Отговори
# 195
Не съм го разглеждала този тест какъв е, но не бих го приела на сериозно. Логически погледнато, предвид вида на рака и др.свързани с него  фактори, теста може и да покаже нещо смислено, но...Дори и да има някаква ракова предразположеност и повишен риск от връщане, в организма  трябва да се създаде благоприятна почва за това. Тоя тест откъде ще изчисли бъдещото състояние на организма и появата на евентуални отключващи условия? Независимо от всичко, всеки организъм си е индивидуален, реакциите му също и това има голямо значение, което теста няма как да отчете, според мен.

# 196
  • Варна
Аз тъкмо се прибрах от третото вливане. Всичко е добре при мен, т.е. очакваното "добре". Но, до мен имаше една жена, оперирана от рак на дебелото черво. Също платина ѝ вливаха. Тя виеше от болка в ръката с вливането, а сестрите само ѝ казваха че трябва да търпи. Каза, че я били цялата ръка, като хиляди иглички се усещало. Така и не помоли да дойде дежурния лекар, все пак на сестрите не им е работа да следят пациентите. Притесних се и за пореден път благодарих, че при мен не се случват такива неприятности.

# 197
  • assenovgrad
Момичета, тестът Онкопредикт дава статистическа информация колко от милиони изследвани жени с като твоите хистологични резултати са имали или нямали метастази във времето. И какво ако ми каже само 5 % са получили метастази без химия. Ами ако аз съм като тези 5%! Приготвих парите за теста, умувах 2-3 дни за него и се отказах. Оставих си парите за реконструкцията и не съжалявам. На нас никога нищо не ни е гарантирано! Просто за мен реших, че това е правилния път!
Прегръщам ви всички!❤🍀

# 198
  • София
Хаха Фри как ни нарита със замах 😘😘😘
Много ме изкефи, аз лично имах нужда някой да ме върне на земята, че тия дни пак съм се сдухала. Иначе след две бири кръвното ми си е ок. Това го установих вчера, а днес повторих екперимента. 😂
Тони в Трансхеликс хич не си поплюват с цение по принцип, може и да си сърува не знам. Аз реших че генетичен тест вече няма смисъл да правя след като рака е налице.
Лейди дано от утре отшумява болката вече .
Зори, благодаря че сподели отговора. Тия дни като бях с восоко кръвно , моя мъж искаше да ме праща на изследвания в  щатите. Имаме близък там. Викам, хайде няма нужда да потроша сума пари дето ги нямам, като изобщо не съм убедена че тамошните лекари са по добри от нашите.

# 199
  • София /Абсурдистан
Момичета, закъсах здраво. Раната започна да набира гной, въпреки че пия антибиотик. Утре ако доктора го няма, ще трябва да търся спешен кабинет някъде. Идея си нямам къде има такъв. Не ми се излиза сега по нощите. Чудя се от къде се взе сега инфекция, уж всичко е направено правилно.

# 200
  • София
Lady, раната без превръзка ли е?
Йодасепт няма ли да помогне?

# 201
  • София
Момичета, закъсах здраво. Раната започна да набира гной, въпреки че пия антибиотик. Утре ако доктора го няма, ще трябва да търся спешен кабинет някъде. Идея си нямам къде има такъв. Не ми се излиза сега по нощите. Чудя се от къде се взе сега инфекция, уж всичко е направено правилно.

Лейди, майка ми някога имаше същия проблем, и Йодасепт я спаси. Горещо го препоръчвам.

# 202
  • София
Лейди, пробвай с Непролизин.

# 203
Лейди пробвай в Пирогов.

# 204
Лейди, как са нещата днес? Дано само си се изплашила!

Лагерта, радвам се, че си по-добре. И аз не мисля, че чуждите лекари са по-добре от нашите. Просто организацията на системата е по-добра, да стигнат до същността на проблема.
Ходила ли си на салса парти?Smile Ако има такива в София, отиди непременно. Невероятна психотерапия е. Обожавам този начин на духовно оцеляване, та чак излитане ☺️

# 205
Лейди, как си ?

Варненско Тинтири, да не сте 7-ми клас и вие 🤗
Аз поради това , че не знам на кое класиране ще го приемат и кога ще трябва да сме в града..... Не сме запланували още нищо за лятото.

# 206
  • Варна
Хаха, не. Първи. 😉
Баткото учи в Музикалното училище, сега и дребното. Много ме е яд, че така импулсивно и със замах се бях засилила в небесата, а после - бам - рязко долу. Солфежецът хубаво ни подреди.

Отивам да събирам боклуци по плажа. Детето е една малка Грета(без да знае коя е па тая) и под строй сме впрегнати да ринем хорската свинщина. Чудна неделя!

Лейди, пиши ни когато можеш.

# 207
  • София /Абсурдистан
Спадна ми температурата, но тече гной и пия двойна доза антибиотик. Не мога да се свържа с доктора, но днес трябва да ме види задължително, да не стане нова мизерия.
Не знам какъв е този късмет, но аман вече.
А да се разходиш по плажа е страхотно. Да взема да се преместя и аз до морето.
За чистене на боклуци от плажа трябва да си има работници от общината.

# 208
Здравейте, лекуващият лекар на майка при изписването и е казал, че хистологията е готова и всичко изрязано освен тумора е чисто. Нямаме все още официален документ, нямаме и идея точно за какъв рак става дума. Иска ни се да отидем и на друго място за второ мнение с плочките. Споменал и е, че най-вероятно лечението ще е само лъчетерапия и хапчета. За 65 г жена, която е от доста време в менопауза какви биха били хапчетата? Ако има лъчетерапия къде бихте препоръчали да се направи? В Сити клиник доплаща ли се нещо? Извинявам се за многото въпроси.

# 209
Здравейте! Имам един въпрос: Може ли след няколко курса химиотерапия ( в случая - след 3-я) да сменим онкологичния център за продължение на лечението?

Общи условия

Активация на акаунт