Азиатска козметика и грим 16

• 53 818
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
Reddish, благодаря ти за инфото за All in one essence, тъкмо го меря да го взимам като грижа за през деня. Идеята ми е да слагам Мелано-то, после All in one и спф и да се приключва Simple Smile
От няколко дни вече ползвам розовия Пептидин на Джарт. Определено не ме изсушава, не ми щипе и не ми мирише на алкохол, по-скоро на билки. Нанасям съвсем малко на суха кожа вечер и разтривам с гуа ша или ролер, добре ми се отразява, кожата ми е свежичка и сочна след това.

# 211
Споделям малко опит с използването на пре*воз*вач.
Поръчката ми от 12.02 в сайта s*t*y*l*e*k*o**r*e*a*n* взех днес от склад на г*а*б*к*о Simple Smile В един пост вече бях писала, че успях да модифицирам поръчката така, че докарах безплатна доставка до UK. Нито мито, нито такси бяха наложени. Тъй като в склада на Г. в Бг бяха обединили гореспоменатата поръчка с таква от J. , общото тегло беше 2кг и платих 4.80лв.От пристигането на нещата в склад UK започвам да получавам детайлни имейли със статус, а в сайта им следя онлайн как се движи, кога се очаква да бъде в Бг и кога ще бъде раздаването. Това е и причината да се откажа от нашите пощи Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 09:59 от Анонимен

# 212
  • Пловдив
Браво!! 🥰

# 213
  • Варна
Няколко въпроса ми изникнаха:

1. Измивно олио се ползва всяка вечер независимо , че на лицето си не салгам нищо освен крем и слънцезащита, нали така ?
2. След спорт, фитнес как почиствате лицето си - само с пяна или с олио и пяна ? Аз ходя по обяд на фитнес и става едно измиване през 3 часа  и едно мазане на кремове пак .. ??!
3. Използвам известно време едно кремче за лице, през деня ми е ОК, но сутрин като се събудя (намазала съм се вечерта с него) страшно мазна Т-зона и около носа...
Снощи пробвах да нанеса на цялото лице околоочния на Бентън и сутринта лицето ми беше супер. Но тази козметика я дават за по-зряла кожа, а аз съм 32 и се чудя дали има смисъл да си взема другите продукти от тази серия на Бентън  или ще ми дойдат силни и кожата ми ще свикне с по-силни продукти ?
4. Нанясянето на тонер го правя с памучен тампон ,но това е страшно разхищение на тампони и се чудя освен тонери ,които се пръскат има ли някакви по-икономични варианти на такъв вид тампончета ?!

Благодаря !

# 214
  • Germany
Аз ползвам измивно олио всеки ден, дори и в дните когато съм си в къщи и не се гримирам. Просто навик. За фитнеса не мога да помогна, ходя вечер и после се прибирам. Тонер нанасям с ръце. Сипваш малко, разтъркваш леко с длани и тап-тап по лицето. Ако е ексфолиращ обаче си трябва тампонче. А Бентън мисля са ок за тази възраст. Не съм ги ползвала, но съм чела  и по-млади корейки да ги ползват. Зависи и какъв е продукта точно.

# 215
Miss_V олиата по-лесно раздраждат водоустойчива слънцезащита, а аз такава нося почти всеки ден, така че си ги ползвам дори и да не съм слагала грим. Ако съм си стояла цял ден вкъщи и не съм слагала слънцезащита, тогава измивам само с гел.

Не знам за коя серия на Benton говориш, но е ок да си я използваш щом ти се отразява добре. Това за каква възраст е дадена козметика е доста относително и често е маркетингов трик. Ако няма ретинол или силни ретиноиди, няма и причина повечето съставки да се избягват от по-млада кожа. Ниацинамид, витамин C, охлювена слуз, центела, и т.н. са съставки, които се отразяват добре най-различин кожи.

Аз често ползвам продукти за зряла кожа, защото са по-мазни и тежки, а на мен със сухата ми кожа особено зимата разни леки гел кремчета въобще не са ми достатъчни да не се беля.

# 216
  • Варна
Благодаря за отговорите ! Аз също мия всяка вечер първо с олиото и после пяната .

За Benton Fermentation Eye Cream имах предвид , ама съм пропуснала да ги напиша. Те имат и същата есенция гледам,  а аз на този етап не съм си взела нищо такова. Мия лицето и слагам тонер, околоочен и крем. А ми се иска и друг продукт да включа и примерно тоя крем , който ми омазнява нощем кожата да не го слагам.

