Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 63

• 32 290
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Мисля, че да, в този сайт може да си сметнеш, май е достоверен: http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html

Ако имаш персонален идентификационен код, издаден от НОИ, в сайта им можеш да си сметнеш прогнозен размер на обезщетението.

Термина ми се пада на 2.10, от 18.08 ли излизам в този 45 дневен болничен?

# 301
Благодаря ви момичета . Не знаете с колко неща ми пълнят главата постоянно и вече направо на  моменти нервите ми едва издържат .

Ще опитам да не го мисля.

# 302
  • Plovdiv, Bulgaria
Моят син уж трябваше да се роди поне 3300, а се роди 2800. Тези мерки са ориентировъчни и след като си отговаря на седмиците не мисля, че има проблем. Някой деца са по-дребни, няма как всички да са еднакви. Моя до ден днешен е дребосък - нисък и слаб, а баща му е висок. Очертава се и 2то да е дребно. Ама аз пък съм ниска. Ще ги видим в пубертета, дано поне мъжкото да дръпне нагоре 😁

# 303
  • Германия
И да е по-дребно бебето, какъв е проблема? Ако се развива добре и няма проблем с плацентата защо се притесняваш?
Знаеш ли как се ражда голямо бебе? Аз мога да ти кажа, но ще ти го спестя 😉

# 304
Термина ми се пада на 2.10, от 18.08 ли излизам в този 45 дневен болничен?
По- скоро 19.8

# 305
Благодаря ви момичета . Не знаете с колко неща ми пълнят главата постоянно и вече направо на  моменти нервите ми едва издържат .

Моето бебе в 32г.с. е било 1900гр. Роди се 3400гр. Не ниждам абсолютно нищо притеснитетилно при твоето бебе. Ако ще раждаш нормално, по-малко бебе е по-дабрият вариант. Вероятно твоето ще се роди не повече от 3200гр.

А това, че нервите ти едва издържат, извинявай, но е малко абсурдно и преувеличено. Ако такова дребно нещо те притеснява толкова, по-добре се стегни, защото истинските нерви, тревоги и проблеми идват след раждането.

# 306
Честно казано, на техниката вяра да нямаш. Все пак това не е кантар, един см по- малко да го измери, по- леко ще излезе. Уж моето дете беше голямо бебе , а у.. роди се 3350.

# 307

Моето бебе в 32г.с. е било 1900гр. Роди се 3400гр. Не ниждам абсолютно нищо притеснитетилно при твоето бебе. Ако ще раждаш нормално, по-малко бебе е по-дабрият вариант. Вероятно твоето ще се роди не повече от 3200гр.

А това, че нервите ти едва издържат, извинявай, но е малко абсурдно и преувеличено. Ако такова дребно нещо те притеснява толкова, по-добре се стегни, защото истинските нерви, тревоги и проблеми идват след раждането.
Повярвайте ми за да кажа че нервите ми не издържат то далеч не е само това причината .
Но не ми се влиза в подробности какво преживявам и т.н .
Важно за мен е как качва бебчето защото всеки ден от бременноста ми е дар на мен и се моля да изчакам бебето до поне началото на 9ти месец . 

Все пак благодаря ви за отговорите момичета .

Иначе за това че по -лесно се ражда по -малко бебе че така е може би но нямам възможност са родя по естествен път .

Благодаря ви Heart Лека вечер .

# 308
  • София
Момичета в 31 г.с съм и от два, три дни изобщо не мога да спя, нито да се завъртя или да легна на дясно. Спя само на ляво и стоя дори в леглото само на ляво. Бях на преглед края на февруари, всичко беше наред с бебето, не знам да тичам ли пак на лекар, завъртя ли се леко на дясно усещам силна болка, възможно ли е бебето да се е преместило или да му е тясно?

# 309
Момичета, имам леки болки ниско долу. Усещам ги само като стана да вървя, като си лежа няма проблем. Дали е нормално? В 19 г.с. съм и досега не ми се е случвало. Вчера се местихме от едната стая в другата, понеже ще запопваме ремонт, но аз местих само дрехите, може ли от там нещо да съм се натоварила без да усетя?

# 310
Пиеш ли магнезий? При мен облекчаваше всички болки

# 311
Не, само фолиева киселина. В понеделник трябваше да съм на преглед, но отменят ЖК, заради грипна епидемия до 11 март.

# 312
При мен биолектра облекчава болки. Може да пишеш на следващия те лекар.

# 313
Не, само фолиева киселина. В понеделник трябваше да съм на преглед, но отменят ЖК, заради грипна епидемия до 11 март.

Много гадно,с тази грипна епидемия Sad аз трябваше да съм вчера на преглед ,при единия доктор и като отидох останах много разочарована Sad Чакаме с нетърпение тези прегледи,ноооо.Едва успях да се вмъкна на 09.03 и сега като видях новото съобщение ми стана лошо.Направо се чудя дали ще успея да се вмъкна този месец .Надявам се на 16,03 за ФМ да не ме върнат,все пак е на частно .

Тинити,не може ли да звънеш на доктора да ти каже какво да вземеш за болките?

# 314
Днес цял ден лежа и сега ми по отминава. Утре ще му се обадя и без това да ми каже за кога се отменя часа ми.

Общи условия

Активация на акаунт