Азиатска козметика и грим 16

• 53 818
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Като кредит за пазаруване. Хубава е маската, не е лепкава като други нощни. По-скоро е като нощен крем по европейски представи. Аз заглеждам Night drops на klairs. Съставът ми харесва. Някой има ли впечатления?

# 226
Като кредит за пазаруване. Хубава е маската, не е лепкава като други нощни. По-скоро е като нощен крем по европейски представи. Аз заглеждам Night drops на klairs. Съставът ми харесва. Някой има ли впечатления?
Ако говориш за KLAIRS Midnight Blue Youth Activating Drops, аз си купих такива и нещо не можаха да ме убедят че вършат някаква работа. Иначе отдавна си изхабих цялото шишенце.
Повече ми хареса серума с витамини и се оказа доста по-икономичен.

# 227
  • Плевен
Момичета, имам излишна хидратиращата база за грим  http://jolse.com/product/labiotte-healthy-blossom-skin-enhancer- … p;display_group=1, пратена  погрешка вместо матиращата.

# 228
  • Варна
Може ли да препоръчате крем, есенция или слънцезащита за предстоящите топли месеци с матов ефект в Т зона?
И всъщност може ли да ми кажете коя съставка в кремовете трябва да избягвам за това лъщене ?

# 229
Може ли да препоръчате крем, есенция или слънцезащита за предстоящите топли месеци с матов ефект в Т зона?
И всъщност може ли да ми кажете коя съставка в кремовете трябва да избягвам за това лъщене ?
Purito Centella Green Level Sun, Logically, Skin Defense Logic Hydro Multi-Shield Sun Essence и Missha Aqua Sun Gel. Първите две са по-скоро за комбинирана кожа, последната си е баш за мазна. Яко матира, а и съдържа алкохол.

# 230
Здравейте,

Честит празник, мили дами!

Моля за мнения за тази есенция:

https://jolse.com/product/benton-snail-bee-high-content-essence- … 680/?cate_no=1689

Благодаря!

# 231
  • Варна
Честит празник , момичета !

Reddish Brown, благодаря ! Комбинирана ми е кожата, така че ще се насоча към тях.

# 232

Две седмици добре вървяха при мен нещата с ретинола, но от 2 дена почнах да се зачервява и сега съм на успокояващи кремчета. Почнах зелена  isa knox първата седмица, като нямаше странични ефекти, минах на златната. Може би трябваше да правя почивки, но бързах, за къде да ме пита човек.

Бях се оплакала от тампоните на klairs, намерих им приложение -стават перфектни хидратиращи пачове. Режа на 2, слагам хидратиращ танер и получавам резултат като от добър пач.
След почти цяла изразходена кутия от черните пептидни пачове на medipeel, мога да кажа, че се оказаха пълно разочарование, така и не видях нищо в тях, никакъв ефект. Така и не разбрах защо толкова хвалени.

# 233
  • в голямото село
Зари, коя златна серия на Isa knox ползваш? Аз ползвах ретиноловото олио, но нещо ефект не видях или аз не съм го ползвала правилно.

# 234
Ретиноловата, олиото не го харесах въобще. Малко по-назад съм писала за всички продукти от темата първи впечатления, за по-сериозни още не съм натрупала време.

# 235
  • Майнатаун
Здравейте момичета, честит празник! Flowers Rose

Прочетох първата страница и тотално се омотах и май не успявам да синтезирам добре информацията и моля за съвет за подходящи продукти. Кожата ми е по-скоро суха и търся хидратация, нямам проблем за сега за който да търся решение, но може би нещо с грижа срещу бръчки няма да ми е излишно. На 30 г. съм, като до момента нямам никакъв опит с корейската козметика освен няколко маски на Innisfree, но не мога да кажа дали съм видяла нещо по-различно в тях. Свалям грима си ( спирала и руж) с мицеларна вода по принцип, но бих искала и да премина на премахване с олио. Надявам се да ме приемете в редиците си и да ми помогнете да се ориентирам в огромното разнообразие. Simple Smile

