Азиатска козметика и грим 16

• 53 693
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
Ох на мен точно сега ми свършва слънцезащитата. Поразцъках днес из ибей, или не доставят до Германия, или са във ваканция. Тук има само магазин на Миша. Освен някоя тяхна да си купя...Коя от слънцезащитите на Миша става за комбо кожа?

На Missha слънцезащитните продукти са прекрасни. Препоръчвам Velvet finish или Soft finish версията за комбинирана кожа. И моята е такава и ми действат прекрасно, без да утежняват или омазняват. 🙂

# 541
Коя от слънцезащитите на Миша става за комбо кожа?

# 542
  • Germany
Супер, благодаря ви👍 Ще се купува Миша смело.

# 543
  • Варна
На мен освен слънцезащитата ми свършва и серума ХК, хидратиращия тоник... а от последните съм толкова доволна, че не ми се иска да ги заменям с други продукти/марки Sad

# 544
  • Варна
В случай, че някой се интересува, ето малко намалени продукти на Skin79: серум https://makeup.bg/product/441214/?utm_source=email&utm_mediu … #/option/1015846/
Тонер: https://makeup.bg/product/423326/

# 545
  • Варна
В случай, че някой се интересува, ето малко намалени продукти на Skin79: серум https://makeup.bg/product/441214/?utm_source=email&utm_mediu … #/option/1015846/
Тонер: https://makeup.bg/product/423326/

Благодаря.
От край време не разбирам защо в уж хидратиращи продукти, денатурирания алкохол стои на челни позиции...

# 546
Имайте едно наум ако пазарувате от този сайт- makeup нещо си... Приятелка получи от там откровени ментета на корейски продукти. Подали сме сигнал в КЗП и писахме на производителя с молба да проверят кодовете, както и да ни предоставят информация дали от сайта са оторизиран представител на марката или прекупвач от неясно къде, неясно какво.
За съжаление за втори път през последните няколко месеца получавам инфо за ментета от разните бг-сайтове, така че внимавайте. Ако не е наложително най-добре изчакайте да пуснат отново доставките.

# 547
Скоро ще имам спешна нужда от тонер и серум ХК. Ако сте срещнали нещо, което може да се купи на нашия пазар, ще съм благодарна да споделите.

# 548
  • софия
Скоро ще имам спешна нужда
от тонер и серум ХК. Ако сте

срещнали нещо, което може да се купи на нашия пазар, ще съм благодарна да споделите.
Аз мисля скоро да прибегна до Cocos, харесала съм хиалуроновата серия на Missha. Смятам, че са оригинални продукти. Иначе в ДМ има неща, но не всички са наистина азиатски.

# 549
Страшно е красив! Aritaum Modi Gel Nails, цвета е #11 Glass House. Един такъв ненатрапчив, блещука много нежно. Понеже е полупрозрачен, отдолу съм подложила с лак в телесен цвят (на първата снимка, мострата вдясно)
Скрит текст:

Страхотен лак - напомня ми на любим на Опи, който спряха преди години. На снимките в сайта въобще не може да се предположи че ще е такъв резултата. Жалко че е гел лак.

Дами тези Cotton Pad-ове тънките за какво ги ползвате ?
Купих си февруари пакетче от магазина на Минисо в ПарадайзМол ей така от любопитство.
Някой със суха кожа ако може да сподели мнение за Sulwhasoo - Overnight Vitalizing Mask ( запазвам някакву неща в уишлист в Пинтерест и после се чудя от къде и защо съм ги сейвнала Wink )
https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1082063896

# 550
Тънките падове са за тонер.
Sulwhasoo - Overnight Vitalizing Mask - от must have  продуктите на темата е, но аз не съм и голям фен.

# 551
  • Бургас
Sulwhasoo - Overnight Vitalizing Mask ползвам я в момента и така и не разбирам какво толкова виждат в нея другите, та има толкова възхитени от нея. За мен е обикновена маска, хидратира и подхранва, съвсем не е лоша, но и нищо УАУ не виждам.

