Отговори
# 645
  • София /Абсурдистан
REN!-

Лейди, много красива картичка си избрала за Рени.
Като нея самата Two Hearts

# 646
Честит Рожден Ден, Рен! Много любов, късмет, щастие и най-вече здраве!

# 647
Lagertha отиде ли на лекар, какво стана? Наистина звучи много страшно, аз съм много страхлива де. Не ща да те плаша, но погледнах в гугъл на какво е признак посиняването, дано да е фалшива тревога... зарежи всичко друго и всички други и отивай на лекар.
Аз бих отишла първо директно моментално в Онкологията, никакви Младeнов, Софиямед и пластични и глупости.
Да, ходихх в Тина Киркова при Младенов, каза червен вятър. Било възпаление, често се случвало, задържането на лимфа създавало предпоставки за развитие на някакви коки, не зпомних какви и ....така. сега съм на  Аугментин, за 5 дни търябвало да ми мине .Каза че аболютно не зависи от мен и не мога да го предотвратя, макар че аз не мисля така. А ти какво прочети?
Червен вятър ли... я пак... добре ли си чула? гърдата ти е посиняла цялата вътрешно от външна кожна инфекция
https://www.google.com/search?q=%D0%95%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D … =1510&bih=963
?
Прочетох някои от тези връзки тук https://www.google.com/search?q=%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BD%D … rome&ie=UTF-8

# 648
  • Plovdiv, Bulgaria
Честит рожден ден,  мила  Reni! Да си много здрава и благословена!  Kissing Heart

# 649
Благодаря момичета💕

# 650
Имам вече и сериозна  анемия, точно като при химията.
Нямам сили да се занимавам с адвокати и съд, а и не виждам смисъл. Няма осъдени болници и лекари, тези
Лейди, кураж и сили мила. Сега може да не ти е до това, но си събери документацията и по-късно ги осъди. Срока е 5 години след преживяно страдание да забедеш иска.
Относно анемията, сестра ми е диабетичка, по време на бременост хемоглобина й беше паднал на 70, изписаха й ампули Тотема - след приема на няколко й се вдигна на 90 за броени дни. Консултирай се да вземаш нещо. А от баба зная, че магданоз 1 връзка надробен в кисело мляко е ефикасен за анемия.
Детето ми беше  на 3 месеца , когато му поставиха диагноза - уроинфекция с ешерихияколи , Лекуваха го 3 месеца без резултата с различни АБ. Изчисти се от приема на Бисептол за 7 дни.
Упорити са тези гадини, но лек има, че се оправиш.
Грях да му е на този " лекар"  дето те докара до това състояние.
Рен , честит рожден ден! Tada Birthday Flowers Rose
Лагерта и аз като останалите ти препоръчам да се консултираш с още едно безпристрастно мнение. Дано всичко се размине .

Моля Ви дайте съвет от къде да купим качествена перука - къса прическа. Косата на майка капе зверски , на 5.03 е на следваща вливка, трябва тогава да купим от София.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 15:15 от Ani_siqina

# 651
  • София
REN,да си жива и здрава,много щастие,спокойни дни и повече време за теб !🌹🍀🍸

Тинтири,на теб веднага ли ти отказаха или си подаде документи със снимка и на определена дата отиде и тогава отказаха.
 Аз като подадох документи и служителката ми каза да отида на 13.03 да си взема талона и сега не знам наистина ли ще ми дадат,ще видим.Аз си ходя с градски транспорт на работа ,та не е голяма драма,но исках да имам за всеки случай.

Лагерта ,дано е правилно лечението и да,се оправиш бързо!И моята позната пи АБ,но не знам дали е била чак с лилаво.

Лейди и на мен ми бяха казали за магданоз.По време на ХТ си правих редовно салата Табуле.

За лекарствата - нали работя в аптека и като гледам,какво става,запазих само Тамифлу  и Авирон ,че започнаха да изчезват.Обаче детето се разболя,от днес и мъжът ми ,та направо си влезнаха в употреба.

# 652
  • София
    Рени,  Честит Рожден Ден!, бъди здрава, обичана и ценена!        :BeersKissGift HeartFlowers BouquetFlowers BlossomFlowers Hibiscus
Момичета благодаря за съветите! Ще дам шанс на антибиотика до утре и ако не се повлияе ще отида. Като гледам снимките на червен вятър нито една не съвпада с моето, но и няма снимки на гърда. Ще снимам когато мога и ще споделя.
Редактирам се:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 20:11 от Lagertha

# 653
  • София
Зори, подадох документи и снимка и чаках.

Рени, честит празник! Да си жива, здрава и много щастлива!

# 654
Благодаря ви. Нека всички сме добре.

# 655
  • София
Майка ми е подала днес заявление в болницата, че си иска двете хистологии и блокчетата от операцията. След няколко часа й се обадила същата жена от патологията и пак започнала да й се кара. Майка ми, обаче била твърда и казала, че си ги иска и толкова. Не знам какво да правим, вече на никой не може да се вярва. Адвокат ли да търсим... Явно е станал някакъв гаф с нейните проби, няма как да е друго. Аз се притеснявам да не замажат пак по някакъв начин нещата. Направо не знам какво да правя. А тя се е разтресла много

# 656
Спомням си, че и аз като си исках блокчета от патологията в Тина Киркова ми направиха проблем. Стоях и чаках маса време, не ми направи впечатление тогава не разбирах какво става. Дойде главният патолог или доктор някакъв и се направи на важен. Защо съм ги искала, нямала ли съм доверие... Пък на мен онколожката ми искаше допълнително Ки67 и още нещо. Не бях си го измислила сама. Даде ми ги, много дърдори и опява и написа писмо до проф. Христова с някакви обяснения и молба за обратна връзка.
Идете при шефа на болницата, не оставяйте така нещата, това е ненормално. От резултатите от изследванията се определя вида на рака и начина на лечението, това е много важно. Лошо ще е ако манипулират блокчетата... имаше такива случаи в Пловдив, помните ли скандала, правеха операции и мастектомия заради парите по ЗК и от избора на екипи на хора бе рак.

# 657
Офф  Тинти.🍀
Лагерта, дано подейства антибиотика. Не знам дали е вятър, ама доста червено изглежда.🍀

# 658
  • Варна
Лагерта, не изглежда добре, доста е зачервено, като напукани капиляри сякаш. Аз бих търсила и друго мнение, при добър дерматолог.
Тинти, може просто да не искат да дадат блокчетата. Пазят си работата, за да задържат пациентите си.

# 659
Нямат право да ги задържат,  длъжни са да ги дадат. Всеки би трябвало да може да си ги вземе. Ето Бони мисля че беше, ако помня добре, са ѝ били сбъркали диагнозата преди много години, оказа се по запазените блокчета, че е било рак тогава, а не е лекувана. Представяш ли си какво можеше да ѝ се случи...

Общи условия

Активация на акаунт