Азиатска козметика и грим 16

• 53 794
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета, в неделя в предаването по бТВ при Жени Марчева, беше гост професорка вирусоложка от БАН, която каза, че най-добрият дезинфектант за ръце е някакъв южно корейски в тубичка и го показва. Дали някоя от вас е гледала предаването и е успяла да разбере марката?

# 256
  • Sofia
Miss_V, да. Simple Smile

# 257
Въпросът е дали в ЮК при техния проблем с Короната е останал изобщо читав дезинфектант

# 258
Момичета, в неделя в предаването по бТВ при Жени Марчева, беше гост професорка вирусоложка от БАН, която каза, че най-добрият дезинфектант за ръце е някакъв южно корейски в тубичка и го показва. Дали някоя от вас е гледала предаването и е успяла да разбере марката?

Професорката каза, че при предишната епидемия 2015 е била в Корея и там са им раздавали този дизенфектант и си го пази за спомен.

# 259
Пристигнаха ми маските на Naruko. Надявах се да е някоя слънцезащита, ама не. Доста бързо, имам чувството, че ги поръчах миналата седмица. А няколко пратки от Китай чакам вече от месец, възможно е да са отишли и под карантина, не знам. Тази вечер мисля да тествам някоя от маските, нямам търпение. Ако ми харесат ще поръчам още от тях.

# 260
Здравейте момичета Nature Sunny, чета ви от известно време и покрай вас се вдъхнових да опитам и аз азиатска козметика. Таргетирам доста проблеми - кожата ми е смесена, но много дехидратирана, от време на време ми излизат пъпки, а около очите имам доста бръчки. След като изчетох доста страници си поръчах тестери на Тhe history of Whoo Qi&Jin Eye Cream, както и околочния на Бентън, но съм се спряла и на тези (отново по ваша препоръка):
Скрит текст:

Имам няколко въпроса - каква е разликата между Egg White Perfect Pore Cleansing Foam и Egg White Perfect Pore Meringue Foam на SKINFOOD.

Моля, препоръчайте ми нещо за силна хидратация, от което сте доволни - серум (който да не прави кир ефект, тъй като всеки ден съм с ФДТ) или нощна маска (предполагам, че трябва и двете де Simple Smile).

Видях, че няколко дами поръчват чрез Габко. Аз също използвам посредници доста често (Габиели) и ще съм много благодарна, ако някой ми пише ЛС относно това - по-лесно ли е ако поръчам до английски адрес и трябва ли пратката е да е под минималната стойност, за да се избегне обмитяването?

Много благодаря предварително! Hug

# 261
Нощната маска с охлюв на Mizon e мнооого силиконова. Аз я мажа още от миналата зима и не успявам да я свърша, защото не ми е супер любима. Трябва да си фен на дебелия филм върху кожата, също така. Струва ми се, че като база за грим ще е доста по-добра всъщност.

Нощната маска на Sulwhasoo е невероятна! Много си струва и я препоръчвам горещо. Къде е толкова евтина в момента?

За хидратиращ серум бих препоръчала Kikumasamune High Moist или Hadalabo Gokujyun серията.

Egg White серията на Skinfood не е нищо особено и не смятам, че измиващите продукти са по-хубави от каквото и да е от аптеката или местната дрогериия, честно казано.

# 262
Dalindrah, благодаря за бързия отговор! Hug

Нощната маска на Sulwhasoo е невероятна! Много си струва и я препоръчвам горещо. Къде е толкова евтина в момента?
- в yesstyle, но това което съм сложила в кошницата е травъл размер.

Egg White серията на Skinfood не е нищо особено и не смятам, че измиващите продукти са по-хубави от каквото и да е от аптеката или местната дрогериия, честно казано.
- така ли? Тук четох, че една потребителка я ползва от години и благодарение на нея се е отървала от черните точки Thinking В такъв случай някой може ли да се включи с нещо срещу черни точки, от което е доволен?

# 263
Момичета, пуснахте ли поръчки от джолсе? Др опции за доставка продължава да ги няма...Confused

# 264
  • София
Момичета, пуснахте ли поръчки от джолсе? Др опции за доставка продължава да ги няма...Confused

Аз пуснах до превозвача в Англия и беше безплатна.

# 265
  • софия
Reddish Brown, и аз пробвах да пусна заявка към J, но опцията за доствка е само една - DHL за 23 USD.

# 266
Amelie999 за черни точки според мен най-ефикасна е BHA комбинирана с глинена маска след нея и евентуално едно почистване с олио след това, по метода на Fifty Shades of Snail. Cosrx имат един Blackhead Liquid, иначе марки като The Ordinary и Revolution също имат бюджетни варианти.

Аз си получих вчера колета от Китай за който се оплаквах, явно трябва да помрънкам публично, хаха. Заедно с него и горещо препоръчвания слънцезащитен крем на A'Pieu. В момента имам отворен Missha Flash Up, който ще ми издържи от седмица до десет дена и A'Pieu Power Block Aqua Sun Gel, който ми е в раницата за работа и съм го ползвала 1-2 пъти. Нямам търпение да го сравня с A'Pieu Power Block Daily Sun Cream.

# 267
Dalindrah, отново сърдечно благодаря, в този подфорум винаги научавам по нещо ново! Има ли значение какво е олиото? Имам горчив опит с Kiehl's midnight recovery concentrate и оттогава не смея да си сложа на лицето каквото и да е олио Anguished

# 268
Ами аз си ползвам, това с което махам грима в момента, нямам специфично за тази цел. В момента съм с черното масло (Black Cleansing Butter) на Natura Siberica, върши ми работа. Май не уточних супер добре, но говоря за почистващо олио, което се отмива, не за такова, което остава на кожата.

# 269
Моят опит с течни олиА и други почистващи продукти базирани на мазнини е, че оптималната комбинация е двустъпково почистване - т.е. олиото е само първия продукт и задължително следва втори на водна основа - може да е пяна/гел/етц.

Общи условия

Активация на акаунт