Азиатска козметика и грим 16

• 53 801
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Нали не доставят до БГ ?
Явно за това нямате още пратки Sad

# 391
  • софия
През UK  чрез превозвач доставят за 3 седмици (средно) до София.

# 392
  • Пловдив
Днес получих писма от двама корейски продавачи. Пратките ми /от 27.02. и от 02.03. / са се върнали при тях. Бяха маркирани като изпратени отдавна. Предложиха ми връщане на парите или да изчакам, докато разрешат изпращане до Бг. Иначе по същото време пуснах пратка и от Япония. Тя е тук, но на м-ца. Пратих им на мейл всички документи и си чакам.  Чакам още една от Корея /всички са от ибей/, дори тя е от 17.02., ноо ... жалко. Ще си караме на запаси и мостри, само живи и здрави да сме!

# 393
И аз чакам пратки, една от джолсе и две от ибей, но не съм получила никакво известие все още, нито от продавачи, нито от митница...

# 394
Нали не доставят до БГ ?
Явно за това нямате още пратки Sad
На 20  март получих една закъсняла. Надявам се, макар и бавно, да идват и за в бъдеще. Сега поръчах 2 с превозвач през Англия. А чакам и още 2 директни от Jolse и една от Ebay. А дано всичко дойде.

# 395
  • Варна
Те я пратиха отдавна, просто нещо по пътя се случва явно в момента. Даже леко съм се настроила, че може и да не стигне до мен.

# 396
Момичета искам и аз серум да взема, но го искам сега, веднага. Мисля от Мейк.ъп да поръчам. Или имате и друго предложение. Търся вит.Ц или киселини,които да избелват кожата, защото имам много пигментни петна. Бихте ли препоръчали конкретен, от който сте останали доволни!

Аз съм доволна от Vital Vita 12 Synergy серум на Tony Moly, но като цяло трябва редовна употреба и доза търпение, за да има ефект от продуктите с витамин С. И задължителен SPF след тях. Blush

# 397
Благодаря много!

# 398
Привет дами! Тъй като ми бяха свършили sheet маските пуснах поръчка на няколко от българския сайт на makeup. Цената ми се вижда ок, дано качеството да е като в jolse.
Някоя от вас дали е поръчвала от тях?

# 399
Аз да, но не корейска козметика.

# 400
  • Бургас
Аз съм поръчвала от Мейкъп парфюм, коректни са, не се притеснявай.

# 401
  • Варна
Аз взех няколко от kocos. Разлика не съм видяла засега Simple Smile иначе и от ДМ взимам корейски маски.

# 402
Коя е любимата ви дълбоко почистваща маска?

# 403
Любимата дълбокопочистваща - elizavecca bubble clay mask. Иначе като цяло избягвам вече дълбокопочистващи продукти, защото кожата ми не ги понася добре. Наблягам на фин пилинг и избелващи и съм много по-доволна.
И аз ще карам на запаси засега, за щастие имам доста. Тъкмо повод да ги намаля, че съм като катерици - трупам комзетика до такъв момент, че забравям какво имам и къде съм го сложила.

# 404
Коя е любимата ви дълбоко почистваща маска?

Най-доброто, което съм ползвала. 👍

Общи условия

Активация на акаунт