# 236

Прочетох първата страница и тотално се омотах и май не успявам да синтезирам добре информацията и моля за съвет за подходящи продукти. Кожата ми е по-скоро суха и търся хидратация, нямам проблем за сега за който да търся решение, но може би нещо с грижа срещу бръчки няма да ми е излишно. На 30 г. съм, като до момента нямам никакъв опит с корейската козметика освен няколко маски на Innisfree, но не мога да кажа дали съм видяла нещо по-различно в тях. Свалям грима си ( спирала и руж) с мицеларна вода по принцип, но бих искала и да премина на премахване с олио. Надявам се да ме приемете в редиците си и да ми помогнете да се ориентирам в огромното разнообразие. Simple Smile

Лилит, добре дошла.

Обсъждали сме ужасно много продукти на ужасно много марки, да ти посочим конкретен и да ти кажем "Купувай!" е невъзможно. Моят съвет е да се насочиш към травел сетовете, така хем ще си изградиш пълноценна рутина, хем ще добиеш добра представа за конкретна марка. Друг добър вариант са k-beauty box от stylekorean. Поръчвала съм за подаръци и винаги са били хит.
https://www.stylekorean.com/shop/innisfree-jeju-orchid-lucky-box/1578442986/
http://jolse.com/product/logically-skin-10-days-trial-kit/23706/

# 237
Само да се похваля, че yess одобриха  стойността, която поисках като refund след като им изпратих декларацията от мит-ни-ц-ата.
От поръчаните продукти много харесах кремчето на Klairs с витамин Е, мини опаковка взех, но ще поръчаам пълноразмерния продукт. А иначе се сбиха веднага с витамин Ц на Мелано, появи се кир ефект. Ще ги ползвам отделно.
Oлиото на DHC не ме впечатли, наистина май е деветдесет и незнам колко процента зехтин и май по-добре човек да си купи такъв екстра върджин и да си го ползва, със сигурност ще е 5-6  пъти по-изгодно.
Продължават да ми липсват Теди и Виола. Да няма някоя успоредна тема и да са се изнесли натам? Disappointed

# 238
Наистина ще е добре, да се появят доста съфорумки, надявам се са здрави и по други причини не пишат.

Пит, ако ти харесва зехтиново олио, дълго време заглеждах едно друго японско, което беше нещо 12-13 долара за опаковка 350 мл, не съм го пробвала, но решиш ли че ти е интересно ще го потърся да ти го пусна.
А DHC сериозно ме съмнява да е с такъв голям процент зехтин, как го избистрият тоя цвят и го обезмирисяват, или пък е толкова преработен, че са му изчезнали всички хубавини на зехтина.
Тия дни пробвах масаж с едно масло монои от таити имах подарък, става за масаж със зор, не се движи ролера леко по него, седи едно отгоре, после трудно се изми тоя пусти кокос, в който е разтворен, та трябваше отново да се мия с пяна. Пък ако трябваше да чакам да попива, щеше да ми се изчака чакането.

Искаше ми се да си поръчам пак  комплекта на sulwasoo, обаче за единия продукт не си струва, евентуаално ще го търся отделно на изгодна цена.

# 239
  • софия

Здравей Лилит, да, не е лесно да се ориентира човек ,огромно разнообразие е. Уводът в темата е  обща инфо за основни продукти, приложението и съчетаването  им. Не би могла да си избереш конкретни , но схващаш схемата  на рутината. Аз лично много харесвам двустепенното почистване. Имала съм оризовото олио на The face shop и Haba Labo и съм доволна. Но! Всяка кожа е строго индивидуална, дори и такива които се определят като "суха" или "Мазна" понасят различно конкретен продукт. На едни кожата им е "сочна", на други -не:laughing:
Бих те посъветвала да поразгледаш подробно сайт за анализ на продукти. Аз  получавам полезна инфо от skincarisma. com, който е препоръчан в началото на темата. Гледай и ревюта и лека-полека ще се ориентираш.Ще има проба-грешка, но всяко начало е трудно....и в случая пристрастяващо:ill:
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт