Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 63

• 32 301
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Възможно ли е да си свалила от собственото си тегло и за това да ти е голям?
Момичета, в 21 седмица съм и гърдите ми "поспаднаха". Има ли повод да се притеснявам? Случвало ли се е на някой? Разбрах по сутиена. От седмица ми е голям, а го бях изпълнила доста.

# 286
  • София
Момичета, в 21 седмица съм и гърдите ми "поспаднаха". Има ли повод да се притеснявам? Случвало ли се е на някой? Разбрах по сутиена. От седмица ми е голям, а го бях изпълнила доста.
Нормално е

# 287
Здравейте на всички. Първа бременност ми е, доста се притеснявам като ходя да прегледи и често забравям да питам неща, които мр вълнуват. Утре съм на БХС. АГ каза, че не необходимо да съм гладна, но въпросът ми е дали мога да си пия еутирокса и тази вечер да си бия ли фраксипарина? Като цяло хапчетата и витамините пречат ли на изследването- все пак се взима кръв? Трябва ли да внимавам за нещо друго? Съжалявам, ако въпросите са ми много глупави. Благодаря предварително.

# 288
Момичета, тези от вас, които се подготвяте за нормално раждане, може да задавате въпросите си в новата тема: https://bg-mamma.com/?topic=1184547.msg40292796#new

# 289
Здрвейте,
Не зная дали тук е подходящата тема, но правим опити за бебе и аз имам проблем с фуликулните кисти. Отново запознах да ги пукам по време на овулация и се чистя поне няколко дни след това. Колкото пъти съм ходила на преглед ми изписват единствено противозачатъчни. Не знам дали това би следвало да бъде проблем. Ако може да ми препоръчате някой специалист в София ?

# 290
Здравейте момичета .
В 32 г.с ми казаха че бебчо е 1.750 .Лекарят каза че е дребничък ,но бил в нормите .
Много се притесних като каза че е дребен. Като чета на другите мами в тези седмици колко са бебчетата и още повече го мисля ...

Sad

# 291
  • София
Нали е в нормите, какво има да го мислиш. Вие с мъжа ти едри ли сте?

# 292
Момичета, моети чакане продължава. Днвс бях на АГ. В 6свдмица и два дни, надявах се да се види и чуе нещо. Докторът отбеляза, че плодният сак е нарастнал малко повече от двойно, но в него не се вижда нищо все още. Отгоеарял на 5 седмица  и два дни. Аз бях при него преди 9дни, тогава отговаряше на 4седмица и 4 дни? Има ли някой, при който е умало успех при такава ситуация? Има вероятност от кухо яйце. Много ми е гадно, но ще се наложи да се справя и с това.....

# 293
Отидете след 2 седмици пак. Рано е в 6 г.с да се види нещо

# 294
Приятелят ми е едър и доста висок .
Аз не . Притесни ме че лекаря каза че е дребно бебче и че като е разрових видях колко са казали майките с моя термин и ми се стори малко при мен ...

# 295
Отидете след 2 седмици пак. Рано е в 6 г.с да се види нещо

Ох, дано! Благодаря за куража. Каза, след седмица. Ще чакам. Търпение, позитивни мисли и приемане...

# 296
Здравейте момичета .
В 32 г.с ми казаха че бебчо е 1.750 .Лекарят каза че е дребничък ,но бил в нормите .
Много се притесних като каза че е дребен. Като чета на другите мами в тези седмици колко са бебчетата и още повече го мисля ...

Sad

В 32+1 съм и на 28.02 бебе беше 2.100 . Доктора каза,че е едър и върви много напред,но мъжа ми е едър у се е родил 4.150 ,аз съм дребна и слаба и съм се родила 3.600. Не се притеснявай има време до края .

# 297
  • Пловдив
Термина ми се пада на 2.10, от 18.08 ли излизам в този 45 дневен болничен?

# 298
Според мен бъди спокойна и не го мисли толкова, знам че е лесно са се каже, ама е най-доброто, което можеш да направиш. Сега си погледнах моята ФМ от 31седмица и 4 дни и мъникът ни е тежал 1613, като общото заключение беше че всичко е абсолютно нормално. 22 дни по- късно, според моето АГ, малчо е с кило отгоре.

Знам как се чувстваш и моята глава беше пламнала (и са ти кажа на моменти все още се шашкам). Разказвала съм тук няколко пъти, какво разминаване виждат двама лекари при мен. Ето накратко, че ставам досадна вече: Единия твърди, че съм бебето ми отговаря на термин 03.04, а другия държи на 11.04 и това е от месеци. Преглеждат ме в един ден двамата и пак го виждат така. Тъй че ще видим на финала.
Обяснението на моето АГ е разликата в апаратите.

Здравейте момичета .

Sad

# 299
  • София
Приятелят ми е едър и доста висок .
Аз не . Притесни ме че лекаря каза че е дребно бебче и че като е разрових видях колко са казали майките с моя термин и ми се стори малко при мен ...
Не сравнявай с другите. Ние не сме еднакви и бебета също са различни

Общи условия

Активация на акаунт