Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 62

• 61 877
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
И аз съм много доволна от тази основа на Евелин, наистина каквито и спирали да съм използвала не съм получавала толкова дълги мигли. Be_special, къде е намален в момента, и аз ще имам скоро нужда от нова Blush

# 631
Последно сравнявах Парадизо на Кавали от Бютизоун и от Лили, и имаше разлика.

# 632
И аз от Лили не съм взимала от т.нар. "по-маркови" парфюми, като се замисля... Само от БютиЗоун

# 633
  • Варна
Снощи ползвах шампоана Тресем с кератин, после балсама. Амии... Само с балсама беше сякаш по-добре положението на непокорната ми коса. Но няма да правя генерален извод само от едно ползване. Продължавам нататък. Sunglasses

# 634
Например харесах от новия каталог Boucheron.
За кой точно става въпрос? По сайтовете (сигурни сайтове!) парфюмите се намират на много по-добри цени.

# 635
Тиква, чета ви в другата тема и сте супер полезни, но понеже е тема за сайтове, затова питах с какво качество са в Лили. Boucheron Qatre в момента е на промоция там. 50мл за 50 лв и нещо,искам за подарък да го купя.
Продукта на Eveline(основата) купих за 6лв и малко, не помня колко точно, че купих доста неща(някой назад пита за цената).

# 636
Често има оплаквания от парфюмите от Лили, не съм купувала лично, не мога да дам мнение за този магазин, само споменавам за прочетеното. Тестерите им винаги са празни или изобщо няма на по-скъпите парфюми. Не съм убедена, че доставчикът е същия като на Дъглас.
Този парфюм се намира и на по-ниска цена, примерно http://www.elfragrance.bg/boucheron-quatre-pour-femme-eau-de-par … jeni-p-11721.html
Или попитай в темата за изпитани сайтове.

# 637
Аз съм се пръскала с тестер на този парфюм(Boucheron) от Лили и мога да кажа, че няма разлика с Дъглас. Хубав си е парфюмът.

# 638
  • София
Днес видях в Лили, че са пуснали нови серуми на Велнеа - с хиалурон, колаген или с вит. С. Грабнах веднага един с вит. С, че ми надухте главата с тоя на Балеа😁. Цената му е 5.99лв, ще го видим...
Скрит текст:
Скрит текст:

# 639
Зарибителка такава! Благодаря за споделеното инфо за серумите. Не знам кога ще се възползвам, но ще го направя. Grinning

# 640
  • София
Зарибителка вика главната Зарибителка?
Rolling EyesSmiley

# 641
Аз си купух вит.Ц на прах от Дъглас(The Odinary) и си слагам където си реша:серуми,кремове

# 642
Тиква, казвам го, защото го знам. Аз за себе си съм сигурна и проверила. Вече дали някой ще ми вярва или не, не е мой проблем. Опитах се да помогна.

# 643
Аз не го знам и няма как да знам ти какво си проверила, къде си го проверила и колко е вярно!🙄 Казвам си мнението и толкова, а не, за да противостоя на твоето. И аз не го казвам с цел да преча, казвам го също с цел да помогна. Всеки има глава на раменете и може да избере да вярва на каквото, и когото поиска.

# 644
Аз си купух вит.Ц на прах от Дъглас(The Odinary) и си слагам където си реша:серуми,кремове
По колко слагаш, примерно в кремчето? Доста готина идея е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт