Перилни препарати и омекотители – 61

• 59 349
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
ОМО в Лидл не струва. Коментирано е многократно

# 616
Зле е..как да е.

# 617
Благодаря, нямах представа че е толкова ужасно.

# 618
  • В свой си свят :))))
О, да, не се лъжи да си даваш парите!

# 619
Здравейте, трябва ми голяма кутия или кофа за съхранение на праховете ми. Държа да се затваря много добре за да не мирише на прах в цялото помещение. Купувам големи разфасовки. Бихте ли ми казали вие в какво съхранявате вече отворените големи торби прах?

# 620
  • София
Такива има в зоомагазините, за животинска суха храна,доста размери.

Моите са по 5л май, за прахове до 40 пранета. Но не знам дали се затварят толкова плътно,колкото искаш. Иначе са от Айко, с пералня, нарисувана отпред.

# 621
Аз използвам само Ариел капсули , при мен също го имаше този проблем- капсулата да попадне в гуменото уплътнение или да залепне на вратичката на пералнята. Сега слагам капсулата между дрехите и нямам такъв проблем. Иначе All in one pods съдържа прах за пране, препарат за петна и омекотител. Въпреки това да си призная пак слагам допълнително омекотител Ленор Grinning

# 622
  • Варна - Черна гора
Здравейте, трябва ми голяма кутия или кофа за съхранение на праховете ми. Държа да се затваря много добре за да не мирише на прах в цялото помещение. Купувам големи разфасовки. Бихте ли ми казали вие в какво съхранявате вече отворените големи торби прах?
Можете да ползвате кофи от латекс или от сирене.
На капака залепвам  схемата за дозирането.

# 623
  • София
Ако е торба, може да я защипеш със щипка, след като си отсипеш в кутията за ежедневно ползване.

# 624
  • София
Най-удобно е да се пресипе в туба /шише/ от течен перилен препарат. На течния "Персил" шишето е прозрачно и с много удобен накрайник на гърлото. Не съм фен на течния "Персил", но изхабих 4 литра само заради шишето. От тогава и грам прах не се е разсипал извън отделението за прах. Всичко около пералнята е чисто, а не като по времето, когато сипвах с пакета и събирах по половин лопата прах около пералнята.

# 625
Писала съм го няколко пъти, но специално за теб пак ще го напиша - перем с прах, не течен перилен препарат и цветно, и бяло, като ги съхраняваме в кофички от 5 л с много плътно /чак трудно/ затварящ се капак/. Купих си ги от домашни потреби за около 3 лв. с капака/брой. За себе си реших - синя за прах за бяло и червена - прах за цветно. Отделно, в самите кофички слагам торба, от тези за кошовете за смет, която завързвам здраво, като предварително съм изпуснала въздуха. Вече доста години така процедирам и трябва да кажа, че нито съм имала навлажнен, нито "развален" по някакъв начин прах, а винаги купуваме най-малко 8 кг разфасовки. В момента съм взела професионален пакет 14 кг. Simple Smile

# 626
  • Русе
Аз използвам само Ариел капсули , при мен също го имаше този проблем- капсулата да попадне в гуменото уплътнение или да залепне на вратичката на пералнята. Сега слагам капсулата между дрехите и нямам такъв проблем. Иначе All in one pods съдържа прах за пране, препарат за петна и омекотител. Въпреки това да си призная пак слагам допълнително омекотител Ленор Grinning
Прах за пране и омекотител са несъвместими съставки, така че омекотител в капсулата със сигурност няма. Вчера(вече стана оня ден) имаше коментар какво съдържат капсулите.

# 627
  • оттам, откъдето започва България
Персил за цветно или Бинго за цветно, какви са настроенията? Ще сменям Омо.

В момента ги ползвам и двата вида - разлика при изпирането не намирам. Simple Smile

# 628
Скрит текст:
Персил за цветно или Бинго за цветно, какви са настроенията? Ще сменям Омо.

В момента ги ползвам и двата вида - разлика при изпирането не намирам. Simple Smile

Вчера си купих две торби Бинго от промоцията. Изпра добре, прането ухае добре и дрехите са чисти. Доволна съм. Ще видим с петна как ще се справи, обаче.

# 629
  • оттам, откъдето започва България
И аз вчера отидох за Бинго, но бяха останали само няколко туби течен. Прах - няма. Simple Smile
Всъщност имаше с червен етикет една скъсана торба прах Бинго, но го продават на 5 лв. и нещо. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт