Отговори
# 630
  • Варна
Момичета, желая на всички мартеничките да донесат здраве!
При мен има нещо, което ме притеснява доста. От седмица имам лека подутина от ляво на врата, точно в началото на ключицата, където има множество лимфни възли. Не ме боли, но много ме шашка, да не би да е разсейки. Преди това малко ме стягаше гърлото при преглъщане, като при фаренгит. Оправих го с билкови пастили. И после таз подутина. Ох, в петък влизам за 4-то вливане, ще питам.

# 631
Спирит, по аптеките пробиотици да искаш Grinning бъди над тези неща Grinning Нали знаеш, че всяка аптека продава това, от което печели най-много. Лекарите пък предлагат продуктите на близки и приятелски дистрибуторски фирми, няма оправия... Ако много те дразнят БГ търговци купувай добавките от Iherb, аз така правя като ме изнервят с цените си тия тук. Дори с транспорта и ако се наложи да плащаш ДДС и мито цените на айхерб са по-добри.

Lagertha отиде ли на лекар, какво стана? Наистина звучи много страшно, аз съм много страхлива де. Не ща да те плаша, но погледнах в гугъл на какво е признак посиняването, дано да е фалшива тревога... зарежи всичко друго и всички други и отивай на лекар.
Аз бих отишла първо директно моментално в Онкологията, никакви Младeнов, Софиямед и пластични и глупости.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 11:21 от Анонимен

# 632
  • Варна
tita_klrv, не се шашкай, мила. Метастази по време на химия... не ми звучат много логично. Пази се от простудни заболявания сега. Ако ти се струва далече петък и мислиш, че мир няма да ти дава тази мисъл потърси по-рано консултация, за да си спокойна. По време на моята химия гнойна ангина направих с налепи не само по сливици и небце, ами че и по целия език и набързо си ме вдигнаха на крака... абе... химията компрометира имунната система и подобни усещания, подувания на възли, възпаления не винаги значат лошо развитие на нещата. Нужно е просто положението да се овладее и да не се усложнява. Афти, стягане, бодежи при преглъщане, зачервяване на гърлото, усещане за сухота, слепване на на устните от лепкав такъв един секрет май са си очаквани странични ефекти, но не на всяка цена си длъжна ди си ги изтърпяваш - ако могат нещо като гаргари, таблетки за смучене или пък по-сериозни лекарства да ти изпишат защо не...

Фри, благодаря ти за споделеното. Наистина започват някои хора да прекаляват вече. Моят мъж като видя какво нещо са ми продали за 15 лева и прихна от смях. Ама той знае, той разбира от изредените съставки на медикамента, пък аз просто купувам и напред с една дебитна карта хвърча, щото Чичо Доктор така ми казал.

# 633
  • София
Здравейте, отказаха ми талон за синя зона. Много съм тъжна! Sad

# 634
  • В царството на игрите:)
Здравейте, отказаха ми талон за синя зона. Много съм тъжна! Sad
Както казах, аз с нашата диагноза човек с талон за синя зона не познавам или поне не познавах. С приоритет са /и така трябва да бъде/ хората с двигателни увреждания. По - добре да се молим никога да не ни се налага да ползваме такъв талон, така, че си свиркай Simple Smile

