Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 63

• 32 262
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Можели само да попитам какви документи се изискват при изписването

# 346
Можели само да попитам какви документи се изискват при изписването
Мисля, че беше лична карта и амбулаторна книжка

# 347
Честит празник, момичета! Всеки ден да се чувствате обичани жени. В 6та седмица съм, началото и постоянно имам температура - около 37.1-37.2. Нормално ли е според вас? Слагам само 2 перли утрогестан вагинално.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 19:04 от DiaSla

# 348
Честит празник, момичета! Всеки ден да се чувствате обичани жени. В 6та седмица съм, началото и постоянно имам температура - около 37.1-37.2. Нормално ли е според вас? Слагам само 2 перли утрогестан вагинално.

Да, съвсем нормална температура за ранна бременност.

# 349
Мерси много. Аз май съм голям шаш. Придърпва ми силно отдясно и отляво чат чат при по рязко движение и веднага цъкнах кво пише в нета. Да не занимавам АГ то постоянно.

# 350
Момичета, от 2 дни имам като подуто в дясно където са ребрата.. Бебето знам че е разположено доста високо, на последния преглед в сряда аг каза направо в ребрата, а и нямам голям корем изобщо, ама така чак да ми се подуе? Възможно ли е да получа някакво натъртване или подобно че ме и наболява вече повечко?

# 351
Здравейте,  Някой има ли представа дали болезнените газове и разстройство могат да навредят?. Снощи едва се прибрах и от стискането страшно болеше и целият корем къркореше. След лъжица с оцет се оправих. Дали има нужда да звъня на лекар за нещо подобно и да ходя да ме гледат?

# 352
Може би зависи от ситуацията, но според мен се чуй с лекаря си, че да ти е мирна главата. При мен се получи такъв ефект от удвояването на дозата магнезии в 34-та седмица. Първите дни беше направо ужасно, 10 мин. след всяко ядене дори и след повече вода, тичах към онова място. Сега е по-добре положението, но пак се случва по няколко пъти на ден. Само да уточня, че при мен болка не е имало.

Здравейте,  Някой има ли представа дали болезнените газове и разстройство могат да навредят?. Снощи едва се прибрах и от стискането страшно болеше и целият корем къркореше. След лъжица с оцет се оправих. Дали има нужда да звъня на лекар за нещо подобно и да ходя да ме гледат?

# 353
Момичета, някоя от вас следи ли се в МД при д-р Клисурски? Трябва ми неговия номер, защото имах час за днес, на който да ми подновят и болничния. Звъня сега на регистратура и не знаят какво да правят, болницата била заключена, часове след епидемията нямало за 1 седмица напред, да звъня на доктора да го питам какво да правя, а не ми дават негов номер....
та, ако някой го има, може ли да ми го изпрати на ЛС?

# 354
При мен болката се получаваше от стискането, понеже не бях вкъщи. И докато се прибера много неприятни болки се получиха. Чудя се дали това би могло да навреди на бебето, но и малко ме е срам да питам докторката.

Може би зависи от ситуацията, но според мен се чуй с лекаря си, че да ти е мирна главата. При мен се получи такъв ефект от удвояването на дозата магнезии в 34-та седмица. Първите дни беше направо ужасно, 10 мин. след всяко ядене дори и след повече вода, тичах към онова място. Сега е по-добре положението, но пак се случва по няколко пъти на ден. Само да уточня, че при мен болка не е имало.

# 355
Момичета, от 2 дни имам като подуто в дясно където са ребрата.. Бебето знам че е разположено доста високо, на последния преглед в сряда аг каза направо в ребрата, а и нямам голям корем изобщо, ама така чак да ми се подуе? Възможно ли е да получа някакво натъртване или подобно че ме и наболява вече повечко?

Да, натъртване е възможно да се получи от натиска. За подуването се консултирай с лекаря за всеки случай.

Проблемът от прекалената активност на червата е, че може да предизвика контракции. Но от еднократна диария, след която ти няма нищо, не виждам какво може да се е случило с бебето, освен да си му нарушила малко спокойствието. Grinning За посещение при лекар, аз не бих тръгнала бременна в грипна епидемия да ме преглеждат заради такова нещо.

# 356
Здравейте, днес бях на изследвания кръв и урина и има някои леко завишени и занишени стойности, ако някой разбира дали има от какво да се притеснявам, защото знам че има някои неща които е нормално да са с повишени стойности през бременноста ( бременна съм 28 седмица)

# 357
Видя се жълтъчно  мехурче в плодния сак. Но апаратът беше супер стар и не можаха да кажат в коя седмица съм, по сметки от преди 5дни трябва да съм в 6та. Продължавам напред и с нови надежди. Благодаря ви, момичета, за подкрепата.

# 358
Видя се жълтъчно  мехурче в плодния сак. Но апаратът беше супер стар и не можаха да кажат в коя седмица съм, по сметки от преди 5дни трябва да съм в 6та. Продължавам напред и с нови надежди. Благодаря ви, момичета, за подкрепата.
Дано всичко да е наред.🍀🍀🍀🍀

# 359
  • София
Здравейте, днес бях на изследвания кръв и урина и има някои леко завишени и занишени стойности, ако някой разбира дали има от какво да се притеснявам, защото знам че има някои неща които е нормално да са с повишени стойности през бременноста ( бременна съм 28 седмица)
Единствено можеш да обърнеш внимание на хемоглобина. Другите са нормални за бременна жена

Общи условия

Активация на акаунт