ПП
Излизам от фитнеса и си мисля, че трябва и косата да си измия , а така ми се искаше вече да ми е пристигнала последната поръчка от J , че там имам ампули на Lador и да им видя магичното действие и ХОП звъни ми телефона и от пощата учтиво ме помолиха да отидa след 15 часа да си взема пратката от Корея Grinning Grinning Grinning
Таааа време е за нова поръчка щом тази пристигна вече !

# 217
А какво почистващо олио препоръчвате, момичета?
Аз ползвам на Нивеа, но мисля, че ми докарва пъпки.
Поръчах си измивната пяна на Бентон и я чакам да дойде.
Взех си и Skin Wachers water drop и да ви кажа, че съм много приятно изненадана от крема. Има много интересна текстура и малко странен аромат, първоначално изглежда като балсам, но след като се разнесе придобива консистенция на гел, който попива веднага. При мен изглажда много добре кожата.
Имате ли отзиви за тези два продукта?
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.c … tm%2F164054143744
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.c … tm%2F142415385544

# 218
В олиото на Nivea има ли кокосово масло? Та е доста комедогенно за повечето хора, на мен определено не ми понася. Въпреки че един такъв измиващ продукт не би трябвало да се задържи толкова дълго, че да запушва пори... Може би не се отмива добре.

Аз като евтин ефикасен продукт с простичък състав без аромати препоръчвам измивните олиа на Kosé Softymo. Всичките са хубави, най-много ми хареса Speedy, но Deep и White също са супер.

Иначе харесвам много и маслото на The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter. Купувам го вече много пъти и го обожавам. Опаковката е супер практична за пътувания също така.

# 219
Ползвам на Aesop и съм страшно доволна. Не е корейско, австралийски бранд е ☺☺ но ако имате интерес, ще пиша подробно!

# 220
  • Варна
Малко се разочаровах от Petitfee gold and snail пачовете Sad Така ги чаках, около 17 Мин полежах с тях (определено като бях права се свличаха) и като ги махнах , та дори почти 2 часа по-късно имам зачервяване , прилагам снимка на зоната ...

Следващия път освен да ги отрежа , за да не стигат да тази зона ...Дано се вижда зачервяването и дори лека пъпчица надута.
Преди сън отново си слагате околоочен независимо действието на пачовете ?

# 221
Момичета, въпрос имам.
Първо да се оплача, че пратката ми поседя навсякъде където можеше, както и на нашата м-и-т-н-и-ц-а. И като дойде при мен беше преопакована със строшен Rice toner вътре. Бая му се точех, ама явно още ще почакам. Поне останалите продукти са ОК. Ще споделям по-натам.
Относно връщането на да-н-ъ-ц-и-те,. йес-а искат да им изпратя актуалната данъчна дек*лара*ция, не само бележките от пощ*ата. Може ли някой на лични да ми каже с две думи как е решил задачката. Благодаря!

# 222
Момичета, въпрос имам.
Първо да се оплача, че пратката ми поседя навсякъде където можеше, както и на нашата м-и-т-н-и-ц-а. И като дойде при мен беше преопакована със строшен Rice toner вътре. Бая му се точех, ама явно още ще почакам. Поне останалите продукти са ОК. Ще споделям по-натам.
Относно връщането на да-н-ъ-ц-и-те,. йес-а искат да им изпратя актуалната данъчна дек*лара*ция, не само бележките от пощ*ата. Може ли някой на лични да ми каже с две думи как е решил задачката. Благодаря!
Това ще да е ново изискване, досега не са ми я искали. Само простотии измислят. Ще каже човек, че много ще разберат какво пише на нея като им я пратя...

# 223
  • софия
Вече и те не знаят какво искат!!! Аз се разправях сума ти време, не можеха да, разберат защо са две касови и КОЯ да възстановят! Искаш да, кажеш-митническата декларация? Ами снимай я и я изпращай. Апропо, възстановиха ми кредит за откраднат продукт. Не е голяма сума, но е принципен въпрос

# 224
Поисках декларацията от ми*тн*иците и веднага ми я изпратиха. Пуснах им и бележките на бг по*щи, да видим какво ще направят.
А иначе за счупеното шише на тонера казаха, че ще го изпратят отново.
Аз поръчах за втори път мелано сс, измивния гел със зелен чай на innisfree, доволна съм и от двата продукта.
Поръчах за първи път тонера и крем с витамин Е на klairs, също и много спряганата sleeping mask на Sulwashoo, измивното олио на DHC.
А таксите по сметка ли възстановяват или като кредит за ново пазаруване?
Ако е като кредит смятам и очния крем на Klairs да взема, както и серамидин на Dr Jart+.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 14:05 от Пит

Общи условия

Активация на акаунт