Отговори
# 210
  • София
Може да,момиче от тук го направи.По всяко време може да си изтеглите документите и да продължите другаде.Но вижте на другото място,кога ще ви включат в график за химиите ,за да ви се забавят много нещата.
 Бети ,лекарите ще преценят,но може би нещо с Летрозол ,като Фемара например.
 В Сити не съм плащала за лъче,но за химиите май се плаща.

# 211
  • Варна
Да,в Сити се плащат само химеотерапиите!

# 212
Да, Фемара ми изписаха на мен, щото съм в менопауза отдавна.......обаче, онколога ме прати на комисия, като приключих с лъчето и  мина известно време. Но, е добре да питате за сроковете и за дата за хормонална комисия.
За лечението и аз знам, че може да се смени и доктора и  клиниката. И имаш пълното право на избор, къде да се лекуваш.
Лейди, дано вече да си се свързала с доктор, но ако не си- и аз съм за Йодасепт маз- принципно на такива рани правят превръзка с Вишневски.....но, най- добре е  да идеш някъде, където ще реагират професионално. Че там е и чувствителна кожата, да не стане някоя беля.....
Варненското Тинти- браво на Вас и на малката Грета!
Аз, за децата нищо няма да кажа, освен че аутиста е седмокласник и е трябва да решаваме какво и къде ще го правим, като го завърши( а ще го завърши без диплом за основно) и наред с това баткото е във вихъра на пубертета- всичко е тъпо и няма смисъл, училището закъса отведнъж, но просто го мързи да учи( не е  щото няма акъл).......и на всичкото отгоре е вечно на контра....И да си призная, като минавам покрай него ме засърбяват ръчичките да му плесна един задвратник, ама пусто е 180 вече и  трудно ще го стигна.......

# 213
  • София /Абсурдистан
Има такса вече и за лъчето - 500 лв еднократно.
Свързах се с доктора и в 4 часа отивам в болницата. Дано да не се наложи да ме приемат по спешност.

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 13:57 от The Iron Lady

# 214
  • София
Здравейте, дами! Не съм писала отдавна, защото ходя на работа и вечер съм доста уморена. Малко и недоспивам, с тая първа смяна на детето, ставането ми е в 6. Така че, боря живота както мога.
Може да е писал някой, не мога да прочета достатъчно назад, но тази сутрин открих, че Нолвадекс е изчезнал от аптеките. Имам за 10на дни, после трябва да го сменя. Някой ако знае, например да ходя доГърция,Турция, Македония, Сърбия, или други идеи за снабдяване с това лекарство, моля да сподели!

# 215
  • София
Има такса вече и за лъчето - 500 лв еднократно.
Свързах се с доктора и в 4 часа отивам в болницата. Дано да не се наложи да ме приемат по спешност.
Не е ли по-добре да те приемат - с твоите проблеми ми се струва, че е по-добре да си под наблюдение. Гадно е в болница, знам, но след като ми махнаха дрена и се прибрах вкъщи, толкова гадно ми изтръпва всичко /според мен събирам лимфа/, че внезапно ми се прииска да бях останала още 1-2 дни там.
А при теб с инфекция, не ми се мисли какво е. Остани поне 1-2 дни да те наблюдават, Лейди!

# 216
  • София
И мен ми се струва, че е по-добре да си там. Аз цяла седмица стоях и всеки ден ми сменяха превръзката.

Аз купих от Сърбия Нолвадекс.

# 217
Лейди в онкологията 20 дни ни промиваха и превръзваха всеки ден. Ползваха и антибиотик за дрена защото след изписването носих 10 ампули. И това е без да има какъвто и да я проблем. Махат малкото дренче на 20 ден да може да изтича лимфата. Иначе 10 дни плътно в болницата и дренажите се закачат за едни буркани да помагат за оттичането и.

# 218
  • София
Аз минах на Тамоксифен. Не мога да се чудя постоянно от къде да си намеря Нолвадекс. Голяма тъпня с това лекарство!

Лейди, пиши, моля те какво стана при доктора. Дано всичко е наред.

Аз съм махмурлия цял ден. Хем не пих много, но беше задимено и явно от това съм цял ден с главоболие. Но пък бях на маникюр и педикюр, та съм щастлива Simple Smile

Скрит текст:

# 219
  • София /Абсурдистан
За сега съм само на антибиотик в по- голяма доза. Ако и утре не съм по- добре, ще го сменят с друг, по- силен. Казаха, че е инфекция, но не се знае как е получена. Във вторник ще ходя на превръзки и ще се решава. Чувствам се като бито куче. Това са ми новините.
Тинти, много хубави ноктенца!

# 220
Тинтири , НЕ благородно ти завиждам за НОКТЕТАТА . Това ми е мечта , ноооо нямам такива нокти ,а и се въздържам от всякакви процедури . Чувствай се красива . Лейди , мъчно ми е , че имаш страдания .От мен само положителна енергия .

# 221
Спадна ми температурата, но тече гной и пия двойна доза антибиотик. Не мога да се свържа с доктора, но днес трябва да ме види задължително, да не стане нова мизерия.
Не знам какъв е този късмет, но аман вече.
А да се разходиш по плажа е страхотно. Да взема да се преместя и аз до морето.
За чистене на боклуци от плажа трябва да си има работници от общината.

Лейди, на пресна рана превръзка си прави абсолютно всеки ден. На мен ми правеха с йодасепт, имам много тежка коремна операция.

# 222
Спадна ми температурата, но тече гной и пия двойна доза антибиотик. Не мога да се свържа с доктора, но днес трябва да ме види задължително, да не стане нова мизерия.
Не знам какъв е този късмет, но аман вече.
А да се разходиш по плажа е страхотно. Да взема да се преместя и аз до морето.
За чистене на боклуци от плажа трябва да си има работници от общината.

Лейди, на пресна рана превръзка си прави абсолютно всеки ден. На мен ми правеха с йодасепт, имам много тежка коремна операция.
   Не е до превръзките. Явно от нещо друго е станала инфекцията. След моята операция се събудих с превръзка. Никой не ми я е сменял два дни. На третия ми я махнаха и ме пратиха у дома. Беше зараснала раната много добре. Прибрах се без нищо на гърдата , а единственото което ми казаха е да не мокря докато ми свалят конците след седмица.Също така имам и секцио, при което ме изписаха пак на третия ден без превръзка. След още 5 дни ми махнаха конците.

# 223
  • София /Абсурдистан
ММ ме превързва по 2-3 пъти дневно, така се налага сега.

# 224
  • София
Как си днес, Лейди!
Тинти браво за ноктите, много са нежни.

Общи условия

Активация на акаунт