Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 62

• 61 942
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Deutschland
Мисля, че бяха лимитирана серия.
Няма ги в сайта на Додис, не съм ги и срещала скоро по дрогериите.
Освен да проверяваш за някоя останала бройка. (Често минали колекции и единични бройки на артикули на Есенс седят най-отдолу на стелажа им)
Ее жалко Disappointed много я исках. Благодаря за съвета, ще търся най отдолу.

Tual Да, имат с твърда четка.

Фрау Скитница има ли ефект от такива? И от балсами и флуиди за изправяне на коса?

Да, но не бива да се прекалява с количеството, иначе лепне.

# 481
  • Бургас
Еличка, коя е очната линия на Есенс?
Ползвам на Голдън Роуз серията Cat eyes с четка. Лесно се работи, но след засъхване е някак с отблясък, не точно блестяща, лъскава  е. Търся като изсъхне да е мат. Тази такава ли е?
Тази е:

Според мен е матова, не блести.

# 482
  • Deutschland
Забравих...
След ампулите и серума, вече има и крем с витамин С на Балеа

# 483
Фрау, то има, ама дали ще стигне до нас. Stuck Out Tongue Winking Eye А, дано! Grinning
В интерес на истината капсулките ми пасваха най добре и имаха почти мигновен и видим ефект. Серума не е лош също, но не е така бърз и видим ефекта, макар, че и той избистря тена и освежава уморената кожа, както и крема с витамин Е и С. Много ми се иска да имам възможност да пробвам и показания от теб крем от серията им с вит. С.
Издирвам и околоочния на Дева от серията им с вит. А и С, ама засега безуспешно.

# 484
Днес си купих червено червило на Голден Роус, серията е Soft matte. Номер 117, разкошен е! Обаче мен това червило не ми изсъхва на устните, размазва се и цапа. Много съм разочарована. Четох страхотни отзиви за серията, а сега.... В коша.

Имам почти всички от червилата, ползвам ги в практиката си, за мен имам цвят 101 и 117. Нанасям ги и засъхват леко. Именно затова е СОФТ мат. Защото е конфортно. Не опъва устните, няма да се захваща за всяка кожичка и наистина се усеща добре. Не знам защо се очаква от всяко червило да засъхне и да се бетонира.

# 485
Благодаря, Еличка! Ще я взема, като свърши моята. 😊

# 486
Пиша ,за да похваля този шампоан на Балеа .Вече няколко пъти си измих косата с него и съм очарована -има обем ,чиста е ,не ми се преплитат краищата и много лесно разресвам косата си !

Някой използвал ли е от тази серия серума ? Simple Smile

# 487
  • Стара Загора
Вили, каква е косата ти? Боядисана ли е? Заинтригува ме. Simple Smile

# 488
Аз използвам серума от няколко дни. На изрусената ми коса се отразява добре май, не се заплита.

# 489
Хайде и тук да се поФаля с 8мартенските ми покупки от ДМ.

За ролера ходих от ДМ на Съборна до ДМ на Стамболийски, в дъжда. Ама като съм си навила на пръста Joy. Не знам, колко е нефритен, но цената ме устройва.

# 490
Не мога да си спомня дали в тази тема или в друга беше похвалена гел очната линия на Римел Scandal Eyes. Каних й се известно време, та си я взех най-накрая... и сега я гледам и се чудя. За пръв път си вземам очна линия в такова бурканче, преди все от стандартните съм имала, та не знам дали такава трябва да бъде. Очаквах да не е толкова гъста, това нещо хич не прилича на гел... Гъсто и стои като восък, особено първия опит да си сложа беше труден, ще видим нататък ще свикна ли повече.
Ще съм благодарна ако някоя от вас сподели опит със същата очна линия, за да знам дали тази има нещо нередно с тази дето купих или по-скоро с очакванията ми каква ще е. Голям мерак ми беше да пробвам гел вместо туш, общо взето само тази намерих в нашия град и възлагах големи надежди на нея.

# 491
Гел очните линии, както и помадите за вежди са с такава консистенция.

# 492
Ясно, благодаря... значи само остава неясно защо са го кръстили гел тогава Grinning
Очахвах че ще е по-течно и ще се нанася по-лесно, а пък тази както е и водоустойчива наистина си го докарва на восък консистенцията. Ще я видя дали ще си свикнем. Иначе не мърда да се размаже, не искаше време да съхне, махнах я лесно с мицеларна вода, та други оплаквания нямам.

# 493
Според мен ще си я разработиш и ще й свикнеш Smile

# 494
Ще я видим, аз с първите опити дори не успях да направя плътна хубаво черна линия, това нещо просто е прекалено гъсто и не се нанася добре... Затова и реших да питам дали трябва да е с такава консистенция. Но пък и затова поясних че друга гел линия не съм ползвала, сравнявам само с тези които са като туш.

Общи условия

Активация на акаунт