харесваше как мирише и убедих ММ да го ползва след бръснене. Той(флуидът) си мирише на афтършейв, та не ми трябваше много да го убедя, че мазилото е мъжко. Такава зверска алергична реакция направи от това нещо, че го церих с лекарства две седмици! Алоето е силен алерген, но той никога не е проявявал признак за алергична реакция към каквото и да е преди това, но с флуида стана чудо!

# 198
Отказахте ме от витамик Ц-то😀 спестихте ми едни 30лв,но за нощните капсули отивам още утре.
При нас видях такъв крем с мед и авокадо,имаше няколко артикула от серията .
Флуида ми е за нормална към смесена кожа, ще го видя утре как е. Някои продукти ми омазняват кожата, та мисля че би трябвало да ми е добре. Проблем с алоето няма да имам, защото ползвам алое гел 99% от лятото и виждам само положителен ефект.
Пробвах серума на Марион за регенериране, белези от акне, и много ми допадна. Мирише приятно, попива бързо, ще видим дали ще има и ефект. Нямам база за сравнение, защото за 1ви път ползвам серум, но все пск ми хареса.
Крема на Биотен също ми хареса. Преди с мазната ми кожа, щях да лъсна веднага, но сега попи хубаво и остави едно приятно кадифено усещане върху кожата.
Остава да не ми запушат порите и ще съм супер доволна!
Винаги съм си купувала хубава, медицинска козметика, но се уверих, че от евтината има много качествени продукти, които по нищо не отстъпват на скъпата.

# 199
Околоочния с хайвера на Арома бива ли го? Thinking Аз съм ползвала само дневния от серията и ми допадна. Даже и тук съм го хвалила.

Запасила съм се с три броя. Но аз съм толкова влюбена в мириса на серията с хайвера, че и грам полза да няма - не ми пука Joy

# 200
  • на дъното
Здравейте 😊 Някой ползвал ли е този крем на Арома?Може ли мнения 😉

# 201
Аз го ползвам в момента обаче... нищо не мога да кажа за него, освен че ми трябва нещо по хидратиращо. Но моята кожа е доста суха.

# 202
Не е много за темата, но понеже в момента е в голямо намаление и с други продукти, вчера си го поръчах. Просто страхотен за мен продукт! Обожавам го! Но се ползва по малко, защото иначе няма втриване в кожата и става излишно много. Бурканчето е прелестно, консистенцията и видът на емулсията те карат да искаш да си хапнеш с лъжичка, а ефектът върху моята кожа ми е любим. Златната нощна емулсия на Avon

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 16:53 от Анонимен

# 203
И новия двоен околоочен крем на Anew е страхотен.

# 204
Кой, че имаше два (в бурканче и с два сектора, ама не съм сигурна, че и те бяха Anew) и един, в златна кутийка, който съм ползвала с еликсир в капачето. Ако е последния, да, чуден е! Но в момента имам за измазване три вида... Аз даже току що, пишейки горното, си реших, че като измажа наличните кремове, ще мина на Anew. В момента ползвам на Виктория бюти крем с екстракт от охлюви и въпреки че ми се струва подходящ за по-суха кожа, все пак много ми харесва!

# 205
Този, който е със зеленото гелче. Против тъмните кръгове се води май.

# 206
Да, той е от тези с двата сектора. Загледах ги, но поради трите броя за измазване, не поръчах.

# 207
Тази златна емулсия беше с една странна лепкава силиконова текстура, и на много жени не им допадаше. На моята кожа пасваше много добре, но имах няколко подарени бурканчета от приятелки, на които не им хареса.
Това беше преди години, не зная променяли ли са нещо по състава.

# 208
Да, странна е наистина, но на мен ми пасва идеално и чудесно "храни" кожата ми. Сто пъти я предпочитам пред серумите, от които не виждам никакъв ефект.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 11:18 от Анонимен

# 209
Имам и златната емулсия и "сребърната" Wink - хиалуроновата.
Биват и двете, но не са ми нещо уау. Установих, че хиалуроновата не ми е достатъчна като самостоятелен продукт, но над серум и под крем се държи доста добре. Златната е мазничка, бива и тя. Доста икономични ми идват, особено златната, която е по богата като усещане. Крайно време е да ги доизхабя, ш'са напъна дет са вика. Joy

Общи условия

Активация на акаунт