Отговори
# 660
  • софия
Здравейте момиечта.ЧЕСТИТА БАБА МАРТА.Да сте румени и здрави. Чета ви редовно и ви стискам палци когаго трябва. Тинтири-Минтири аз мисля, че е по добре майка ти заедно с лекаря който я е оперирал да слезе в патологията и той да изиска блокчетата или да и подпише искане.Аз така направих.Тогава не смеят да викат и да се карат.Лейди много съжалявам за това което изживя, но гледай напред и всичко да минава.Относно документацията която трябва да събереш за да ги съдиш, провери много добре какво си подписала при напускане на болницата.Ако е било и ден по рано е възможно да са ти пробутали да подпишеш декларация ,че ти носиш отговорност за последствията.Същото се отнася за превръзките.Дали са ги правили други, освен хирурга.В Тина Киркова само хирурзите правят превръзки и махат дренажи.Така че провери  и събери документите внимателно и по възможност се консултирай. Пожелавам ви по малко тревоги и повече оптимизъм и вяря.Пролетта идва и се радвайте на хубавото време.Не може без препятствия, но всичко ще се нареди. А МОРЕТО, ЕХ МОРЕТО то ни чака.

# 661
  • София
Лагерта, как си? На твое място бих направила консултация с още някой лекар от какво може да е това.

Тинтири, представям си какво й е на майка ти...не оставяйте така нещата, трябва да й дадат блокчетата.

# 662
  • София
Елида, доктора, който я оперира е наясно със ситуацията, защото й е казал същото като тези в патологията. Не й трябвали блоковете и хостологиите, всичко било написано в епикризата. Да, ама в епикризата от операцията е написан резултата от биопсията!

Лагерта, много те мисля, да знаеш!

# 663
Тинтири аз имах две епикризи едната от биопсията и една окончателна от втората операция. При майка ти как е?

# 664
  • София
Добре съм момичета, от вчера започнах много да внимавам какво ям и пия. Днес напрвих
Скрит текст:
страхотни постни курабии от орехи, овесени ядки, чия, годжи бери, червена боровинка, кокосово масло, кокосови стърготини и малко пълнозърнесто брашно, със сода разбира се. Опитайте, много  са вкусни. Но аз така обикновенно ди забъркван нещо от каквото имам и не могадандам количества.
Не съм се гледал на огледалото днес, дали е по добре положението. Иначе аз не усещах нищо от самото начало, почти веднага като започнаха наченки н билка бях при хирурга. Явно го хванах с антибиотика в началото. Дано, пу, пу. А като си гледах снимките наистина прилича на ч. вятър, в огледало изглежда по лилаво.
Тинти много съжалявам за майка ти, на мен в Т. Киркова без проблем ми дадоха блокчетата, в началото от тумора, после и от лимфните възли. Дано да не са затрили тези на майка ти. И за картата за транспорт, много тъпо, чак се почувствах виновна, че на мен са ми дали. Особенно за Лейди.
Скрит текст:
И аз искам среща на морето, Прегръдки ! Ще си представям че съм с вас!🌺🌸💚

# 665
Карта за транспорт ли ти дадоха или за карта за паркинг в зоните?

# 666
  • София
Карта за транспорт ли ти дадоха или за карта за паркинг в зоните?
За паркиране  имах предвид , моя грешка в писането.

# 667
  • София /Абсурдистан
Лагерта, направи си консултация с дерматолог. Мога да препоръчам д-р Люси Попова от Токуда. Обаче не работи с касата. А за стикера си извадила някакъв луд късмет. Такива неща не се случват просто Blush
Аз като видя зачервявания точно там на тези места и зле ми става по обясними причини.
Моите блокчета са си в мен. В Тина Киркова ми ги дадоха без проблем, само подписах, че си ги вземам. От Сити ми искаха и допълнителна контрола при тях, никой не ми ги е задържал.
Нищо не съм подписвала и няма да съдя никого поради основателни причини, които не са за изнасяне в публичното пространство.

# 668
  • Plovdiv, Bulgaria
Тинти ,  през 2015 година предизвиках голям скандал в нашата патология, не стига, че ми бяха объркали всичко-тумора, ЕР, ПР и ХЕР-а, ами и не ми ги давах да си ги взема за ревизия на резултата.  Пуснах жалба в Медицински одит, минаха само с административно наказание. Блокчетата са си в мен.
Аз искам да споделя едно притеснение от вчера - оказа се, че имам остеопороза -3,9, каквото и да значи. Казаха, че била напреднала и трябва консултация с ревматолог, но според мен първо с онколога, защото Ксанепрата предизвиква намаляване на костната плътност. И сега кой онколог ще ми обърне внимание в тази Сити клиник?

# 669
Честит празник , дами 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

С ужасно главоболие съм днес Sad
Мигрената пак ми се обади .
Щом се събудя с главоболие си знам , че целия ден ще съм така Sad

# 670
  • София
Честит празник!

DZ,дано не е грип.И мен от вчера много ме боли глава.У нас малкото и мъжът ми са болни и започна и при двамата с главоболие.

Шуши,къде прави изследването?На мен ми казаха да направя още миналата година и все отлагам,типично в мой стил.Четох,че в Александровска са добри.Ти записва ли предварително час?
 Аз съм на Аримидекс, което е като твоето лекарство.

# 671
  • assenovgrad
Здравейте, момичета! Честит празник на всички!
По отношение на костната плътност - през септември 2018-та започнах да пия Фемара. Предварително си направих изследване на костната плътност и на холестерола, защото ми казаха, че те влияят на тези показатели и трябва да ги следя. След 1 година и 4 месеца направих повторно изследване. Холестеролът ми е завишен, а костната плътност е намаляла, макар и още да е в нормата. Затова е хубаво да се следят и да се вземат мерки, ако има промяна. Явно наистина тези лекарства - ароматазните инхибитори - Аримидекс - анастрозол, Фемара -летрозол, влияят сериозно на холестерола и костната плътност.

# 672
Честит празник на всички Ви!
И честит рожден ден на Рени със закъснение! Да си жива и здрава и  все така борбена!
Шушито и Питанката, да попитам и аз къде правихте изследванията за костната плътност? Че и аз съм на Фемара, пък и  от преди това съм рисков контингент....да взема да ида да се изследвам, до къде съм я докарала...
Lagertha, радвам се че се чувстваш по-добре..., но аз принципно знам че червения вятър върви с висока температура, а не помня при теб да  е имало такава...Аз, лично бих направила консултация с поне още един доктор, за да е сигурно какво лекувам( и да не товаря излишно организма с лекарства).

# 673
  • София /Абсурдистан
Червения вятър не винаги държи висока температура. Обаче ако е това , може да се влачи с години. Имам приятелка, която години го влачи и няма отърване, но при нея е на краката.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 14:24 от The Iron Lady

# 674
  • София
Тинтири аз имах две епикризи едната от биопсията и една окончателна от втората операция. При майка ти как е?

И тя има две. Обаче в тази от операцията са цитирани данните от хистологията от биопсията.

Общи условия

Активация на акаунт