# 635
  • София /Абсурдистан
Фри,  доказано е, че заразата е от там. Импланта не е трябвало да се стерилизира и да се слага повторно, в него е причината, в Пирогов ми казаха. Аз от къде да знам, че не трябва, правя каквото ми е казано.  Не ми се навлиза в подробности сега. А гной тръгна да тече още докато бях там, щом излязох от реанимацията и ме свалиха за първата превръзка в отделението. Казаха ми, обаче, че това е нормално и е от раната, ама до вечерта се засили и започна да тече много, а на следващия ден беше страшно много вече. Влязох си напълно здрава, от къде се взе тогава? Ходих на няколко места, никой не иска да пипа "чужда" работа. Всички те пращат при този, който те е оперирал. В Пирогов ме приеха де.
Аз сега ходя на превръзки в София мед, доволна съм, прави ми ги лекар гръден хирург. И утре пак, всеки ден, докато заздравее. От вчера нямам и температура. Без почивен ден са, правят ми ги в преързочната на отделението по хирургия. То вече започна да заздравява, днес ме видя и проф. Червеняков, за сега всичко е наред. Да си допия  антибиотика и го спирам, раната е чиста и оздравява. Пръскам си и Имунофан.
Тинти, на мен не дадоха, въпреки, че съм с двигателни проблеми,  не че съм и очаквала да ми дадат де. Не ми се занимаваше с обжалване, но и на хора, които са по-зле от мен отказват, чудя се кой реши, че двигателното увреждане трябва да е над 90%, че да дадат. Можеш да обжалваш в 2-седмичен срок.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 13:15 от The Iron Lady

# 636
  • София
Lagertha отиде ли на лекар, какво стана? Наистина звучи много страшно, аз съм много страхлива де. Не ща да те плаша, но погледнах в гугъл на какво е признак посиняването, дано да е фалшива тревога... зарежи всичко друго и всички други и отивай на лекар.
Аз бих отишла първо директно моментално в Онкологията, никакви Младeнов, Софиямед и пластични и глупости.
Да, ходихх в Тина Киркова при Младенов, каза червен вятър. Било възпаление, често се случвало, задържането на лимфа създавало предпоставки за развитие на някакви коки, не зпомних какви и ....така. сега съм на  Аугментин, за 5 дни търябвало да ми мине .Каза че аболютно не зависи от мен и не мога да го предотвратя, макар че аз не мисля така. А ти какво прочети?

# 637
Лагерта има ли вероятност да си се ударила и да не помниш ?  Все пак потърси лекар и дано няма нищо притеснително.
Лейди радвам се за теб, че малко помалко се оправят нещата.
Тинтири и аз подадох за карта за паркиране в зоните. Служителката ми каза че може и да откажат. Аз го направих за да видя какво ще решат, ако се спазва наредбата не би трябвало. Не мисля,че ще ми дадат, защото по лична карта адреса ми е в центъра (синя зона). Бях с леля ми и тя дръпна един разпит на служителката и тя спомена, че тази карта може да се използва и в чужбина. Отговор ще получа след 31.03,но ми даде телефон да не се разкарвам. И аз като Милмич мисля че е по-добре да не ми се налага да имам физическа нужда от такъв талон.
Спирит преди се чудех защо хората се запасяват с лекарства от съседните държави. Разликата в цената на нолвадекса е 4-5 пъти.
И аз имам едни притеснения от известно време, но ще видя в сряда . Днес имам рожден ден и не ми се ходи по болници. Черпя ви по една вкусотийка

# 638
Честит рожден ден, Рени! Много здрава бъди и нека всичко лошо е зад гърба ти!

# 639
  • Варна
Честито,Рени!На момичетата с проблеми желая бързо справяне!Хубав ден!

# 640
  • София /Абсурдистан
Рени, честита да си! Здрава и щастлива!

# 641
  • София
Лагерта, най-добре иди за второ мнение някъде, Пирогов евентуално... Не се оставяй така, разбира се, дано всичко мине бързо, но ако нещо се обърка, има да се хапеш, че си се предоверила. Някак не ми се връзва този червен вятър, вярно, че не съм медицинско лице, но все пак ми е странно.

# 642
  • София /Абсурдистан
В Пирогов сега първо има чекиране на регистратурата и те те разпределят в кой кабинет да отидеш, да не забравиш да го направиш, защото без това не те извикват  изобщо.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 13:02 от The Iron Lady

# 643
REN!- Честит Рожден Ден- жива, здрава, обичана и обгрижвана! Flowers Tulip

Лейди, много красива картичка си избрала за Рени.

# 644
Честит Рожден Ден, Рени! ♥️🌸🌹
Здрава и щастлива да си!
Всичко ще е наред!!🍀

Общи условия

Активация на акаунт