Виола, как се различават фалшивите продукти? Получих от Нотино Cosrx Advanced Snail 96 Mucin, Cosrx Ultimate Nourishing - оризовата нощна маска и Mizon Enjoy Fresh-On Time - хидратираща маска с мед. Мизон купувам за първи път и ако имах възможност за поръчка от Корея никога не бих посегнала на техен продукт, но при тези обстоятелства.... Есенцията и маската на Косерекс познавам много добре, ползвам ги отдавна, особено есенцията винаги я имам. За мен това е продукт на който не обръщам особено внимание, но без който не мога. Просто ми е незаменима.
Сравних опаковките и не намерих никаква разлика, между получените от Джолсе и тези от Нотино. В самите продукти също не намирам разлики - консистенция, вид, мирис всичко е еднакво или поне така ми се струва, за това питам за какво да внимавам за да разпозная менте?

# 552
  • Варна
Sulwhasoo - Overnight Vitalizing Mask ползвам я в момента и така и не разбирам какво толкова виждат в нея другите, та има толкова възхитени от нея. За мен е обикновена маска, хидратира и подхранва, съвсем не е лоша, но и нищо УАУ не виждам.

Виола, как се различават фалшивите продукти? Получих от Нотино Cosrx Advanced Snail 96 Mucin, Cosrx Ultimate Nourishing - оризовата нощна маска и Mizon Enjoy Fresh-On Time - хидратираща маска с мед. Мизон купувам за първи път и ако имах възможност за поръчка от Корея никога не бих посегнала на техен продукт, но при тези обстоятелства.... Есенцията и маската на Косерекс познавам много добре, ползвам ги отдавна, особено есенцията винаги я имам. За мен това е продукт на който не обръщам особено внимание, но без който не мога. Просто ми е незаменима.
Сравних опаковките и не намерих никаква разлика, между получените от Джолсе и тези от Нотино. В самите продукти също не намирам разлики - консистенция, вид, мирис всичко е еднакво или поне така ми се струва, за това питам за какво да внимавам за да разпозная менте?
Сайт за проверка: http://checkcosmetic.net/

# 553
Момичета имам не получена поръчка от Jolse от месец февруари.Колкото пъти им писах не ми отговарят.Бихте ли ми казали вие на какъв имейл им пишете?

# 554
Йен, най-сигурно е при съмнение да се пита производител или официален представител на марката за дадената страна. Ментетата най-често се "засичат" по разлики в опаковката- различен цвят, лош принт на надписите и разлика в шрифта, повтарящи еднакви бач-кодове на много продукти или не добре изпечатан баркод, разлика в помпата/спрея и тн. Закупната цена също може да е добър ориентир - ако е твърде ниска без да е на намаление най-вероятно нещо не е наред, но това важи по-скоро за ибей.
Обикновено ако има официална промяна в опаковката марките веднага пускат информация в нета. За момента съм попадала на официална разлика само при продукти купувани от iherb и от Корея, тоест произведени за продажба в Азия и в САЩ.

Сайтове като  checkcosmetic и checkfresh са за проверка само на срок на годност и дата на производство по batch code . Няма как от там да се получи информация дали даден продукт е оригинален или не, защото този код не носи такава информация. В тези сайтове базата данни всъщност се попълва от обикновени потребители и предвид това дори и за срок на годност не са винаги коректни. По-хубавите ментета обикновено имитират оригинал, т.е. бач кодът е реален, но е отпечатан на хиляда фалшиви бройки например.

Момичета имам не получена поръчка от Jolse от месец февруари.Колкото пъти им писах не ми отговарят.Бихте ли ми казали вие на какъв имейл им пишете?
Най-отдолу на страницата има бутон CONTACT US --->CUSTOMER SERVICE---> 1:1 INQUIRY
Отваря се таб, в който попълваш запитване в готова бланка. Обикновено отговарят много бързо и са коректни при връщането на сумата.

Общи условия

Активация на акаунт