Азиатска козметика и грим 16

• 53 826
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
zari65, не съм ги ползвала заедно
Purito Galacto Niacin 97 Pawer Essence го ползвах сутрин след измивно,  тонер на PYUNKANG YUL и след това този крем- Nature Republic Super Aqua Max Combination Watery Cream и околоочен на Sulwhasoo] ESSENTIAL REJUVENATING EYE CREAM . Вечер не го слагах Purito . Едва като спрях Purito започнах серията на SU:M37 LosecSumma -серум, крем и околоочен само вечер . Въпросът ми е по скоро какво е общото което може да ми докара такава реакция от двете.

# 196
# 197
mona, възможно е някоя от активните съставки да са ти дошли в повече или ферментите, моята кожа въобще не се разбира с тях, а като гледам при теб май във всичко има ферменти, поне с такова впечатление съм останала като съм чела за някои от тези продукти. Може и да има съставки, които не си влияят добре една на друга.

За пурито и бентън, аз не споделям общия ентусиазъм в темата. Спираш всичко, успокояваш кожата и ги караш едно по едно само с тонера на PY , ако така не ти дават проблем значи е от комбинацията която правиш, ако ти дадат проблем, ще откриеш продукта.

Девойки, успяхте ли да пробвате вече този крем
https://jolse.com/product/time-deal-wellderma-revital-ge-cream-5 … p;display_group=4

Трябва ми масажен крем, а гледам на картинката е с масажора на wellderma, но нищо пък не пише да се хванеш, че е масажен, та определено му се чудя.

Офффф това джолсе, точно се бях дисциплинирала за кратко.

# 198
  • Germany
zari65, аз си взех едни ампулки за масаж [MAY ISLAND] 7 Days Highly Concentrated Collagen Ampoule. Обаче не съм очарована. Само една съм ползвала на два пъти и едно такова лепкаво ми остава. Не попива и някак тежко ми идва.

# 199
Правя ръчен масаж или с ролери. Ползвам сега масажния крем на sulwhasoo  и съм доволна. След това изплаква и слагам отгоре каквото към решила. Чудех се дали да повторя или да пробвам нещо друго.

# 200
  • софия
Хубавици, може  ли някой да препоръча добър EGF серум?

# 201
Къде изчезнахте, надявам се не марширувате да попълвате запаси за карантина.

Blixa, ето от тези LHA киселини,  но май няма да ми свърши работа пише, че е за елиминиране на себума, а на мен ми трябва нещо за свръхпроизводство на кератин.
https://jolse.com/product/hidden-rovectin-clean-lha-blemish-ampo … p;display_group=1

# 202
  • Пловдив
Имам тонерът, но още не съм го отворила. Мнение за сеума Pyunkang Yul Moisture Serum

# 203
Понеже се зачервявам от измивните с ниско Ph, включително от култовия Low pH Good Morning Gel Cleanser и от медицинските европейски/ с изключение на един полски от ДМ/ пробвах тестер на Etude Hause Baking Powder pore cleansing foam, който е със сода /доколкото прочетох/.  Кожата ми направо скрипти , а моите ленти за измерване на PH не го хващат, над 9 е . Каква е идеята да изсушава толкова , при каква кожа се ползва, с каква цел, защото се чудех вече да си поръчвам на Ejude House измивното с 6.5 PH.
С някаква форма на купероза съм, с мазна кожа на Т-зоната и с реактивна кожа явно , не ползвам киселини поради това.Категорично отказвам да ходя червена на работа, срещам се с твърде много хора и не се чувствам добре като домат.Frowning1

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 22:48 от mona1

# 204
Понеже се зачервявам от измивните с ниско Ph, включително от култовия Low pH Good Morning Gel Cleanser и от медицинските европейски/ с изключение на един полски от ДМ/ пробвах тестер на Etude Hause Baking Powder pore cleansing foam, който е със сода /доколкото прочетох/.  Кожата ми направо скрипти , а моите ленти за измерване на PH не го хващат, над 9 е . Каква е идеята да изсушава толкова , при каква кожа се ползва, с каква цел, защото се чудех вече да си поръчвам на Ejude House измивното с 6.5 PH.
С някаква форма на купероза съм, с мазна кожа на Т-зоната и с реактивна кожа явно , не ползвам киселини поради това.Категорично отказвам да ходя червена на работа, срещам се с твърде много хора и не се чувствам добре като домат.Frowning1
Не съм го ползвала, но от това, което описваш според мен е за дълбоко почистване на мазна кожа 1-2 седмично.

# 205
Аз съм го мерила този продукт на EH и според лентичките е с pH над 10. По-прецизният pH метър го показва към 9.5. Много е агресивен и изсушаващ, и не бих го препоръчала. Не виждам никаква причина да е с толкова високо pH измивният продукт, няма да си чистя тоалетната с него... На мен култовият гел на Cosrx също ми се стори изсушаващ и не бих го купила.

mona1, ако ти е много чувствителна кожата гледай да е безсулфатен и с ниско pH продукта, и двете имат значение как ще реагира кожата.

# 206

mona1, ако ти е много чувствителна кожата гледай да е безсулфатен и с ниско pH продукта, и двете имат значение как ще реагира кожата.
Можеш ли да посочиш такъв конкретен продукт, който ти е известен, че трудно се справям с разпознаването на съставките дори и да ги пусна в сайт за проверка на съдържанието ?

# 207
Sunglasses Назад към спирта, който досега упорито гледахме да няма по съставите.

Новото видео на директор Пи, как и с какво да си мием ръцето заради covid19
https://youtu.be/UfD8e0d3H5U - много скъпички тез корейски продукти, оплаква се, че и там има спекула.
Дава рецепта за домашен дизенфектат 7 към 3 части спирт и гел за измиване се смесват.

Мона, продуктите ти са с активни съставки, които обичайно дразнят куперозна кожа, а и ги ползваш ежедневно. Само измивен гел няма да ти реши проблем, трябват ти неутрални и успокояващи продукти.

# 208
Скрит текст:

Можеш ли да посочиш такъв конкретен продукт, който ти е известен, че трудно се справям с разпознаването на съставките дори и да ги пусна в сайт за проверка на съдържанието ?

Азиатски, бих ти препоръчала Sulwhasoo Snowise Brightening Cleansing Foam, на него съм мерила pH-то и е към 5.5 някъде. Лесно му се намират мостри за проба. Иначе може да си намериш и доста по-евтин вариант от аптеката най-вероятно. Сулфатите в състава лесно се разпознават, а европейските марки, ако с ниско pH имат навика да си го рекламират като "физиологично pH". Да не се бърка с "неутрално" обаче, това значи, че е около 7. ѝ

Иначе съм съгласна, че ако ти е много раздразнена кожата в момента, трябва да се ограничат по-агресивните съставки и да наблягаш на хидратиращи продукти.

# 209
Започнах преди три дни Hygee All in One Essence и това чудо наистина е всичко в едно. В това все още не особено топло време, с нанесени серум и крем отгоре, се събудих с мазна и прехранена кожа, каквато не съм имала много отдавна. Оставих само него вечерта + спф сутринта и положението се нормализира.
Поредно доказателство, че корейците си взимат имената на продуктите мн сериозно. Супер впечатлена съм.

Общи условия

Активация на акаунт