Перилни препарати и омекотители – 61

• 60 067
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Сливен
Мацки , с какво да изчистя петна от череша от светла блузка и някой открили средство за премахване на петна от течност за. балони.Имам спот

# 601
  • В свой си свят :))))
И аз съм за Персил!

# 602
Балоните са непремахваеми.

# 603
  • София
Персил за цветно или Бинго за цветно, какви са настроенията? Ще сменям Омо.
E,  ти сравняваш магаре и космос.

# 604
  • Пловдив
Петна от череши от светла блуза се изпраха с гръцки Диксан(нашенски Персил)без предварително обработване,на 60градуса.Между Бинго и Персил...изборът е Персил,разбира се.

# 605
Аз вчера прах петна от череши от пижамата на детето с българско Клири за 10мин. и после капсула Ариел за бяло на 40градуса. Изпрали са се чудесно.

# 606
  • София
За петната - спот, за балонетата - нищо. и с всяко пране по-зле стават.

# 607
  • София
Какво ще рече на потребителски език Ариел All in 1 капсулите ? Знам, че не съдържат омекотител. Ако е само гел, какво му е толкова All?

# 608
Какво ще рече на потребителски език Ариел All in 1 капсулите ? Знам, че не съдържат омекотител. Ако е само гел, какво му е толкова All?

Само аз ли не ще останах доволна от тези капсули? Три пъти взимам от тях, и трите пъти попадам все на некачествени партиди. При прането или излизат от барабана и се залепват за люка и после трябва да се чистят от там, или попадат в гуменото уплътнение. Rolling Eyes
Да не говорим, че и трите пъти се бяха разтекли в кутията и бяха залепнали една за друга.
А съм ги взимала от различни места.
Отделно, не изпират толкова добре, колкото праха.
Оттогава се зарекох: повече капсули - не.
Лошото е, че напоследък гледам, че предимно капсули са в промоция или течни препарати по магазините.
Сякаш праховете по-рядко се пускат, макар че може и да си внушавам.

# 609
Производителите печелят много повече от течен и капсули. За това така агресивно ги предлагат.
От праховете нямат такава печалба, защото там има сушене, гранулиране на продукта и т.н.
Течният го бъркат в казана и наливат - евтино и бързо за тях.

# 610
Аз съм доволна от последните. Купих си ги от магазинче за паралелен внос, по-скоро от "келешлък", не че нещо друго. Но по принцип като цяло съм фен на сухият прах и ползвам основно такъв!

# 611
  • София
Въпросът ми всъщност беше какво съдържа това ALL in 1.

Никога, когато съм ползвала капсули, не се е случвало това, което е описала aksnerD. Имаше мнения преди време, че си зависи от машината. Моята е старовремска Stuck Out Tongue Winking Eye

# 612
Иновативните капсули с отлично качество на изпиране съчетават 3 специални компонента за почистване, отстраняване на петна и осигуряване на блясък.

От емаг..

# 613
  • София

Лошото е, че напоследък гледам, че предимно капсули са в промоция или течни препарати по магазините.
Сякаш праховете по-рядко се пускат, макар че може и да си внушавам.
Течните и капсулите са с по-малък срок на годност, затова гледат да ги разкарат по-бързо.
Купувайте си прах - най-доброто за вашата пералня и дрехи.

# 614
Здравейте в Лидл има на промоция Омо течен за 100 пранета на 19,99лв. Може ли да споделите мнение за него, съжалявам ако сте го коментирали преди и не съм прочел. Как е като качество в сравнение с другия течен Омо, който продават по Кауфланд и Метро ? Blush

Общи условия

Активация на акаунт